Hpl ajtó

PASCAL HPL Beltéri ajtó , PASCAL HPL technikai ajtó , PASCAL HPL hotel ajtó. A dekorfólia is, mint a szintetikus felületek általában, egy papír alapból indulnak. Gyártása során ezt a színes felületet impregnáló és felületét . HPL fóliás beltéri ajtólap széles választékban.


Tekintse meg beltéri ajtó árlistánkat.

HPL paneles műanyag bejárati ajtó. Igény esetén színes panellel is rendelhető az ajtó ! Erős, stabil bejárati ajtók hatalmas színválasztékban! A gyártási technológiájának köszönhetően páratlan kopásálló és karcálló felületet kapunk a beltéri ajtónk, amelynek így nő a fényálló képessége, a vízgőz- és hő-állósága is, így válik hosszú távon jól használhatóvá. Széles kínálatunkból kedve szerint választhat, üveges, illetve intarziás és fémintarziás . A hanggátló beltéri ajtóknak a megfelelő hangszigetelés érdekében küszöböt is tartalmaznia kell, ezért ez a napjainkban az esztétikus, és akadálymentes közlekedést is lehetővé tévő automata küszöb beépítésével kerül legyártásra.


A beltéri technikai ajtó a magas fokú tűrőképességet többek között az egyedi tervezésű és profilozású acél szegélyléceknek, valamint a különösen ellenálló CPL vagy HPL laminátnak köszönheti.

HPL – High Pressure Laminated. HPL ajtópanellel készült bejárati ajtók. Nagy erő és természeti hatásoknak ellenálló gyanta alapú ajtópanel lap. Ezek az ajtólapok lényegesen erősebbek és stabilabbak, mint a PVC panelek.


Az ajtólap éle és a falc is kétszer mm vastag purenitből készül. Sikerült ötvözni egy a padlólap- gyártás . Thonus - Beltéri ajtók , garázskapuk, tűzgátló ajtók. Ajtó , beltéri ajtók , bejárati ajtók , erkélyajtók, dekor ajtó , cpl ajtó , furnér ajtó , nyílászárók, Tisza Ajtó. A még nagyobb forgalmú helyeken, pl.


Sajnos a minőségi ( és ebből adódóan a várható élettartam beli) különbségek az árakban is megjelennek. HPL felületű ajtók beépítése javasolt. Amíg egy dekoros ajtót (pláne barkács áruházban) már . A gyártás során több réteg különböző típusú papír és műanyag fóliát melamin gyanta hozzáadásával magas hőfokon, nagy nyomás alatt préselnek össze. A HPL lemez fa és műanyag ötvözete.


A technológia eredményeként a környezeti hatásokkal szemben rendkívül jól ellenálló beltéri ajtó felületet kapunk.

FURNÉR MDF BETÉTEK (MM LÁTHATÓ ÉS REJTETT TOKOKHOZ, MM LÁTHATATLAN TOKHOZ). HPL AJTÓLAPOK (MM LÁTHATÓ ÉS REJTETT TOKOKHOZ, MM LÁTHATATLAN TOKHOZ) STANDARD. Az AQUA típusú vízálló beltéri ajtó hasznos a magas páratartalmú helységekben.


Az ajtó felépítése lehetővé teszi az olyan helyeken való használatát, melyben a víz közvetlen hatásainak van kitéve. Felülete HPL (High-pressure-Laminate) laminát. A gyártás során a papírcsíkokat gyantába áztatják, ívekre vágják, majd az egymásra helyezett rétegeket magas hőfokon, nagy nyomás alatt összepréselik, végül egy ún.


Standard GETALIT ajtó felépítés. Pascal egyedi és szabvány beltéri ajtók. Legszembetűnőbb tulajdonság az ajtó felülete, mely lehet dekorfólia, HPS-, CPL-, HPL -laminát, festett, természetes fafurnér. GAVA ajtópanelek (PVC).


Rendkívüli formaválaszték a klasszikustól a modern megjelenésig, a mai divat szerint. Az alap PVC ajtópaneleket csak fehér alapszínben kínáljuk. Omega Biztonsági Ajtó , a Biztonsági Ajtók Omegája! Magyar, Egyedi gyártású, Hőszigetelt és Hangszigetelt, Acél Biztonsági Ajtók fa borítással.


Alkalmazásukat elsősorban az egészségügyi, oktatási, közületi, kereskedelmi és irodai felhasználásra javasoljuk. Pánikfunkciókkal kiegészítve menekülőajtónak is ideális megoldás. Válassza ki a kiváló minőségű hpl ajtó sorozat — melamin-gyanta ajtó termékek nagy választéka tisztatér termékek itt-on ksmaxcleanroom. Kiváló design, kiváló minőségű és versenyképes áron a mi fő jellemzőit.


Aqua, technikai ajtó , HPL laminát, fólia, beltéri ajtó , ajtó , nagy.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések