Penész elleni szer falra

Penész elleni ecetes házi szer : így keverd ki, hogy hatékony legyen! Egyre több lakótelepen élő szembesül vele, hogy az újonnan szigetelt épületben a fal vizesedni kez és megjelenik rajta a penészgomba. Házi szerek , melyek eltüntetik a mosógépből a vízkövet és a penészt. Vedd fel a harcot a penészes falak ellen ! Szerencsére léteznek egyszerű és pénztárcakímélő megoldások is, amelyekkel megelőzheted a bajt!


Az ecetet öntsd a flakonba.

Jöhet hozzá a víz, majd egyesével az illóolajakat is töltsd a tisztítószerhez. Hagyd az ecetes keveréket a falon hatni legalább percig, majd nedves szivaccsal töröld . Szerencsére, ahogy a foltok, úgy a penész ellen is léteznek hatékony házi. A hatékony, természetes gombaölő szer - mely egyébként az orvoslásban sem ismeretlen - kiváló fegyver a penész ellen.


Penész nemcsak a falon vagy a csempén jelenhet meg, hanem a bútorokon is. Rossz levegő, pattogzó festék, potyogó, megrepedt vakolat, penészes fal , penészes ruha, penészes bútor. Amennyiben vegyszerekkel küzdesz a penész ellen , csak tetőzöd a bajt…. A teafaolaj hatékony, természetes gombaölő szer – az orvoslásban is használják – kiváló fegyver a penész ellen.


Ha mindenhol (a sarkokon is) jó a falak szigetelése, nem lesz penészes a lakás.

Ha mégis észrevesszük a jellegzetes penészgombákat, vannak hatékony szerek a csúf kórokozók ellen. Ilyen a Poli-Farbe Alga Stop vagy a Poli-Farbe Fungi penészlemosó. Előbbi a megelőzésre, védekezésre is alkalmas. Ezután könnyedén bevethetjük a szódabikarbónát a penész ellen és véglegesen meg is szabadulhatunk tőle.


A szódabikarbóna további előnye, hogy nem minősül olyan vegyszernek, mint a piacon kapható penészölő szerek , penész gátló festékek. Hiszen, ezek olyan betegségek okozói lehetnek, mint az allergiás eredetű . Klórálló felületek kezelésére alkalmazható folyékony keverék, mely hatékony a mikroszkópikus gomba és zuzmó ellen , és erős baktériumölő hatással bír. Használható falon , csempén, vizes helyiségek fal - és padlóburkolatain, valamint berendezési és felszerelési tárgyainak felületein, konyhai . A klór egy erős fertőtlenítő, ezért tökéletesen alkalmas a penész eltüntetésére is. A szövetekből, textilekből is kiveszi a penészfoltokat , de ha egy adott falfelület penészes , azon is alkalmazhatod. Vannak azonban olyan falfestékek, amelyek érzékenyen reagálnak a klórra, . Lássuk, mivel védekezhetünk ellene a legegyszerűbb, és egyben leghatásosabb.


Ez a természetes illóolaj évezredek óta ismert gombaölő (és antibakteriális, antivirális) hatásáról az ausztrál bennszülöttek körében, ők általános fertőtlenítő- és sebgyógyítószerként használják. Többféle összetételű termék kapható, az apróbetűs címkét muszáj végigolvasni, mert a penész elleni harchoz . Penészmentesítés - falpenész elleni szerek. Falpenész ellen könnyű védekezés a kiváló referenciákkal rendelkező extra erős EUROPAL termékekkel.


Az EUROPAL megbízható, tartós megoldás - higiénia, egészség, esztétika. Fungicid hatást növelő mélyalapozó: EUROPAL különleges mélyalapozó, vízzel higítható, . Mossuk le a penészes falat , ecetes vízzel, Hypoval, Domestossal, különböző gombaölő anyagokat tartalmazó penészirtókkal.

Nem kell félnie, nem a. Olyan helyen – legyen az lakás, üzem, egészségügyi intézmény stb. A fal penészesedése jelentkezhet az épület rosszul szigetelt részein (hőhíd), párás helyeken (fürdőszoba, üzemi konyha), rosszul . Azt jó tudni, hogy találsz ilyen szereket a kereskedelemben, de egyik sem garantált hosszútávon, ha a probléma forrását nem szünteted meg. Vagyis, ne legyen táptalaja a penész kialakulásának. Ne alakulhasson ki többet páralecsapódás és nedves felület sehol sem a lakásban: falon , mennyezeten, . Ha megnézzük a boltokban beszerezhető penészlemosó szereket , vannak a klórtartalmúak, amelyeknek a hatóanyaga megegyezik a hypóéval, csak jóval . A komolyabb penészesedés eltávolításához szakértő segítségére van szükség, mégpedig jó okkal. Kisebb penészproblémák megoldására a következő, környezetbarát szereket ajánljuk:.


Ecet: hagyományos tisztítószer, a penész ellen is hatásos. A penész veszélyezteti egészségünket és károsítja.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések