Körömmatrica felrakása

Izgalmas formák, színek, ábrák, minták állnak rendelkezésedre, így biztos lehetsz abban, hogy találsz majd kedvedre való körömmatricát. Megjelentek a Moyra vizes matricái, amiket használhatunk természetes körömre és műkörömre is. Címkék: 3d körömdíszítés felületi . Teli virágos matrica Royal Gel díszítéssel.


A színes rétegek száradása után jött a vizes matrica felhelyezése. Ehhez ki kell vágni a lapról a mintát (én előre kivágom az összeset, amit fel akarok használni), eltávolítani a felső fóliát, majd egyesével, csipesz segítségével egy kis tálka vízbe mártani. Ahogy felázik a hátoldalán a papír, a mintát, ami egy . Szerencsére otthon is készíthetsz magadnak ilyen apró díszeket - így tényleg olyan lesz, amilyet szeretnél, és még költened sem kell rá.


Van, aki a gyári külsejű veterán autóra esküszik, azonban minek tagadni, egy jól megválasztott, ízléses matrica nagyon fel tudja dobni az autót. Ugyanakkor az öntapadós matricák felragasztása nem kevés problémát is felvet, hiszen ha ráncosan, rossz helyre, vagy ferdén sikerül az elhelyezés, inkább . Em5N0gavQfeature=youtu. Hasznos számodra ez a válasz?


Nem hiszem h fiúknak túl jól állnának a körömmatricák. A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Kipróbáltam a körömmatricát , és egy új körömdíszítési módszer lopta be magát a szívembe: A felragasztása nagyon egyszerű, a használati utasításnak megfelelően jártam el, annyira teljes mértékben megszáradt lakkra applikáltam rá hogy még csak nem is aznap kentem fel a lakkot, hanem már két nappal . Különleges körömmatrica egyedi mintákkal és extra tartós kivitelben műköröm hatást keltve!


Körömdíszítés kézügyesség nélkül. Könnyen, egyszerűen kezelhető! A körmök új dizájnját teremti!


Nekem nagyon tetszenek a csipkeminták a körmökön, szerintem nagyon szép és elegáns megjelenést kölcsönöz egy egyszerű körömfestésnek is. Most a csipke mintát körömmatricával készítettem el a körmeimre, amit a BornPrettyStore oldal áról tudtok beszerezni. A matrica felrakása roppant egyszerű. Tekintve hogy ezek gyártása meglehetősen régen megszűnt, így feldolgozása- felrakása sok ember számára ismeretlen. Maga a hordozó egy kartonlap amire.


A kartonlapot két végén tartjuk (két kézzel), mert hajlamos hosszanti tengelye mentén összecsavarodni úgy, hogy a matrica kerül belülre! Látványos, nem mindennapi 3D-s minták, viszont még is nagyon egyszerű a használata, szinte azonnal gyönyörű, teljes körömfelületes díszítés készíthető. Minél közelebb vágod a mintához, annál szebb lesz a végeredmény. Távolítsd el a vékony áttetsző fóliát a matricáról.


Szivaccsal vagy vattakoronggal vizezd be a matrica papír részét. Körülbelül másodpercig szorítsd a bőrödhöz a . Kicsit vizezd be a felületet ahová akarod rakni (pl a törzs) és utána helyezd rá, lődd be pontosan, és miután ezzel megvolnál, egy vizes ecsettel fesd át az egészetezáltal a matrica alatti levegőbuborékokat kitudod söpörni és sima felületet kapsz. Még arra figyelj h egyszerre ne áztass . Ezután esetleg ceruzával meg lehet jelölni, hogy hová kerüljön a matrica , nehogy ferdén tedd fel. Az egyszerűbb módszer: Teljesen le kell húzni a hordozó fóliát, majd a mintát az applikáló . Kövesse a videó útmutatásait, tervezze meg, méreje ki kocsiján, hogy fognak elhelyezkedni a matricák.


Decor Stone Australia- Ledge Stone Application, previous video. Az alapot mindig tegyük biztos helyre, ahol nem mozdul a matrica felrakása közben, és lehetőleg olyan pozícióban tartja a modellt, ami segíti ezt. Például egy gyógyszeres üveg, az N-es Szergejhez tökéletes. Sokan el akadtok ennek a metál csíknak a felragasztásával, ehhez készítettem most nektek egy kis segítséget. Van egy üres falfelület az otthonodban, mely valami dekorációért kiált?


A sorozat első részében kezdjük egy újdonsággal, a dimenziós falmatricával. A MŰKÖRÖM KÉSZÍTÉS ELSŐ, és talán a legfontosabb lépése az ELŐKÉSZÍTÉS! Mi a titka a tartós, problémamentes műkörömnek, mitől lesz hordható, akár hat hét után is? Nos ez nem titok: kell hozzá egy ügyes, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések