Sótégla

Himalája sótégla a Sókertől. A kristálysó a só eredeti és természetes egységében megmaradt kincse a Földnek. A Pakisztánból származó himalájai kristálysó minden külső szennyeződéstől mentesen alakult ki, miután a tiszta és érintetlen ősóceánt kiszárította a napsugárzás.


A nap és az élet bölcsőjének számító ősóceán . Az átvilágított természetes himalája sótömbök, sólámpák esetében a negatív ion kibocsátás mellett érvényesül a nyugtató és stresszoldó színterápiás hatás, valamint a kristály, mint ásvány energetikai kiegyenlítő szerepe. Németországban végzett tesztek igazolták, hogy hiperaktív gyerekek koncentrációs és alvászavarai, .

Tegye a terméket a kosárba, majd vásárlás a Megrendelés menüpont alatt. Sótégla építéshez, grillezéshez és szépítéshez. Ft-tól parajdi sótömb már 1Ft-tól kapható. A sóbarlangok előnyeiről sokan, sokféleképpen írtak már. Az asztma és más légúti megbetegedések kezelésére hatékonyan használható sóterápiáért azonban ezentúl nem kell feltétlenül kimozdulni.


Gondolták volna, hogy a sót nem csak ételeink fűszerezésére, és gyógyászati célokra használhatjuk, hanem sütőlapként is a konyhában? A sótégla használatával igen ízletes, szaftos és egészséges ételek készíthetők el. Rendeljen sótéglát és próbálja ki Ön is!

Igen, ma már ez is megoldható. Sokan tudják – különösen, akik valamilyen asztmatikus betegségben szenvednek – , hogy a sótégla , a sófal szép eredményekkel javítja egyes légzőszervi problémákkal küzdő betegek közérzetét , egészségét. Ha nem szeretnénk sűrűn pénzt áldozni a sóbarlang-látogatásra, . Egészség és stílus himalájai sótégla termékekkel a Sótéglasziget. Hasonlítsa össze az árakat! Parajdi sótömb, parajdi sótégla léguti vagy fürdőterápiához, sószoba építéshez.


Légzésterápia parajdi sótömbbel Erdélyből a parajdi sóerdőből. A himalájai kristálysóból sótéglát is készítenek, ami nemcsak mint egészséges építőanyag sóbarlang, sószoba vagy sókamra elemeként, de remek dizájnelem is. A sótéglák felhasználhatóak mindenféle építészeti célokra, mint pl.


Cégünk közvetlen a sóbányából vásárol, így tudjuk mindig a . A pakisztáni sótégla vöröses-sárgás. Hátulról megvilágítva kellemes hangulatot biztosít a helyiségnek. Kiválló kiegészítője lehet a romániai sótéglából épített sókamrának, sószaunának. A sókamrák fontos tartozéka továbbá egy ionizátor, amely biztosítja a levegő sótartalmát, egy -os sóoldat elpárologtatásával. A sótéglán, vagy sütőcsempén sült ételei egészen egyedi és speciális zamatúak lesznek, egy merőben új konyhai főzési élményben lesz része.


Radiátorra, konvektorra vagy cserépkályhára helyezve, annak hőenergiája átmelegíti a sótéglát , így abból a jótékony negatív ionok felszabadulnak, biztosítva, ezáltal a könnyebb légzést. A nagy dózisú negatív ionok pozitiv hatással bírnak az emberi szervezetre.

Főleg asztma, bronchitis, felső légúti betegségek esetén. Parjadi-t (40db-ot), mert sajnos kicsit vizesedik a fal hiába vakoltam újra légáteresztő vakolattal. Tudom a sótégla a vizesedést nem gátolja meg, de nem is akkora mértékű a víz a falon. A felhasználási területek között a háziasszonyok birodalma a konyha is szerepet kap, mivel kiváló élettani hatásokkal bírnak a sótéglán sült ételek.


A sótégla anyaga természetes sókristály, olyan, amit a levesbe is teszünk – erről ízleléssel is meggyőződhetünk. Sok helyen olvasni, hogy milyen jótékony hatása van a sóbarlangoknak, sószobáknak. Gondoltam, hogy itthonra is vehetnék sótéglákat , és akkor mindennap élvezhetném a hatását, főleg, hogy polenallergiás vagyok, sajnos.


Kérdésem lenne, hogy vajon hány téglát kellene venni? Ezeket vizezni kell vagy.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések