Moha eltávolítása tetőről

A BioComb termékcsaládot az ilyen moha , gomba, alga és zuzmó okozta szennyeződések eltávolítására ajánljuk, elsősorban kültéri felhasználásra, de van beltéren is használható tagja (pl. Tiszta Otthon). Kiválóan alkalmazható a legtöbb felülethez: nádtetőre , zsindelyre, fémlemezre, palára, cserépre, . Fújja a tisztítani kívánt területre és hagyja hatni, az alga . Kíméletes és egyszerűen felszerelhető.


Minden tetőformára illik.

Ez a megoldás a moha és a. Alkalmazása nem igényel szakértelmet, csak bátorságot, mivel fel kell mászni a tetőre. A vörösrézből készült szalagról egy könnyed kézmozdulattal eltávolítható a ragasztócsík és már is ragaszthatjuk a tetőre. A mellékelt fotón is jól látszik a folyamat egyszerűsége.


Utolsó lépésben akár egy teddy henger . Tedd rá a turmixgép tartályára a tetőt , majd kapcsold be a gépet, és addig turmixold a mohát, amíg zöldes színű, sűrű, homogén masszát kapsz. A festéket öntsd egy vödörbe, hogy könnyen oda szállíthas ahová a mohagraffitit szántad. Egy ecsettel vidd fel a mohából készült festéket a kiválasztott felületre.

Moha - és növényfolt eltávolító PLUS 8. Ft -ért webáruházunk Mohaeltávolítás kategóriájában. Az alga-és mohalerakódást a kő- fa-, üveg- és beton, valamint kerámia-felületeken alkalmazhatja. Hosszútávon alkalmazva fejti ki megelőző hatását az alga-és . ALGA- ÉS MOHAELTÁVOLÍTÓSZER L. Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg. Azonnal jönnek is az érvelések: „a beton túl nehéz” a „kerámia szétfagy, és lepattogzik” „az nem jó, az ismerősömnél is az van és tiszta moha az egész” „áá, az úgy törik, mint a. Az alkalmazást követő órán keresztül hat, még koncentrált állapotban sem veszélyes a füvekre vagy más növényekre. A kezelt felületeket néhány hónapig védi, hatékonyan eltávolítja a zöld foltokat és a mohát a teraszokról, utakról, járdákról, kövekről, falakról, tetőkről stb.


Na csak ne aggódj, itt vannak a megoldások, kedvedre válogathatsz közülük! Az algaeltávolító önműködően eltávolítja az algát, mohát, zöldlerakódásokat kő-, fa-, üveg-, műanyag-, beton- és kerámiafelületekről, mint például teraszokról, házhomlokzatokról, fakerítésekről, tetőkről , járdákról. Mellerud alga- és mohaeltávolító szer jellemzői. Eltávolítja az algát, mohát, zöldlerakódásokat kő-, fa- üveg-, műanyag-, beton- és kerámiafelületekről, úgymint teraszokon, házhomlokzatokon, fakerítésekről, tetőkről , járdákról. Az Ecochem alga- és mohaeltávolító megtisztítja a felületet, gyorsan és hatékonyan megakadályozza az alganövekedést, biztonságos és környezetbarát alternatívát kínál a hagyományos algatisztító szerekhez képest.


Tulajdonságai: – Eltávolítja az alga- és mohaszennyeződést. Használható kőburkolatra, falra, tetőre , .

Két megoldást tudunk, mind betoncserépre, mind mázatlan agyagcserépre: A már tetőn lévő cserepeket, mindkét cserépfajtánál, gőzborotvával le kell tisztítani. Szükség esetén alkalmazni lehet a DRY-CLEANING MOSS and ALGAE REMOVER ( moha és algaeltávolító ) tisztítószerünket a hatékonyabb tisztítás érdekében. A tető teljes felületét magasnyomású vízborotvával megtisztítják, ami a tetőt optikailag teljesen újjá varázsolja, a rátelepedett mohát és elszíneződéseket, a több évtizedes „koszt” teljesen eltávolítja.


Ezzel egy időben a palában levő egészségre káros, rákkeltő azbesztet a tetőről bemossák a házat körülvevő . ISO A-Clean moha és alga és kosz eltávolító technológia szer, szinte bármilyen tetőtípusra. Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és zsíros lerakódásokat. Hatékony a mohásodás és algásodás ellen, teljesen új proffeszinonális gépparkunknak köszönhetően, mi tudjuk a leghatékonyabban felvinni a kívánt anyagot! Szerencsére lehet egyszerű, gyors és kényelmes is a moha eltávolítása a tetőről.


Könnyedén beszerezhetünk olyan készítményeket, amelyek kevés hígítás után azonnal felhasználhatóak. A mi feladatunk mindösszesen annyiból áll, hogy rápermetezzük a felületre, és már végeztünk is. Palatető felújítás Moha , palatető bontás nélküli felújítása Moha , palatető felújítása Moha , palatető szigetelés Moha , palatető felújítás ára Moha , tetőfelújítás. A moha eltávolítása ilyen könnyen . Kulánda Miklós egyéni vállalkozó vállal tetőmosást, tetőfelújítást palatető tisztítást , palatető felújáítást, cseréptető tisztítást, cseréptető felújítást, lemeztető tisztiítást, lemeztető felújítást, stablondeszka festést, falfestést, csarnok épület mosást, épületmosást, járdatsiztítást, faltisztítást, kerítéstisztítást és lábazattisztítást és .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések