Vegyszermentes tisztítás

A lakásban bevált az ecetes tisztítás , bár én csak -os ecetet használok, ugyanis itt az az általános ( Ausztriában élek). A mindenféle füszerecetet sajnálnám a konyhaköre locsolni. Söt, az ecet mint olyan, kiváltotta a hajbalzsamot is- egy bio, vegán márkát használok samponként, utána pedig átöblítem a hajamat fél liter . Ablakot alkohollal és ecettel érdemes tisztítani , külön-külön is hatásosak, de együtt igazán: egy spriccelős flakonba tölts egy deci tíz százalékos ecetet és szintén gyógyszertárban beszerezhető százalékos alkoholból egy evőkanálnyit.


Ehhez már csak négy deci vizet kell adno és máris kész a hatékony . Kiszállással helyszíni vegyszermentes bio szőnyegtisztítás, padlószőnyeg tisztítás , bútorkátpit tisztítás , autókárpit tiszítás, ágy tisztítás , matrac tisztítás , ágybetét tisztítás.

Fertőtlenítés, szagtalanítás ózongenerátorral. Bio tisztítás helyszínre kiszállással lakásokban, szálláshelyeken, irodákban, iskolákban, torna- és . Tisztítási szolgáltatásaink: ablakok, kirakatok tisztítása, vegyszermentes tisztítás. Rendszeresen ellenőrzött, minőségi tisztítási munkálatok a kedvező, tiszta munkakörnyezet fenntartásának érdekében. Ablakok tisztítása környezetbarát és állagmegóvó szerekkel - racionális áron. Egyszerűen és hatékonyan kitakaríthatjuk az egész lakást természetes tisztítószerekkel is, melyek használatával a környezetet is kíméljük.


A legtöbb kereskedelmi forgalomban lévő tisztító - és mosószer olyan vegyi anyagokat tartalmaz, melyek az egészségre és a környezetre is károsak. Sokan érdeklődtetek vegyszermentes , házilag elkészíthető tisztítószerek után. Megkértem egy nálamnál hozzáértőbb naturmamit, hogy ossza meg velünk a titkait.

Fogadjátok sok szeretettel „Naturmami”, azaz Bíró Anett tanácsait: Vegyszermentes tisztítószerek házilag! Gondoltad volna, hogy a fertőtlenítést, . Borax: Súroláshoz és erősen szennyezett felületek tisztítására alkalmas. Makacs szennyeződésekhez ecettel együtt használjuk.


Ecet: Nagyon egyszerű és pénztakarékos alternatívája a vegyszermentes tisztításnak. Kiváló öblítő szer, mivel remekül kioldja a mosószermaradékot, lágyítja a mosott ruhát, élénkíti a színeket, . Biotakarítási szolgáltatásunkkal vegyszerek nélkül teheti tisztává bútorait, kárpijait, szűntetheti meg az allergiát okozó tüneteket. A NETFuture gondol a környezetre, ezért csak vegyszermentes , bio takarításokat végzünk kárpitján, szőnyegén, autóján, matracán és még szagtalanítást is vállalunk!


Ha odafigyelsz a környezetedre, és a családodat is szeretnéd megóvni a káros vegyszerektől, mindenképpen érdemes kipróbálnod a vegyszermentes. Környezettudatos tisztítás ? Ruháink tisztántartásához végre elfelejthetjük az egészségre káros vegyszereket. A WC olaj egy kevéssé ismert, olaj alapú háztartási cikk, melyet általában környezetbarát összetevőkkel készítenek.


Műanyag flakon csomagolása porlasztófejjel van ellátva. Folteltávolítás házilag. Ha gyerekek vagy háziállat is van a családban, akkor bár hogy vigyázunk a kárpitos bútorra, a szőnyegre, függönyökre, előbb-utóbb úgyis kerül rá néhány.


Címkék: háztartás, folteltávolítás, folttisztítás, kárpittisztítás, vegyszermentes tisztítás. Alufelni tisztítás vegyszerek, kémiai úton előállított savak nélkül, autóápolás egészségre ártalmatlan szerekkel? A felnitisztító és egyéb tisztító szereink kémiai úton előállított sav nélkül biztosítják a védelmet számunkra.

Eddig nem volt lehetőség vegyszermentes terméket használni, de ez már a múlté. Krisna-völgy az élet minden területén összhangra törekszik a természettel. Még a mosást is úgy oldják meg, hogy az ökológiai szempontból.


Kárpittisztítás helyszínen kedvező áron,KIVÁLÓ HATÉKONYSÁGGAL(lásd. GALÉRIA). Profi kárpittisztítás helyszínen, háznál, padlószőnyeg tisztítás. Kedvező ár 9Ft-ról, órás határidővel, háztól házig, futárszolgálattal!


VIDEÓ - Speciális széndioxidos technológiával, vegyszerek alkalmazása nélkül tisztítjuk, atkamentesítjük a matracokat és ágybetéteket, bútor- és autókárpit. Biztosan láttál már olyan WC tisztító reklámot, melyben hatalmas méretű és félelmetes, láthatóan RENDKÍVÜL veszélyes baktériumok masíroznak a WC kagylóban, és a reklámozott szer egyetlen öblítésétől menekülnek, majd elpusztulnak. Az üzenet: a WC kagyló telítve van potenciálisan veszélyes, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések