Laminált padló ápolása

A frissen lerakott laminált padlót nem szabad rögtön felmosni, a lerakás után várjunk hét napot, és csak utána mossuk fel először. Későbbi tisztításkor is figyeljünk oda, hogy ne vizes, hanem csak enyhén nedves felmosóval dolgozzunk. Még jobb, ha speciális laminált padló tisztítószert és felmosó mopot használunk.


Semmit, kivéve egyet, azt is laminált padlóra. Felújítottok lakásunkat, és a nagyszobában laminált padlónk van.

Tanácsot szeretnék kérni a tisztításához. Annyit már tudok, hogy nem szabad vizesen felmosni. Sofix padlóápolóval fényesítettem, ehhez négykézláb kellett állnom, ami nekem nem könnyű feladat, mert csípőprotézisem van, és nem könnyű . Tárolt változat Hasonló Éveken keresztül új szépségű laminált padló burkolatot szeretne?


A lényeg, hogy harmóniában legyen a padló színe a helység környezetével. Ne feledkezzünk meg arról, hogy pár év múlva esetleg le fogjuk cserélni a bútorunkat. Mivel elég gazdag a laminált padló szín – és minta kínálata, így megtalálhatjuk, hogy mi a legmegfelelőbb az adott helység számára. Ha egy szűkösebb, kisebb .

Ha szeretnénk a laminált padló minőségét évekig megőrizni, a rendeltetésszerű használat mellett a megfelelő tisztításra és ápolásra is szükség van. A fapadlók, a nem viaszos PVC- és a laminált padlók tisztítására ajánlják az enyhe ecetes-vizes oldatot. Az ecet azonban savassága miatt még oldott állapotban is káros lehet bizonyos felületekre, ezért, mielőtt a teljes felületen használná teszteld a hatását a padló egy kevésbé látványos részén.


Laminált padló tisztítása, laminált padló takarítása. Kérjen ajánlatot a Granpol takarító cég szakértőktől! Az alábbiakban szakembereink által összeállított szőnyeg, PVC- és laminált padló ápolási, tisztítási tanácsokkal segítjük kedves vásárlóinkat. Tipp: Célszerű a parkettát és a laminált padlót is legalább negyedévente a megfelelő padlóápolóval alaposan áttörölni.


Nem lesz itt piszok, fűrészpor, meg rettegés, hogy összeszárad az új padló, hiszen a laminált parkettalapok stabilak. Ha tehát fényesíteni akarom a parketta laminált felületét, akkor csak a kíméletes polírozás jöhet szóba. Ha viszont a felületek fényének és tartósságának megóvása is cél, akkor kimondottan csak laminált padló ápolószer (Sofix laminat, Pronto, Ferfix, Well Done stb.) használata ajánlott, amely fényesítő hatású is. Teljes száradás után azonban ilyenkor is ajánlott szárazon áttörölni a regenerált, tiszta padló . Ez különösen a sötétebb tónusú padlókon vehető észre, nehezen távolítható el, és a padló eredeti fényét is tompíthatja. Fényt is adó ápolószerrel azonban korrigálható.


Az agresszív lúgos vagy savas, szemcsés tisztítószereket tilos az érzékeny padlófelületeken használni a laminált felületek gyors kopása . Tiszta és csíkmentes tisztítás. Több évtizedes tapasztalattal fejlesztették ki a különböző felületű padlókhoz.

Néhány takarítási praktika a laminált padló tisztításához. Járólap és laminált padlóápoló és tisztítószerek. Megkönnyíti a mindennapi takarítást és a nagyon koszos padló tisztítását is. A Kaindl gyár nagy gondot fordít arra, hogy laminált padlói és furnér parkettái minél természetesebb hatásúak legyenek.


A padló rendszeres tisztítása, ápolása nagyon fontos, hiszen ha elhanyagoljuk, a felület csúnya látványa nagyon lehangoló lehet. Most a laminált padló tisztítását, ápolását vesszük górcső alá. Porszívózásnál ügyeljünk arra, hogy a porszívó fején a görgő puha legyen, nehogy összekarcoljuk vele a felületet. Szükség esetén enyhén nedves, nagyon alaposan kicsavart ruhával . Hogyan tisztítsuk a laminált padlót ? Intenzívebb tisztításhoz használható enyhén nedves törlőrongy.


A laminált padló napi ápolása gyakorlatilag a kosz eltávolítását jelenti egy száraz törlőronggyal. A port, homokot és egyéb laza szennyeződést porszívóval lehet eltávolítani.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések