Falburkolatok fából

A fa falburkolat korszerű és időtálló, természetes anyag, mely nagyon jól harmonizál mind az egzotikus, mind a minimál stíluselemekkel. Fából készült falburkolatok széles választéka. Akár teljes falfelület burkolására, vagy csak. Akác fa kerti termékek kereskedelme kerítésépítés, gyökér, loft bútor, indusztriális bútor, antik bútor, antik gerenda, antik.


Olyan attraktív, egyedi fa falburkolatokat kínálunk, amiket fatelepeken, más üzletekben nem találhat. A Mediterrán Építőház pazar kőburkolat választéka most új, különleges falburkolatokkal egészült ki.

A fából készült falburkolatok alapanyaga teakfa és antik patinás fa. A panelek vízszintesen és függőlegesen is felragaszthatók, így különböző hatást érhetünk el velük. Lenyűgöző falburkolatok tömörfából, fahatású dekorlapokból. Természetes összhatás, amit a modern lámpák, vagy a hátsó megvilágítás csak fokoz. A variációs lehetőségek száma szinte végtelen a végeredmény pedig igencsak dekoratív, időtálló.


Az általunk forgalmazott thermowood fa falburkolat felületkezelést nem igényel, mivel nem az olaj vagy a lazúr adja a védelmet a hőkezelt thermowood fa falburkolatnak, hanem a thermowood eljárás! Olvassa el Thermowood Fa falburkolat építési útmutatónkat! A falburkolatok számításakor az anyag teljes szélességét .

Kültérre, valamint fürdőszobába és wellness helyiségbe nem ajánlott a víz és a magas páratartalom miatt. FA ÉS PARAFA FALBURKOLATOK (36). TERMÉSZETES KŐBURKOLATOK (11). AKCIÓS BURKOLATOK (80). Az IT'S WOOD Classic falburkolat jellemzője a fa természetes karakterének megőrzése.


BELTÉRI FALBURKOLATOK (127). Tíz féle alap fafajta mellett gyakorlatilag bármilyen kereskedelmi forgalomban beszerezhető fából megvalósíthatók a kreatív belsőépítészeti téglaelemek. A hordozófelület jellemzően forgácslemez vagy nyír rétegelt lemez. Különlegesen szép és tartós fa kültéri falburkolatok - a Thermowood a minőségre garancia!


Legyen szó fenyő, kőris, trópusi magnólia alapanyagról óriási választékban és széles profilpalettáben elérhető nálunk. Loft falburkolat, antik fa dekoráció, loft burkolat, egyedi deszkaburkolat. DABEX import keményfa parketták Szalagparketták Hagyományos parketták Ipari parketták valamint lamella parketták Laminált padlók Parafa burkolatok Bambusz padlók és szegélyek Furnér parketták MÁTRAPARKETT svédpadlók és WallWood 3D falburkolatok Egzotikus fa és egyéb fa svédpadlók Beltéri falépcsők, . Hazánkban is egyre népszerűbbek a kültéri faburkolatok.


Az épülő wellness- és sportlétesítmények jellemző építőanyaga is a fa. Amellett, hogy a fa kültéri falburkolatok javítják az épület hőszigetelését, visszatükrözik a fa meghittségét, természet közeliségét. A hőkezelt (thermowood) falburkolat északi barátaink talán legkedveltebb építő anyaga, mert a majdnem hónapig tartó hideg időjárás miatt kevés idő marad a pihenésre – kikapcsolódásra a szabadban.


Ha tehetik azt az pici jó időt nem az épületeik festésére – felújítására szánják ezért keresnek olyan . Fa mintás falburkoló panelek kategóriában lévő termékek - Lakásfelújítás és dekoráció, beltéri árnyékolás.

Minőségi termékek kedvező árakon: Falburkolatok , beltéri szigetelés, árnyékolás, roló, karnis, lakástextília, tapéta, dekorációs anyagok és légtechnikai anyagok. A lambéria ugyan különféle anyagokból készült belső falburkolatot jelent, említésekor többnyire mindenki fából készültburkolatra gondol. Az utólag felszerelhető korszerű falburkoló anyagok igen sokfélék, alapanyaguk és többnyire a felületük is megtévesztésig hasonló a természetes fából készültekhez.


A dimenziós faldekorációk új dimenziót nyitnak a belsőépítészetben. A síkból kiemelkedő mintázatok különlegessé teszik az enteriőrt, tekintetet vonzó dekorációt képezhetünk segítségükkel! Legyen az háttérfal vagy válaszfal, netalántán egy csupasz felületű kiugró, bátran díszíthetjük a különböző anyagokkal!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések