Mdf ajtófront

D mart MDF konyhaszekrény ajtók raktárról! Olcsó árak, folyamatos akciók. MDF fóliás bútorajtó - konyha-szekrényajtó. Tárolt változat Hasonló Kérem tekintse meg ajtófrontjaink széles választékát, az ajtófrontokat az általunk készített bútorokhoz használjuk fel, önmagában nem forgalmazzuk!


Az alábbi bútorajtó minták csak ízelítõként szolgálnak, széles ajtófront választékunkat személyesen megtekintheti bemutatótermünkben.

Nett Front Kft minőségi bútorajtók gyártása és értékesítése, két év garanciával, kedvező szállítási kondíciókkal és versenyképes árakkal. A hegyi juhar és magasfényű capuccino fólia megszünt. A Világos cseresznye és Antikolt világos cseresznye színünk megszűnt, kérjük a jövőben, ne rendeljék. Ebből az ajtótípusból mély marású antikolt klasszikus konyhabútor készíthető, mely megtévesztésig hasonlít a valódi tömörfa ajtókra. OSZTOTT ÜVEGEZHETŐ AJTÓ FELÁRA, 1. Termékeink között megtalálhatóak a saját gyártású vákuumfóliázott- és festett MDF bútorajtók, valamint az akril-, az alumínium keretes- és a tömörfa bútorajtók is.


Bútorlapszabászatunk a kereskedelemben kapható kínálatból az összes jelentősebb gyár palettáját forgalmazza, természetesen a legmagasabb technológiai . Ajtó frontok marásminták.

MDF alapú fóliázott ajtólapok. A mart fóliás mdf lapok a legelterjedtebb ajtólapok a konyhabútor gyártás terén. Az alapanyaga 18mm vastag hátoldalán fehérre laminált mdf lap, amit 4mm vastag PVC fóliával vonnak be.


Az alábbiakban található az ajtófront katalógus és a megrendeléshez szükséges táblázat, amelyeket le tud tölteni és felhasználni a rendelési folyamatban (I. és II. pontban). Ez a katalógus segítséget nyújt a . Az mdf lapok a legelterjedtebb ajtólapok a konyhabútor gyártás terén. Az egyoldalt laminált MDF lapba belemarják az ajtó mintáját, majd bevonják egy kiválasztott fóliával. Vevőink számos szín és marásminta közül választhatnak.


Egyéb lehetőségekről, információkról, kérjük,. Az alábbi marásmintákat selyemfényű és magasfényű festett, valamint vákumfóliázott bútor ajtókhoz szoktuk alkalmazni. A 1marásmintán kívül egyedi elképzeléseket is meg tudunk valósítani. Ahhoz viszont külön programot kell írni, ami plusz költséget jelent.


A lakkozott bútorajtók a bútor frontok külön csoportját alkotja. Itt a megrendelő bármelyik RAL, vagy NCS kód alapján kiválasztott színe kerülhet a bútorajtó felületére. Az ajtók különböző élmarással . Miután festésről van, az alap, azaz a hordozó anyag MDF lap, ami csiszolás után kerül alapozásra, .

Az MDF lap homogenitásának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a felületébe mintákat marjunk. A mart ajtófrontra kerül rá ragasztási technológiával a műanyag fólia. A vákuumfóliás front a sima laminált felülettel . Rex-Plus és T-Rex lapszabászat, egyedi bútor és konyhabútor. Termékeink: konyhabútor, egyedi bútor, beépített szekrény, tolóajtós gardrób, fürdőszobaszekrény, irodabútor. NETT SZÍNKÁRTYA ALAPJÁN!


MDF dekorfóliás beltéri ajtók verhetetlenül olcsó áron. Minőségi, masszív beltéri ajtók a legjobb ár-érték arányban. Széles szín és méretválaszték.


Klasszikus és modern stílusú beltéri ajtók egyaránt. Készült: - Kulcsszavak: konyhabútor, ajtófront, laminált bútorlap, mdf ajtó , tömör fa ajtó. Legfontosabb része konyhabútorunknak az ajtó.


Ez jelenik meg a legnagyobb felületen, ez határozza meg bútorunk stílusát, és nem utolsó sorban az árát. Nézzük milyen anyagokból készülhet konyhabútorunk. Normál alap marásminták (ez az ár csak színnél érvényes). Az MDF lap nagy előnye a tömörfával szemben az, hogy nem repe nem szárad ki, hosszú az élettartama, higéniailag kifogástalan.


Ezen tulajdonságok előrevetítik a szélesebb alkalmazást a gyakorlatban. Különösen alkalmas konyahabútorok, irodai-, egészségügyi-, laboratóriumi-, és előszobai bútorok gyártására, ez a .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések