Falburkoló anyagok

A különféle falburkolatok között a lambéria egyedi sajátosságával tűnik ki. A hagyományosak alapanyaga valódi fa, ám e mellett már korszerű alapanyagú utánzatok is gyarapítják a választékot. Ez utóbbiak fajtái ugyan egymástól eltérő szerkezetűek, ám bevonatuk szín és mintaválasztéka bőséges és a . Műanyag falburkoló Unidecor királykőris.


Szerelése nem igényel különleges gépet, szaktudást, vagy szerszámot. Nem kell felületkezelni.

Méret és színtartó tulajdonsága kiváló. A kiegészítő profilok segítségével rendkívül jól variálható, szabad teret engedve a tervezői fantáziának, egyedi megoldásokra is ideális. Egészségre káros anyagokat nem . Természetes kő burkolatok, kőhatású lapok burkolása esetén kicsit jobban oda kell figyelnünk a megfelelő burkolat ragasztó és fugázó anyag kiválasztására. Jó hő- és hangszigetelő hatásúak.


Alkalmazhatóak tetőterek . A DekoPanel természetes anyagokból készülő, felületi kvarc erősítésű, kőhatású és tapintású díszburkoló anyag. A DekoPanel rendszer elemei 3-mm vastag, színes, érdesített könnyű lapok, amit a felületre felvitt csemperagasztóba kell egymás mellé forgatva beágyazni. Ez a falburkolat típus mindössze 3-3.

Természetes anyagok : a falburkoló lapok és dísztéglák mindegyike teljesen természetes anyagokból, kézi módszerrel készül, felületük tapintásra nem rideg mint a hagyományos kőburkolatoknak. A kézi készítés eredménye, hogy a lapok minden darabja egyedi, nem ismétlődik minta, rendkívül valósághű. Falburkolatok az izgalmas és kreatív otthon kialakításához. Tegye színesebbé, látványosabbá otthonát minőségi kül és beltéri falburkoló anyagokkal.


DABEX import keményfa parketták Szalagparketták Hagyományos parketták Ipari parketták valamint lamella parketták Laminált padlók Parafa burkolatok Bambusz padlók és szegélyek Furnér parketták MÁTRAPARKETT svédpadlók és WallWood 3D falburkolatok Egzotikus fa és egyéb fa svédpadlók Beltéri falépcsők, . H-OSZTÓ PROFIL 10-ES FAUTÁNZAT PVC FALBURKOLÓ SZEGÉLY 2CM. Halltex hang- és hőszigetelő falburkolat - Duration: 5:10. Autót vásárolnál vagy . Az égetett kerámia anyagú falburkolatok évezredek óta ismertek, amit a reánk hagyott építészeti örökség is tanúsít.


Az épületek, fürdők és egyszerűbb. A PVC falburkolatok közé tartoznak a PVC-bevonatú tapéták, valamint a bolyhos, metál és textúráit PVC falburkoló anyagok. A textúráit PVC-khez tartozik a nagy kopásállóság, „kontúros” PVC falburkolat, az úgynevezett csempetapéta, amely általában csempét utánzó mintázatú, valamint a habosított tapéta is. Bambuszból falvédő, bambusz falburkolatok , bambusz faldekor, bambusz falburkoló , bambusz lambéria árak, dekorpanel, fa falburkolat , faldekoráció, mennyezeti burkolólap, beltéri falburkolat.


Kő hatássú dekor falvakolatok. Azoknak akik kedvelik a szabálytalan vonalakat. A következő linken bővebben megtekintheti a STEGU lengyel cég kínálatát.


Hhu7GdppYusoIeqZA,alabHhu7GdppYusoIeqZA,calbHhu7GdppYusoIeqZA ,impbHhu7GdppYusoIeqZA,jurbHhu7GdppYusoIeqZA,kamien-natural2 . Fagyálló, UV-stabil, időjárásálló külső téri falburkoló lapok.

Cedral fa struktúrájú homlokzatburkoló lap. A falburkoló lapok vagy előre viaszoltak, vagy natúr, csiszolt felületűek. A viaszolt lapok, mint kész termékek sokkal szebb látványt nyújtanak, a természetes viaszos kezelés nem igényel különösebb ápolást. A hátránya az, hogy amint az idők során a parafa magába szíva a helyiség nedvességét, az anyag. Egy páratlan lehetőség, amely számos előnyt nyújt a festéssel, lambériázással, tapétázással és csempézéssel szemben ! FA ÉS PARAFA FALBURKOLATOK (36).


TERMÉSZETES KŐBURKOLATOK (11). AKCIÓS BURKOLATOK (80). Rusztikus falburkolatok és kőpanelek otthona szépítésére. BELTÉRI FALBURKOLATOK (127). A panel vastagsága: 2-mm.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések