Sírkő festése

Nagypapám sírköve már éves és már igencsak látszik rajta az idő vasfoga! Azért annyira nincs rossz állapotban, minden tavasszal és ősszel nagymammál lemossuk, letisztítjuk, de azért már nem fehér. Van ismerősünk, aki sírkövessel áttisztíttatta és át is festette, de egy évnél . Várjuk a világ minden tájáról kedves Megrendelőinket ! Tudom kedves Olvasó, hogy az Ön szeretteinek síremléke nem ilyen elhanyagolt, de azt is tudom, saját tapasztalatból, hogy igen nehéz megőrizni azt eredeti szépségében.


Az eddigi gyakorlat az volt, hogy szólt egy sírkövesnek, aki jó pénzért homokfúvással, nagynyomású mosóval letisztította a sírkövet.

Sírkőfesték márványhoz, műkőhöz, féle színben. Jól használható extra erős festék természetes, és mesterséges kövekhez, márványokhoz. Arany festék régi feliratok felújításához. Felületre felvitele 7°C fokot stabilan elérő hőmérsékleti környezetben történthet. Száradása után tökéletesen időjárás-, víz- és fagyálló.


Ez a festék kifejezetten kőre (műkőre, márványra stb.) lett kifejlesztve! Vizes bázisú - vízzel hígíthatő -, ám száradás után . Attól is függ miből van a sírkő :értékes grániton nem biztos h érdemes kísérletezni. Ha vésett volt a felirat akkor a mélyedésbe valamilyen festéket kell óvatosan egy kicsi ecsettel felvinni.

Ha nem vésett csak aranyozott felirat volt akkor érdemesebb szakihoz fordulni, vagy speciális festéket veszel, sablont . A Régi Világban megannyi csata halottjai fekszenek sírjaikban. Azok, akik elég vagyonosak voltak és méltóak az emlékezetre, kőtáblát kaptak jutalmul végső nyughelynek. Daler Rowney - Goldfinger paszta antik arany. Művészellátó bolt: József krt. Fogyasztói Bruttó ár: 290.


A termék rövid leírása: Speciális képkeret javító festék , melyet akár ujjal, vagy ronggyal lehet felvinni a felületre. Terpentinnel és lakkbenzinnel oldható. Képkeret, sírkő , agyag, fa, gipsz, bőr, papír, textil stb.


Lukas vizes bázisú betűfesték 2ml. Arany, óarany, réz, ezüst, fekete, fehér. Sonia betűfesték természetes kövekhez. Gyorsan szára tartós. Kiválóan képzett mesterembereink, kőfaragóink a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, nagy gyakorlattal készítik el az Ön számára legmegfelelőbb feliratokat, véséseket.


Ha gyönyörűen kifaragott sírköre van szüksége, gyorsan, akár nagyon rövid határidőn belül is, akkor vegye fel a kapcsolatot velünk! Milyen anyagból válasszunk sírkövet ? Az elmúlt év során szerzett tapasztalattal segítünk önnek a két legfontosabb tényező, az ár-érték szerint. Kérem olvassa el figyelmesen, mert sokat spórolhat és sok bosszúságtól kíméli meg önmagát.

Minden vásárlónak az a célja, hogy a legtartósabb, legszebb megoldást kapja a . Atyám nagybecsű képgyűjteményei között találom Zichy Mihálynak eredeti kartonjait a Lermontoff „Daemon” költeményének illustratióiból. Ilyennek képzeltem én is az igazi sátánt. De hát ezt nem lehet a templomok falára festeni , mert az asszonyok mind belé szeretnének. Otthonunk feldobásának egyik módja a falak új színre festése.


Napjainkban már szinte csak a kreativitás szab határt vágyaink elérésének a falak festésében, a design kialakításában. Lehet több színű, geometriai alakzatokat festhetünk könnyedén, lehet hengerrel mintázott, lehet domborúan mintás, csíkos, pöttyös vagy a . Villány - Ide kattintva Te is felteheted céged az internetre! Ezen az oldalon még egy cég sem szerepel!


A gránitból készült sírköveket elcsúfíthatja a gyertyákból hátramaradó viasz, vagy a virágokból, esetleg a sírkőre hulló falevelekből kiszivárgó cserzőanyag, ami foltot,. Szükséges figyelembe venni azt is, hogy kereszt, jellegű kiegészítők elkezdhetnek korrodálódni, és így a kő felületét elég csúnyán be tudják festeni. Budapest - Ide kattintva Te is felteheted céged az internetre! Turóczi József műkőkészítő mester. Egyedi gránit, márvány és műkő síremlékek készítése cölöp alapozással - nagy választékban, garanciával.


Több évtizede folytatok sírkőkészítő tevékenységet Zagyvarékason.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések