Shantung anyag

A muszlinból készített öltözékek sajátossága, hogy viselése közben a legkisebb mozdulatra, vagy lágy szellőre csodálatosan hullámzani, élni kezd az anyag , átlátszósága. New Age megtestesítője, mert természetes alapanyagokkal festett és kézzel szövött, teljes naturalizmust képviselő kelme. Hímzett selyem shantung. Míderek,esküvöi és alkalmi öltözetekhez ajánljuk.


Szatén, taft szatén ( egyszínű, gyűrt, hímzett, nyomott mintás), elasztikus taftszatén (mindkét oldala felhasználható), shantung : A taft egy nagyon nemes textil,tartása és fénye páratlan stílussal ruházza fel viselőjét.

Merevségét kihasználva, rakások,pliszékkészítéséreés ezzel a ruha díszítésére kiválóan . Ha a szatént felcserélnénk egy kevésbé fényes, még nemesebb hatású anyagra, akkor a santung (chantung, Shantung - az azonos nevű kínai tartományról nevezték el) anyagokat érdemes keresni. Matt fényét egyenetlen, csomós fonalú, rusztikus felületének köszönheti, merevebb tapintású, mint a szatén. Végül, de nem utolsó sorban: Egy szép ruhát megvarrni ugyanannyi időbe, pénzbe kerül egy műszálas és egy selyem anyag választása esetében is. Nekünk nem remeg meg a kezünk a kiváló minőségű hernyóselyem, tüll, hímzett vagy lehelet vékony organza, selyem shantung , gyapjú, vagy elasztikus szálakkal kevert . A selyem jellegzetes típusai: taft, kreppdesin, kreppzsorzsett, kreppszatén, düsessz, organza, szatén, pongé, twill, bourette.


Vadselyemből készül a doupion -, honan-, vagy a santung -selyem.

Legyen bár a pöttyök vagy a virágok szerelmese, kedvelje akár a csíkos vagy a kockás matériát, nálunk biztosan megtalálja az elképzeléseihez illő anyagot. Polcaink roskadoznak a legszebb színű kötőfonalaktól, különféle hímző és horgoló fonalaktól, de az alkotáshoz szükséges kellékekkel is állunk szolgálatára , legyen . A selyem legfontosabb jellemzője a selymes fény, finomság és a kellemes tapintás. Az egyes selyem típusok között anyagvastagságban és szövéstechnikában van különbség.


A selyem összenyomásakor olyan roppanást hallunk, mintha frissen hullott hóra lépnénk. Készülhet belőle selyemsál, selyemkendő, nyakkendő, . A shantung jellemzői: fényes, könnyű, csak fehér színben. Származási ország: Japán.


Kérdés felvetése a termékről. Egységár (m): FT ( Áfá-val) . A Natali Méteráru Webáruház oldalán különböző textileket, kelméket, anyagokat és méterárukat vásárolhat. Mikado” selyeegy keverék selyem, általában nehezebb, mint a tiszta selyem.


Selyem oldalú szatén: egy finom selyem szatén, melynek a színe fényes, a fonákja pedig mattabb. Shantung ”: hasonló a nyers selyemhez, szalagos mintájú anyaga van. Tafta (Taffeta): kemény és sima anyag , finom csíkozással.


Tipikus selyem anyagok : pl.

Nemcsak a selyem, hanem sok más textília is a kezedbe kerül, ha jelentkezel online anyagismeret tanfolyamra: varrotanfolyam varrás kezdőknek online . A selyem a köznyelvben általában a hernyóselymet, a selyemlepke (Bombyx mori) hernyójának mirigyváladékát jelenti, amely fontos textilipari nyersanyag. Tágabb értelemben azonban a selyem minden olyan rovar mirigyváladékát jelenti, amely bizonyos hasonlóságot mutat a hernyóselyemmel. Ilyen például a vadselyem . A fényáteresztő szalagfüggöny karnishoz a szélességet kell megadni, az anyaghoz a szélesség×magasság méretet cm-ben.


Drapp színű alapon rózsás anyag. Mérete: x 1cm-es. Egyedi darab, nem utánrendelhető. Ha nem Te vagy susias, kérlek ne tedd a kosaradba! Nem tudtál meg mindent a termékről?


Szállítási és garanciális feltételek. Lehetséges szállítási módok és . Egyszínű fekete shantung taft sötétítő függöny anyag. Ruházati célra is alkalmas.


Kétoldalas dekor, mindkét oldala azonos felületű. Korlátozott mennyiségben elérhető.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések