Szőnyeg egyedi méretre

Méretrevágó szolgáltatásunk keretében szakembereink elkészítik Önnek a kívánt méretet. Ehhez elég csupán lemérnie a szükséges vágat szélességét és hosszúságát, vagy kör alakú szőnyeg esetén az átmérőjét. Ezen adatok alapján pedig Ügyfélszolgálatunk munkatársai egyedi árajánlatot adnak, és örömmel segítenek . Padlószőnyegeinkből lehetősége van egyedi méretű, szegett vágatot rendelni. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kisebb vágatok esetén - a súly és a .

Legyen a te szobádban is egyedi méretű, saját tervezésű szőnyeged! A Myfloor melegburkolat webáruház, csak minőségi anyagokból készült, egészségre nem ártalmas, kiváló minőségű egyedi melegburkolatokkal, szőnyegekkel , és személyes szolgáltatásokkal várja kedves vásárlóit. Jó ha tudja a pontos méretet , lehet, hogy egyedi méretű szőnyegre van szüksége.


Nálunk az egyszerű fürdőszoba szőnyegtől , az extra nagy méretű, akár 3xméteres szőnyegig, a spagetti függönytől a klasszikus drapériákig mindent megtalál. Fontos szempont még a szőnyeg kiválasztása során a kopásállóság. Tárolt változat Hasonló Variációk igény szerint. Válasszon egyedi szegést szőnyegéhez !

Tucatnyi szín, egyedi szín festése, szegés hozott anyagból. Vékony hurkolás fonallal, vagy pántolás pamutszalaggal. Bélelt és dupla szegések, különleges szegőszalagok akár bőrből is.


Tovább a szegési információkhoz. Akciós szőnyeg , padlószőnyeg természetes anyagból (gyapjú, kókusz, szizál, tengerifű). Méretre készítve, választható szegéssel, rövid határidőre, raktárról. A szőnyegek forgalmazása mellett kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtunk kedves Vásárlóinknak, úgymint: szőnyeg egyedi méretre szabása, igény esetén szegése, burkolása, házhozszállítása. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.


Az ALBINA szőnyegek 7812és 140cm szélességben, és tetszőleges hosszban rendelhetők. Egyedi méret , és minta . Ilyen széles és jó minőségű szőnyeg választékkal Magyarországon sehol máshol nem találkozhat. Jöjjön el az Önhöz legközelebbi szőnyegáruházunkba , és legnépszerűbb szőnyegeink valamelyikét a kiválasztott méretben olyan kedvező áron viheti haza, amire talán most még nem is gondol. Széles szín-, minta-, méret - és szálhosszúság-választék.


Magas minőségű termékek, exclusive kínálat. Könnyen tisztítható szőnyegek , mosható szőnyegek konyhai felhasználásra. A magas minőségű termékek elkötelezettjeinek ajánljuk Exkluzív szőnyegeinket , melyek minden tekintetben megfelelnek .

Válogasson modern stílusú szőnyegeink közül! Van egy kis szőnyegmintabolt a Csap utcában (az I. kerületben, a Hegyalja út egyik mellékutcájában), ahol természetes anyagokból készült, igazi szőnyegkülönlegességekre bukkantam. Hogy mit is értek pontosan a természetes alatt? Sorolofinom, puha gyapjút különleges csomózással, egzotikus, strapabíró szizált, . Legújabb trendeket követő szőnyegcsaládokat kínálunk, melyek harmonizálnak ADA ülőgarnitúráinkkal. Szőnyegeink különböző színben és szálvastagságban kerülnek forgalmazásra.


Leginkább a méretre készített öltönyhöz hasonlítható, mint termék. Az egyedi szőnyeg így készül. A készítést megelőzi a “ méretvétel ”, a helyszíni szemle. A szőnyegkészítés előtt felmérjük az Ön és otthonának igényeit, stílusjegyeit, színeit, méreteit… A méretek és igénye alapján kiszámoljuk a hozzávaló . Természetes szőnyeg egyedi méretre.


A legtöbb nagyáruházban csak meghatározott méretű, előre legyártott szőnyeget vásárolhatunk, így sem a szőnyeg pontos méretét, sem a szegés típusát vagy színét nem tudjuk kiválasztani. Ráadásul ezek a nagyáruházak viszonylag kevés természetes anyagból . A méretpontos autószőnyeg gyártás alkalmával egyedi igényeknek megfelelően készül el a választott darab. Ezzel szeretnénk megkönnyíteni a megfelelő szőnyeg és anyag kiválasztását.


Bizonyos szőnyegeinkből lehetőség van egyedi szőnyeg elkészítésére szín, minta, méret kiválasztása alapján, ha nem találja a megfelelő színt vagy minta összeállítást termékeink között. A természetes alapanyagok előnye: hosszú élettartamúak .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések