Energia kövek

Megismerkedünk a természet adta gyógyító lehetőségekkel, kozmikus isteni energiákkal. A gyógyító kövek erejével, a gyógynövények hatásaival, teákkal, tea keverékekkel. A kövek gyógyító ereje abban nyilvánul meg, hogy különféle rezgéseket bocsátanak ki.


Minden kő másféle rezonanciát idéz elő a testben, ha a kezünkbe vesszük, a reflexzónákon keresztül hat, és segít a szervezet energia - egyensúlyának visszaállításában. A legtöbb testi és lelki problémára van gyógyító kő , a depresszióra .

Szinte bármire, a hegyikristály afféle jolly joker a kövek között: pozitív gondolkodásra hangol, segít a személyiségfejlesztésben, tisztítja az ártó gondolatoktól az elmét és felszabadít a stressz alól. Energiablokkokat ol érzékennyé tesz más emberek irányába és megmutatja a legegyszerűbb utat a . Lehetünk fiatalok vagy idősebbek, egészségesek vagy betegek, rendszeres vagy egyszeri látogatók, a bükkszentkereszti gyógyító köveknél egészen biztosan nyugalmat, energiát , testi és lelki gyógyulást lelünk még akkor is, ha nem feltétlenül hiszünk a legendáknak vagy a kövek gyógyító erejében. A kvarckristály erősíti, átformálja, raktározza és szállítja az energiát , épp ezért nagyon fontos, hogy miután hozzánk került, csak önnön rezgéseit hordozza, ne más, rátapadt szennyeződést. A tisztítás során helyreállítjuk a kő eredeti rezgéseit, és kapcsolatot . A kristályokkal és drágakövekkel foglalkozók úgy tartják, hogy minden egyes létező, az ember és a kövek is energiából, rezgésekből állnak.


Amikor az energia szabadon áramlik a testben, akkor természetes módon örömöt élünk meg, és egészségesnek érezzük magunkat. Az élet nehézségei, a félelem, .

Bükkszentkereszt: az ország második legmagasabban fekvő települése és nem mellesleg az egyik legismertebb misztikus helyek egyikre. A természetes kristályok mindig pozitív hatást gyakorolnak az élő szervezetre: harmonizálják annak működését. Nagyon fontos azonban, hogy az orvosi kezelést nem helyettesítheti alkalmazásuk, főleg akut betegség esetén!


Kiegészítő terápiaként használva ugyanakkor a kristályok hatékonyan segíthetik a . Ennél a módszernél a textília csökkenti ugyan a tisztítás hatékonyságát, de ugyanakkor nem károsítja a követ. Egyes magazinokban gyakran ajánlják, hogy tegyük a követ közvetlenül a sóba, és temessük be vele. A Nap erejét hordozza, energiát ad. Hatékonyan tisztít és regenerál.


Tisztítja, egyensúlyba hozza a finomtesteket és összehangolja azokat a fizikaival. Gazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Vonzza a gyarapodást, a sikert és mindent, ami jó. Hasznos az elváltozással járó. A kövek ezen hatása egyforma és megegyező, mivel nincs ásvány amelyik lehúzná az embert.


A megegyező hatású kövek megegyező hatást is fejtenek ki, ezért is logikus, hogy támogatóan hatnak egymásra. A spirituális valóságban a különböző kövek társítás során is energetikai kölcsönhatásba lépnek egymással és . Nincsenek hát olyan kövek , melyek egymással nem harmonizálnak? Például az egymásnak ellentétes tűz és víz kövek találkozása?

Nos ez egyszerű, egy új magasabbrendű szubsztanciát hoz létre. Ha megnézed a csatornázott, energia karkötőket a honlapról, akkor láto hogy többféle kőből vannak, hogy képesek . Valódi ásvány ékszereket forgalmazó webáruház. Egyedi ásvány ékszerkészítés, fél és drágakövekből. Több száz ásvány karkötő közül válogathat. Ez a kő a kövek jolly jokere.


Minden csakrába kapcsolódik, minden energiarendszert kiigazít. Sugárzó fehér fényében minden szín ( energia ) tartomány benne van. Ezért minden energiarendszert, mely az energia tóruszunkba aktiválódva van (tudatilag) egyensúlyba hozza.


A hegyikristály az a kő , amely minden gyógyító . A színtelen kövek fájdalom és lázcsillapító hatással lesznek rá amelyre tökéletes lehet egy szép hegyikristály. A szénnel is kiváló kapcsolatban vagy, nem kell elítélned ezt az értékes ásványt, gyomor bajokra tökéletes lehet. A gránit kiváló energiát adó ásvány lehet, vagy éppen az opál. Ha csábítani szeretnél, a gránitra . A másik nevezetesség a település gyógyító kövei közt számon tartott Boldogasszony kő. A legenda szerint Jézus Krisztus halála . Az achátok leföldelő kövek ? Segítik a fizikai energia összpontosítását és stabilizálását.


Gyógyhatása: az achát stabilizálja az aurát, elnyeli és átalakítja a negatív energiákat. Tisztító hatása fizikai és érzelmi szinten erőteljes. A szívre helyezve jótékonyan hat az érzelmi . Gyakran ajánlják, hogy tegyük a követ közvetlen a sóba, és temessük be vele.


Valóban hatékony módszer, de csak azoknak, akik jól ismerik a kristály szerkezetét. Vannak kövek , amelyek fizikailag is károsodnak ezzel a módszerrel, és vannak olyanok, aminek energetikai hatása így károsodik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések