Headlines hullám

Headlines eljárással készült hullámok. Tudni kell, hogy sokkal szabályosabbak az elkészített hullámok , mint bármelyik dauerolási technikával készített frizuránál. Rendkívül látványos az elkészítési folyamat is, és a végeredmény sem kerüli el a csodálkozó tekinteteket.


A tartós volumnövelés, azaz a headlines módszer leginkább a vékonyszálú, egyenes, könnyen . Eljárás: Megmossuk a hajat,majd megtöröljuk és felcsavarjuk,nem dauer csavaróra, hanem egy speciális csavaróra,ami puha nem szúrós és tüskés. A csavaró méretét és a hatóidőt a fodrász dönti el, határozza meg aszerint, amit a vendég kiván.

Ha jól elkészítik, igazán králynői lehet a megjelenése vagy éppen ártatlanul bájos, attól függ, milyen hatást szeretnél elérni. A legújabb hajformázási trendeknek megfelelő tartós hullám ugyanis jól alakítható és nagyon természetes hatás kelt. Ez a szuper technika, a tartós volumennövelés, azaz a “ headlines - módszer” . Tényleg jobban kíméli a hajat, mint egy sima dauer?


Milyen hullámok lettek végül a hajatokban? Tudtok esetleg valakit ajánlani Egerben, aki csinálna ilyet? Azóta is azon gondolkozom, hogy vajon ennyire kidobja a hajam, vagy csak rosszul lett megcsinálva? Ha valakinek ilyesmi a .

Tudásbázis - Tudtok Miskolcon olyan. Tárolt változat Hasonló A volumennövelésről. Ez az egyedülálló termék alkalmas a hosszantartó hullámokhoz, melyek ránézésre és tapintásra is hihetetlenül természetesnek tűnnek. Rugalmasságot megőrző innovatív technológia kationos polimerekkel, amelyek 2 . Az igazi és eredeti Wella Wave It!


Mindig lapos és egyenes a hajad és unod a hajcsavarót, de félsz a hagyományos dauertől? Ez a technika megoldást jelent a vékony szálú, tartás nélküli, kevésnek ható, gyorsan zsírosodó hajra egyaránt. A lágyabb kezelésnek köszönhetően a kialakított hullámok enyhébbek lesznek, a haj dúsabb lesz.


Ez a víz – a dauervízzel ellentétesen – csak -ban tartalmazza a hullámosításhoz szükséges hatóanyagot, a fennmaradó rész keratinerősítő, ápoló anyagokat tartalmaz. Ezért az általa keletkezett hullámok lazábbak, mint a dauernál, . Igen, a Wella headlines -ával pont ilyen hullámokat lehet csinálni. Az, hogy ennyibe kerül, mondjuk hogy reális, bár az ár sok mindenből tevődik össze. Annyit viszont tudni kell, hogy ez az anyag jó drága, sokkal többe kerül, mint a sima dauervíz.


A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Ráadásul a dauervízzel szemben ez a víz csak a hullámosításhoz szükséges hatóanyag -át tartalmazza, így a lágyabb kezelésnek . Dús, hullámos haj dauer nélkül! Eljárással megemeljük a hajtövet, megtörjük a haj merev egyenességét melytõl . Póthajra és szőkített hajra nem használható fel, rövi maximum vállig érő hajra.

Az ajánlat által a legújabb hajformázási trendeknek megfelelő tartós hullámot kap frizurá mely könnyen alakítható és roppant természetes hatás kelt. Ez a remek technika, a természetes tartós hullám azaz a “ headlines -módszer” leginkább a . Elsőként mindenképpen otthon próbáld ki, egyszerű hajcsavaróval vagy sütővassal. Nézd meg, mekkora hullámok állnak a legjobban, a laza vagy az egészen bongyori.


Jó hír a rövid hajúaknak, hogy nekik is nagyon jól állhat a játékos frizura. Ráadásul most ki is tűnhetsz vele a tömegből, hiszen inkább a . Készült: Németh-Hajstúdió. A hajvágások elkészítésénél igyekszem a legnagyobb precizitással és odafigyeléssel formázni a hajat, amit a vendég stílusának, karakterének megfelelően alakítok ki. Szeretek a hajvágással időt tölteni, mert ez az egyik kedvenc részem a szakmából.


Stílusok amik meghatározzák a . Perform = klasszikus göndörítés. Hosszantartó, erőteljes hullámok.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések