Penész a ruhán

Nos, nem lesz egy hosszú életű topik, de most megállt a tudomány, úgyhogy szükségem lenne egy kis segítségre. Az én drága kicsi fiam, három nappal ezelőtt nem a szennyesbe dobta a nedves pólóját, hanem a szennyestartó mögé Ezt tegnap délután vettem csak észre, így addigra halovány. Penészfolt eltüntetése? Hozzászólás előzményeinek megtekintése (Ide kattintva megtekintheted a beszélgetést, amihez ezt a hozzászólást írták). Az elsőn a páramentesítő segít, a másodikon bevált szerek.


Ha a ruhából szeretnéd kitisztítani a penészt , áztasd be két pohár bórax és két liter víz keverékébe. A makacs foltokat a szőnyegből a következőképpen szedheted ki. Először alaposan nedvesítsd be a területet, aztán dörzsölj bele egy kis bóraxot! Hagyd megszáradni, majd porszívózd ki. Mit lehet tenni, ha megjelenik a penész ? Dohos ruhadarabok áporodott szagát hogyan.


Nem csak arra jó, hogy a sütemények szép nagyok legyenek, hanem a penész elleni elszíneződések eltávolítására is alkalmazhatjuk. Hogyan lehet kiszedni a penészfoltot a szines. Citromlé és só keverékével eltüntethetjük a ruhákon éktelenkedő penészfoltokat. Az örök kedvenc ezerféle dologra jó, így a penész elleni harcba is bevethetjük. Ha ruhából akarod kitisztítani a penészt, áztasd be két pohár bórax és két liter víz keverékébe.


A keverékkel dörzsöld be a penészes ruhát és hagy hogy megszáradjon. Ismételd meg ezt addig, amíg a penész el nem tűnik. Rossz levegő, pattogzó festék, potyogó, megrepedt vakolat, penészes fal, penészes ruha , penészes bútor. Ha bennfelejtjük a ruhákat a mosógépben, vagy éppen nedvesen csomagoljuk el , gyakran érezhető rajta dohos állott szag, esetenként foltok is megjelennek. A penész komoly egészségügyi bajokat okozhat.


Ez bizony penész, ami kíméletlenül tönkreteszi drága ruhadarabjainkat, ágyneműhuzatunkat. Sürgően el kell távolítani. Ott, ahol magas a páratartalom, könnyen megjelenhet, eltávolítása azonban már nem olyan egyszerű. Szerencsére, ahogy a foltok, úgy a penész ellen is léteznek hatékony házi.


Az aktualitások oldalán megtalálod a legjobb házi praktikákat! Nagyszerű körülményeket teremt a penésznek, hogy a téli hónapokban a kinti hideg és a benti fűtés miatt sok lakásban megnő a páratartalom, a levegő pedig nyirkos lesz. Milyen hatásai lehetnek ennek az egészségünkre? Ha a ruha van zöldes foltok miatt a penész , akkor el lehet távolítani a citrom és só keveréke.


Csak keverjük össze a sót és a citrom, és a tészta. Jelentkezzen be az érintett terület segítségével ecset és dörzsölje egy kicsit, nemdörzsölje agresszíven megelőzésére elszíneződés. Többféle helyen is megfészkeli magát a nyálka, zsírlerakodás és-vagy a penész.


A mosószeradagolóban lévő nyálka vagy penész , szivattyúszűrőbe szorult piszok (mosógép alján található, óvatosan vele könnyen beletörik), koszos kifolyócső, üstházban berohadt ruha (dobon kívül), eltávolíthatatlan . Olyan spóratarlókat hoz létre, amelynek darabja 50. Ezek mindegyike néhány nap alatt több millió új spórát hozhat létre! Az erős vegyszerek éppúgy károsak, mint maga a penész. Fotós kütyük - fényképezős ajándék ötletek - optika, halszem, lencse tisztító toll, objektív bögre, fotós vállpánt, nyakpánt.


Jelenség:mosás után a ruha rettenetesen büdös, lábszagú. Hiába ecet, trisó, ráolvasás, semmi eredmény, fehérítővel kimosás után 1-mosásig jó. Szétszedve dolgot találtaMosószeradagoló öblítő része tiszta penész , ezt tömény domestos fehérítővel felöntöttem, fél nap alatt lehozta, öblögetés után . Egy, háztartásban gyakorta használt összetevő, amely hipp-hopp végez a penésszel is? Nem kell meggebedni a penész ellen folytatott harcban. Lássuk a tökéletes házi praktikát!


Amennyiben már többször nekiveselkedtünk eltüntetni a penészt otthonunkból, de sosem jutottunk kielégítő.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések