Nemesvakolat festése

A kültéri felületképzésnek két fajtája van, a festés és a vakolás. Most lássuk, hogy zajlik a festés ! Most megtudhatjuk hogyan érdemes a nemesvakolatot használni beltérben. A minőségi színezővakolatok évtizedekig is őrzik színüket és előnyös tulajdonságaikat, egy idő után viszont elkerülhetetlenné válik a vakolat felújítása, újrafestése.


A homlokzatfestés anyagában nem színezett vakolat használatakor, új ház esetén is szóba jöhet. A falfestés célja a falfelület díszítése és .

Ha a meglévő vakolat stabil akkor portalanítás után egy falimpregnálóval kell átkenni és utána lehet a homlokzatfestéket felhordani. Ha a felület hőszigetelve is van akkor a festék kiválasztásánál javasolt figyelembe venni hogy kőzetgyapotos vagy polisztirolos rendszer van alatta. Akkor itt az ideje újrafesteni. Az idő múlásával és az időjárás viszontagságai révén ugyanis repedések vagy elszíneződések keletkeznek a ház homlokzatán.


A témához kapcsolódó útmutatónkból megtudhatja, mire kell ügyelni a homlokzatfestéskor, és mi a teendők javasolt menete. Vajon divatos színre festve hogyan mutatna? Egy ideje nagy divat lett, hogy a 15- éves, vagy még régebbi, szigetelés nélküli házakat “látszat” újítsuk fel.


Látszat azért mert a szigetelés most sem szerepel a felújításban csak az átfestés. Fessük át sárgára, narancsra stb.

A házunk külső falát éppúgy érhetik sérülések, mint a belső falakat. A ház külső fala legfőképpen az időjárás tényezőinek van kitéve, tűző napsütés, eső, por. Vékonyvakolat felhordása: alapozás, kapart hatású vakolat felhordása. A vékonyvakolatnak rétegvastagságából adódóan (1-mm) kicsi az önsúlya. Emellett megfelelő tapadószilárdságot, kopás- és időjárásállóságot, kellő vízzárást, mechanikai ellenállást és kifogástalan külsőt kell biztosítania.


Mindez csak úgy érhető el, . A Terra homlokzatfesték pasztel színben rendelhető, 5-L-es kiszerelésben kerül forgalomba. Valamin a Szilikon homlokzatfesték, ami ásványgyapot rendszerek kialakításához, valamint ugyan csak használható vályogházak homlokzatához és belső falainak festéséhez is, a pára diffúzió megtartása érdekében. Vakolat , az vakolat ugyan olyan, mint egy festék , pár évig jó lesz aztán úgy is újra kell festeni. A hangsúly a pár évben van, mert sok esetben az évek még a páros számot sem érik el, és olyan minőségi romlás következik be a felületen- felületben, ami egy tíz éves vakolathoz közeli állapotot fog jelenteni a nemrég elkészített . A VALMOR Vakolat felhasználásra kész, műanyag bázisú vakolat , mely homlokzatok és belső falak védelmére és díszítésére alkalmas. Felhordható simított, vakolt, glettelt felületre, betonra vagy homlokzati hőszigetelő rendszerre zárórétegként.


A bevonat nagy strapabírású, víztaszító, tisztítható, ellenáll az időjárásnak, . Policolor diszperziós homlokzati nemesvakolat korszerű, kiváló időjárásállóságú felületet biztosít, amely aktív hatóanyagainak köszönhetően nem algásodik, penészedik, kedvezőtlen körülményeket biztosít a zuzmók növekedésének. A nemes vakolat mindenféleképpen esztétikusabb, de ha spórolni szeretnél lehet festéket is alkalmazni, de semmi szín alatt sem diszperzitet, hanem valamilyen kültéri homlokzatfestéket válassz. A diszperzit egy beltéri festék. Ettől a falfelületed nem lesz megvédve az időjárás viszontagságaitól.


Tekintse meg termékeinket most! Néhány évvel az új vakolat felhordása után a homlokzat bepiszkolódhat, amit a felületen összegyűlt szennyezôdések okoznak.

A szennyezôdés szintje a vakolat típusától és a külsô idôjárási feltételektôl függ. Sokan a mai napig a hagyományos belső felületképzést választják – belső vakolás, glettelés 1-rétegben, festés vagy tapétázás –, a jól bevált, ismert megoldásokat. A fenti vakolatok mindegyikéhez javasoljuk a weber.


G700) vékonyvakolat alapozó használatát, mielőtt a vakolat felhordásra kerül. Páraáteresztő vakolatot alkalmazzunk! Nedves falak esetén mindenképpen páraáteresztő fedővakolatot alkalmazzunk, mert a párazáró színezővakolat egy-két év alatt feltáskásodhat . Homlokzati színezővakolat kiválasztása: Felújítás esetén.


Kínál Épűletek kűlsö belsö festése nemesvakolat homlokzati höszigetelés driv: Glettelés festés homlokzatszigetelés szinezés nemesvakolat vmint kisseb.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések