Legjobb autóhifi

Az ilyen audio cuccokat mindig komolyan veszem. Ha hang, akkor az legyen minőségi ;) Jobban hozzáértők véleményét nagyon szívesen elolvasnám. Olvass és vegyél jó autóhifit ! Autóhifi webáruház és autóhifi közösség Autós erősítő autórádió DVD multimédia autóhangszóró, mélynyomó.


A képlet ettől kezdve egyszerű: nem kell a világ legjobb autóhifijét drágán előállítani, ha bőségesen elég olcsón az egekig magasztalni a silány autóhifi készüléket.

A pénz határozza meg az igényeidet, holott pont fordítva kellene lennie! Rosszul teszed ha pusztán csak Autóhifit akarsz venni, nem pedig az általa nyújtott . Panasonicot nem ismerem autóhifi terén, Pioneer-t nem akarok (megbizhatóság miatt :o ). Választás igy a Sony-ra jutott. Márkanévként nincs vele baj, csak nagyon kétfélék a vélemények.


Más fórumokon nagyon sokan nincsenek vele megelégedve, de mégtöbben istenitik. Ilyen kazettás hifi volt a jó.

Ami látszik, az szép és jó , ami nem, az meg annyira olcsó, amennyire lehet. A hangszóró meg nem látszik. A fejegységnek is csak az előlapja.


Az szépen az autó belteréhez van igazítva, közben odabenn meg valamelyik nagy gyártó legegyszerűbb alapmodellje található, gyakran még ez is megcsonkítva. Technológiai háttérben, tudásban nincs hiány, de valahogy ezen a színpadon nem tudott igazán maradandót alkotni. Na jó , talán az Xes sorozat horrorisztikusan drágán, de az is inkább különlegesség volt, mintsem hangkép, amivel együtt szeretnék élni. Az utóbbi időben viszont a cég . Hangtuning, autó-hifi , erősítő, mélynyomó.


Bár nekem, személy szerint nem lopta be a szívembe magát a hangtuning, még élénken élnek bennem a háromnapos tuningshow emlékei, azért szívesen segítünk ilyen témában is. Papp Tibor kollégánk válaszolt: Feladó: Árpád. Az autórádió kiválasztásakor az elsődleges eldöntendő kérdés, hogy din-es vagy din-es fejegységet válasszunk! Nyilvánvaló, hogy azért kattintottál erre az oldalra, mert autóhifi vásárláson töröd a feje keresed a legjobb terméket, a legjobb áron. Biztos vagy abban, hogy amiről azt hisze.


Az a termék, amire éppen vágysz, terveid szerint egy erőteljes és szép hangú, hosszú távon hallgatható . Az autóhifi erősítő alapvető funkciója, hogy javítsa a rendszer hangminőségét. Természetesen hozzáad a hangerőhöz is, de a széles körben elterjedt tévhittel ellentétben az autóhifi nem attól jó , hogy hangos, hanem hogy vezetés közben olyan érzésed van, hogy egy komplett zenekar játszik előtted élőben.

Szadán a Dózsa György út 142. A hifi technikákat az autódban ingyenesen felmérjük és a legjobb ajánlattokkal és tanácsokkal látunk el. Tippek és ötletek a jó AutóHifihez. Ha már rászántad maga hogy pénzt költesz egy hifire, okosabb dolog, ha nem a kukába dobod. Sokan nem tudják, hogy mire is kell oda kell figyelni leendő autóhifi rendszerük elemeinek kiválasztásakor.


Ha megfogadod ezeket a tanácsokat, jó esélyed lesz arra, hogy olyan dolgokra . Nagy felbontású hangot biztosító, legújabb autóhifi -termékeink – a legjobb zenei hangzás érdekében minden zeneszámot érzelmekkel töltenek meg. Fontos megemlíteni, hogy nem biztos a legnevesebb márka a legjobb. Mint minden árucikknél itt is megvannak a kategóriák. Bizonyos nagy márkák a belépő kategóriájukra nem fordítanak sok törődést, éppen ezért kevés lehetőséget és gyenge hangzást tárnak elénk. Viszont a drágább termékeik évezredekkel jobbak.


Hiába az egyes területek magabiztos ismerete, ezeknek a rész-területeknek az összessége nem adja ki magát az autóhifi -beszerelõi gyakorlatot! A beszerelést tehát bízzuk szakemberekre! Hogy ki a szakember, azt leginkább a jó hifirendszerek tulajdonosai fogják megmondani, ajánlani.


Ne essünk be az utcáról sehová, . Egy autóhifi szaküzletben dolgozik értékesítő munkakörben. Az üzletükbe betérő vevő egy komplett autóhifi rendszert szeretne kiépíttetni. Az ön feladata a vásárló segítése abban, hogy autótípusához és anyagi lehetőségeihez mérten a legjobb autóhifi rendszert hozzák létre. Adjon az ügyfél részére részletes tájékoztatást, . Vegyél pájót (PIONEER) öcsém, mert az a legjobb ! Biztosan van 1-terméke ami kiemelkedően jó lehet, de nem biztos, hogy Neked pont erre a két termékre lesz szükséged.


Az én autómban minden az X márkából van megépítve, Te is ilyet vegyél, ez a raj! Ez működik is addig, amíg ez a barát ki nem .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések