Csillagos plafon

Az országban már több száz család estéit ragyogják be zárt térben is a csillagok. Célunk minél szélesebb körben ismertté és elérhetővé tenni ezt a varázslatot. Bemutatótermünk az E-Logisztika Csomagpontban található Budapest 6. Varázsolj csillagokat a szobád plafonjára!


Mi az a LED-es csillagos égbolt, és mekkora fényt ad? Olyan kisméretű LED- ekből készített díszítés, amely az Ön plafonját csodálatos égbolttá alakítja.

Aprócska 5-mm átmérőjű LED-ekből áll, amelyek hideg és melegfehér színűek vegyesen, valamint különböző sugárzási szögben (szélesen és szűkebben) szórják . Egy ötletes faldekorálás! A faldíszítési ötletek sorozat következő részeként a csillagplafont szeretném bemutatni. Hallottál már a Csillag Plafonról? Ft-ért - Még több szolgáltatás. Tegyünk egy utazást a Jupiterre, sétáljunk gondolatban a Marson és szörföljünk a csillagok között!


A csillagos ég festett, rétegelt lemezből készül, a bolygók kézzel festett hab vagy hungarocell golyókból, melyeket horgászdamillal erősítünk az. AJÁNDÉK infra vezérlővel , tápegységgel, S -LIGHTLED a LED világítás szakértő.

A csillagos plafon apró OYO ledekkel is kialakítható, leginkább nappalik, hálószobák mennyezetébe kerül beépítésre. A pontszerű dekorációs fényeket fürdőszobai mennyezetbe is szerelhetjük, felidézve . A csillagos égbolt világítások olyan különleges látványt nyújt, hogy sokan el sem tudják képzelni nélküle az otthont. Főként a hálószobában és a gyerekszobában szokták beépíteni, de kiváló dekorációs jelleget ad nappali mennyezetén, kültéri filagória vagy terasz plafonjába süllyesztve, mindemellett wellness szállodák . A CsillagPlafon elkészítéséhez nem szükséges kiüríteni a szobát, azonban biztosítani kell, hogy a plafon minden pontja kényelmesen hozzáférhető legyen létráról. Vízbázisú festékkel, kézzel festjük fel a csillagokat, az éjszakai csillagos égbolt illúzióját, melyben a csillagképek felismerhetőek és az egymáshoz való . Nincs két egyforma Csillagplafon.


Mondhatnánk úgy is: szobára szabva. Ha van konkrét elképzelése álmo meséld el, és megalkotjuk. Ha nincs, akkor együtt ötletelünk, és tervezzük meg a saját csillagos égboltodat. Szabadon választható milyen csillagképek kerüljenek a plafonra , merre száguldjanak . A csomagban volt egy halom különböző méretű csillag és gyurmaragasztó, felragasztottam és kész a világító csillagos plafon ! A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad.


A látvány nappal nem látható, a plafon eredeti fehér színű festésén nem hagy nyomot. A semmihez sem fogható látvány – csakúgy, mint az eredeti ég esetében – a sötétedéssel kezd egyre jobban látszódni, hogy végül teljes mélységében ibontakozva, sokezer kisebb-nagyobb csillag tekinthessen le megnyugtatóan . Először azt akartam írni, hogy: „a gyermekszoba különleges dísze lehet…”, de aztán elgondolkodtam, és nem. Nem csak a gyerekszobát lehet feldobni ezzel a különlegességgel, én is elfogadnám a hálószobámba.


Speciális festékkel speciális módon és technológiával festik meg a mennyezetet.

Nappal a szoba látványa teljesen átlagos, ám este, amikor lekapcsoljuk a villanyt , úgy érzékeljük: eltűnt a plafon , csak az éjszakai égbolt látszik a fejünk felett. A festék úgy működik, hogy fényt szív magába. Belsőépítészetileg azt tudom javasolni, hogy mindig olyan csillagos égboltot célszerű kivitelezni, ami az ügyfélnek tetszik, mert az, hogy kinek mi tetszik, az elég relatív.


Ahhoz, hogy érdemben információt vagy tanácsot tudjak adni, sokkal részletesebben kell megismernem az ügyfelet, meghallgatnom a kívánságait, nem . Csillagos plafon , a Magyarország legbiztonságosabb online piacterén.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések