Pince fertőtlenítése

Ezzel megakadályozhatjuk a penészesedést, a nem kívánatos gombabetegségek terjedését a helyiségben. Figyeljünk oda a pince tisztaságára! Ha betonozott a helyiség, érdemes rendszeresen felmosni a padlózatot.


Két héttel raktározás előtt ki kell fertőtleníteni és legalább Celsius-fokra kell lehűteni a pincét, a páratartalmat pedig minimálisan -on kell tartani ahhoz, hogy a betakarított gyümölcs és zöldség tavaszig elálljon. Az almát és krumplit nem szabad ugyanabban a helyiségben tárolni, a hagyma pedig a . A megfelelő begyűjtés és tárolás fontos, hiszen az egész évi munkánk veszhet kárba, ha nem elég hideg vagy nem elég tiszta a pince, verem vagy kamra. Fontos a pince fertőtlenítése. Amennyiben pincében tároljuk a zöldségeket, gyümölcsöket a tél folyamán, akkor . Mire a lépcsőhöz értem, már derékig ért a fehér, szúrós füst.


Másnak persze így utólag egy késleltetett . Szennyezett ruhaneműk és textíliák fertőtlenítőszeres mosás, vasalás után viselhetőek. Elöntött házak lakóterei, alagsori helyiségek, pincék , stb. A háztartási hulladékot ár- és belvízmentes szemétlerakó helyre kell szállítani!


A gyümölcsök és zöldségek házi tárolására a legalkalmasabb helyiség még mindig a pince , melyet minden ősszel a betakarítás megkezdése előtt . Mielőtt a terményt a pincébe helyeznénk, takarítsuk ki. A korábbi évről megmaradt, beteg, romlott terményt távolítsuk el, mert az újakra veszélyes lehet. Fertőtlenítés re a mésztejbe tegyünk 1- -os töménységű rézgálicot.


A pincét ki is meszelhetjük. Még hatásosabb a védekezés, ha a meszelt falat gomba ölő vegyszerrel is . Fertőtlenítő és tisztítószerek borospincék, borászati gépek és boroshordók tisztántartásához. Savas és lúgos fertőtlenítő és borkőeltávolító szerek, szállítópálya kenőanyagok, szagtalanító tisztítószerek cip berendezéshez. Detar és Perlac termékek széles választékban.


Gyakran előfordul, hogy a nagy káposzta, sima szép gyökér, szedett burgonyát a tárolás és a rothadás gyorsan, ahelyett, hogy az asztalra a csalá megy a kukába kupac. Halmozott az évek során a különböző . Takarítás közben kiválogatunk bármilyen veszélyes hulladékot, rendbe rakjuk az eszközöket, felszereléseket, A takarítás során megőrzünk minden hivatalos papírt és értéktárgyat, biztonságosan és hatékonyan ártalmatlanítjuk a szemetet. Nagytakarítások: Lakások, családi házak, raktárak, pincék , valamint festés,-és felújítás utáni takarítások.


Egyéb takarítási szolgáltatásaink: Ázások utáni fertőtlenítő takarítás, szennyvíz utáni fertőtlenítő takarítás, dugulás utáni fertőtlenítő takarítás, pince takarítás, tisztasági festés, padlás takarítás, helyreállítás . A helyi pincék egyik legismertebb jellegzetessége a tufafalakon megtapadó pincepenész, a Cladosporium cellare. Jelentősége óriási a tokaji boroknál: a levegőben található és a borra veszélyes baktériumok elpusztításával természetes úton fertőtleníti a pincék levegőjét, és egyenletesen tartja a . Amikor normál kisméretű téglák vannak a válaszfal könnyen kiégethető, de a vastag falak fertőtlenítése igen aggályos, nehéz. Hálós furatok a falban, és azt kell védőszerrel feltölteni.


A falra ezek után olyan falra alkalmazható védőszert kell helyezni, ami megakadályozza a gomba . Itt nagy sík felületek (beton, csempe, parketta, linóleum, aszfalt található. A legtökéletesebb és leggyorsabb technológia a fertőtlenítő szer permetezéssel (porlasztással) . Kertészeti Fertőtlenítő -oldattal). A nagyüzemi tárolás során a termelők természetesen. A legalkalmasabb a fűtetlen pince , kamra, amelynek északi oldala felől levegő áramlik a légtérbe.


A felmelegedett levegő pedig a déli részen a szabadba távozik. A tisztifőorvos az alábbiakra kiemelten felhívja a lakók figyelmét: - A személyi higiénés szabályokat fokozottan be kell tartani (kézfertőtlenítés, szennyezett ruhaneműk, lábbelik stb.)! A fertőzés veszély elkerülése . Miért jó az ózonos fertőtlenítés. Az ózonos kezelés során a kezelt helyiséget nagy koncentrációjú ózon gáz tölti ki, amely jóval erősebb fertőtlenítő hatású, mint a klór.


Pince és szuterénhelyiségek esetén a szellőztetés nyáron nem ajánlott, mert a bejutó meleg levegő bent lehűl, és páratartalma a föld által hűtött falon . Mikor javasolt a fertőtlenítést elvégzését – utcai szennyvízbetörés után – alagsori és pinceszinti, lefolyócső törés esetén – beltéri WC. Mi a fertőtlenítést célja. Az ember környezetébe került kórokozók elpusztítása.


Különösen szükséges lehet erre az egészségügyi intézményekben,. Ha végképp rászántunk magunkat egy saját gyűjtemény tárolására alkalmas pince építésére, utolsó megtakarítási lehetőségként érdemes felmérnünk, hogy jövendőbeli készletünk meg fogja-e haladni a 2palackot. Ugyanis 2palack alatt mindenképpen érdemesebb borhűtőben tárolni a kincseket. A spray tökéletesen alkalmas klímaberendezések fertőtlenítésére is.


Nagy valószínűséggel a pince víz elleni szigetelése nem megoldott. Hiába szárítja ki a levegőt a pincében, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések