Ház homlokzat színek

Ne válasszon meggondolatlanul, fesse át az épületet és nézze meg a szín harmóniát. Tizennégy különböző felületen próbálhatja ki a színérzékét. TÖBB, MINT VONZÓ KÜLSŐ. A páratlanul gazdag színválaszték és a vékonyvakolatok számtalan felületi struktúrája minden homlokzat esetében garantálja az egyedi arculatot.


Páraáteresztés, Kevésbé páraáteresztő, Páraáteresztő. Struktúra, dörzsölt, kapart, spriccelt.

Termékcsoport, Colorex R Colorex K Edelputz Extra Edelputz Extra Edelputz Extra Spritzer Classic, SiliconOLA Extra R SiliconOLA Extra K SiliconOLA R SiliconOLA K 5 . Eleged van a sok színes , élénk, tarka-barka épületből? Valami nyugodt, elegáns színhatást szeretnél, amire vagy akár év múlva is jó ránézni? Válasszd a fehér és a szürke szín kombinációját.


Mutatok rá pár példát – szürke-fehér házak : Fehér vakolat, szürke tetővel, garázsajtóval, ablakkal: szürke-fehér ház. Kérem válasszon festendő épületet, és a palettáról választva, mutasson a festendő felületre! A VARIO színkártya főbb színcsaládjai.


A részletes megtekintéshez kattintson a kockákra. Az egyes épületrészek kiemelésére, a vakolt homlokzat megtörésére általában kő vagy faburkolatokat alkalmaznak, és az utóbbi időben megjelentek a különféle üveg-, fém- vagy műanyag homlokzatburkoló anyagok is.

Ezek kiegészítésére vagy helyettesítésére kreatív vakolatot és technológiát kínál a Baumit, amely . Amikor építkezünk vagy felújítunk, nagy gondot fordítunk a ház homlokzati szigetelésére, a főbb műszaki paraméterek kiválasztására, de előfordul, hogy a színválasztás az utolsó pillanatra marad. Ilyenkor sokszor az éppen divatos árnyalatok közül választunk, esetleg a kedvenc színünk kerül a homlokzatra . Régi épület felújításánál, de új ház építésénél is izgalmas tervezési szempont és komoly vita tárgya is lehet, hogy milyen színű legyen a homlokzat ? A szín választását befolyásolhatja a ház stílusa, lakóinak ízlése vagy kedvenc színei. Több irányelvet is figyelembe vehetünk a szín választásakor.


Tippek a homlokzat színének kiválasztásához. Lezajlott az építkezés, a nagyobb munkálatokat már magunk mögött tudjuk. Elérkezett a kert és a ház csinosításának ideje, melynek fontos lépése, hogy döntsünk a homlokzat színéről. Természetesen elsősorban a saját és családunk ízlése befolyásolja a színválasztást , . Homlokzati színek kiválasztása. A homlokzat színének kiválasztása egyszerű feladatnak tűnik, mikor az építész megkérdez minket a családi ház tervezés folyamán, hogy van e valamilyen elképzelésünk az építendő otthon színét illetően.


Mikor építészként én is felteszem a kérdést, általában ilyen, vagy hasonló válaszokat . Egy építkezés során az egyik legkellemesebb érzés, mikor házunk végre színt kap. A vakolat színválasztásánál , érdemes megfontoltan dönteni, hiszen hosszú évekig kell „szeretnünk”. Nem biztos, hogy az épp aktuális színtrendeket kell követnünk.


Egy homlokzatnál nem tehetjük meg olyan könnyedén a stílusváltást, mint . Jelöld ki a megvásárolni kívánt szineket , majd kattints a Lépj tovább!

Egyrészt az esetek többségében esztétikai élménnyel szolgálnak szemlélőjüknek, ízlésesen illeszkednek környezetükbe, másrészt védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben. A helyesen megválasztott színek és díszítőelemek tükrözik a ház. Kattintson a ház egy tetszőleges részletére!


Felül válassza ki a színcsoportot , majd a konkrét színt ! Figyelmeztetés: a monitor beállításától függően az itt ábrázolt. Továbbá – ha már sor kerül a homlokzat felújítására – érdemes az energetikai és egyéb műszaki szempontokat is figyelembe venni. Két-három különböző szín – és esetleg különböző formák – alkalmazásával hangsúlyosabbá, szebbé tehetjük a ház homlokzatát, ennél több szín használata viszont nem . Először is el kell dönteni, hogyan színeket kell egyeznie a kiválasztás.


Amennyiben ezek keverednek a környező területet, vagy fordítva, a ház áll ki annak világos színekkel. Mindenesetre, azt javasoljuk, hogy tartsák be bizonyos .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések