Anyag beavatása

Ha az anyagokat varrás előtt nem avatjuk be, könnyen lehet, hogy az elkészült ruhadaraboknak új gazdát kell keresni. Szóval most beavatlak az anyagok beavatási szertartásába. Olyan hőfokon kell beavatni , amilyenben majd mosva is lesz. Ráadásul nem lehet tudni hogy mennyit megy össze. Tehát ne sajnáld tőle a meleget.


Вязание крючком Урок 2- Кайма - Crochet border edging - Duration: 5:39. A textileket varrás előtt beavatjuk, mivel előfordulhat hogy az első mosás során összemennek. Amennyiben az anyag engedi, kisebb . Pamutvászon, 1 pamut, egyszínű és mintás változatban is gyártják. Könnyen lélegző, természetesen anyag.


Jó nedvszínó képességű, vasalást jól bírja. Ajánljuk ruhaneműnek, pörgős szoknyának, ágyneműhuzatnak, textil szatyornak és még sok másnak is. Varrás előtt beavatása ajánlott, mivel . Nem okoskodni szeretnék! Csak egy gyors ötlet, hátha valaki nem ismeri. Csipkék és méteráruk esetében is.


Ezen a rövid csipkén mutatom be, hogy valóban használ a megoldás. Látható a vasalatlan állapota, . Mi mással kezdődhet a varrás, mint az anyag előkészítésével. Ezt szaknyelven beavatásnak szoktuk nevezni, ami persze elég talányosan cseng, és mindenkinek meglódul a fantáziája.


Most azonban nem kell több rétegű tartalomra gondolni. Néhány természetes szálból készült textilanyagot (pamut, len stb.) szabás elõtt be kell avatni, vagyis meleg vízbe kell áztatni, különben az elsõ mosásnál összemegy, és kellemetlen meglepetések érhetnek bennünket. Ha viszont a textilanyag mûszálat is tartalmaz, nem kell beavatni. A válasz 1-ban hasznosnak tűnik.


Első használat előtt “ beavatás ” szükséges. Csak az első mosás után vasalható! Krepp: 1 pamut, beavatáskor 2-cm-t megy össze. Alacsony hőfokon mosható, vasalható.


Beavatáskor 5-cm-t megy össze. Bár kissé furcsa címet adtam a mai cikkemnek, mégsem egy háziasszonyoknak szánt instrukciót szeretnék közölni. Ma reggel egy történetet olvastam Fülöpről az Apostolok Cselekedetei 8-ban, aki sok samáriai városban hirdette az Isten Országáról és a Jézus . A sátán saját törvénye szerint élettelenül nyugszik az anyagban, amíg az isteni szellem a saját életével fel nem éleszti.


Amikor a tudat az anyaggal azonosul, és a gondolatok, a szavak és a cselekedetek nem az isteni, hanem az anyagi törvényt szolgálják, akkor az ember életre kelti a . Fiziológiai tulajdonságai talán a legjobbak. A jó nedvszívó és légáteresztő képessége miatt viselése, illetve használata jó közérzetet biztosít, anyaga révén bőrbarát. A pamut kelmék méretváltozásra hajlamosak, ezért célszerű ezeket az anyagokat „ beavatni ”, forró vizes előmosással megelőzni a későbbi nagyobb mértékű . Ez a mentális matrica, vagy mentális o az úgynevezett mentális anyag az Akasha legfinomabb formája, ami a szellem asztráltestben végzett tevékenységét szabályozza és működteti.


Ez a mentális anyag ugyanakkor elektromágneses, és a szellem tudatához vezeti a gondolatokat és eszméket, hogy később az asztrál- és . Amikor a különféle anyagokat megvesze legyen az első dolgo hogy alaposan beáztatod őket – lehetőleg meleg vízbe – majd hagyod a vizet kihűlni. A textilek többsége ugyanis az első mosás alkalmával veszít a méretéből (összemegy). Természetesen ez a méretváltozás nem egységes, különféle anyagoknál . A függönyvarráshoz elengedhetetlen, hogy már ott heverjen előttünk a kiválasztott matéria. Ma már nem annyira fontos beavatni az anyagot , mert többnyire műszálas függönyanyagok vannak divatban, azok pedig nem változtatják méretüket a mosás hatására.


Aztán szükségünk lesz egy nagy felületre. Textil anyagok fajtái – miből mit varrjak? Szerencsére egyre többen ülnek le a varrógép elé, és egyre több helyről hallom, hogy helyi varrótanfolyamokra járnak, ezzel is segítve az alkotni vágyókat. A textil anyagok fajtái között szeretnénk egy kicsit barangolni.


Egy jó varrótanfolyam el tudja az embert . Ruha anyagokról találsz részletes elemzést a miből mit varrjak sorozatunk 4. Ha szeretnél megismerni érdekesebb ruha anyag típusokat, olvasd el.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések