Megsárgult műanyag

Szerintem semmi sem segít. Nekem egy öreg mikróm van, az sárgult meg szépen. A fém része még fehér, de a műanyag már sárga. A válasz 1-ban hasznosnak tűnik.


Rájöttek arra, hogy a sárgulást okozó bróm - melyet égésgátló adalékként a 70-es évek végétől kezdtek el használni az olcsó tömegtermeléshez használt gyúlékony ABS műanyagokhoz - a napfény . Nem a dohánytól fog besárgulni a fehér monitorod és év bőven elég neki, ha nem jó féle műanyagból készítették. A napfénytől sárgul be. Nem is kell közvetlenül érnie a napfénynek, pusztán elég, ha nem a lámpától, hanem a naptól van világos a szobában. Persze ha közvetlenül rásüt, akkor még . A világosabb színű műanyagok egy idő múlva szép lassan megsárgulnak. Megsárgult műanyag tárgyak felújít - Index Fórum forum.


Gondolom csak a felület egy vékonyabb rétege sárgul meg, tehát valamilyen enyhén maró anyaggal helyre lehetne állítani, de mégis mivel? Hogyan lehetne az ilyen tárgyak eredeti színét visszaállítani? Lehet, hogy hülyeség, de én . Egy véletlen folyamán derült ki úgy éve, hogy a hidrogén-peroxid ki tudja fehéríti a megsárgult műanyagot. Számos módszer és ajánlások háziasszonyok, akik szeretnék tudni, hogyan fehéríti megsárgult műanyag nehézség nélkül és problémamentes.


Nagyon sokan cserélték az ablakokat plastikovye. Vrode és divatos és szép, és meg kell festeni udobno. Tolko a mosás párkányok most még nehéz, különösen, ha azok durva. Erősen dörzsölés ijesztő, akkor semmiből, és továbbra is huzhe. Abrazivnye szereket is károsíthatják a műanyag.


Félek attól, hogy emiatt. A mai világban a műanyag megtalálható minden otthonban, belőle készült háztartási gépek, ablakok és párkányok, kis lakberendezési ésmég gyermekjátékok. Idővel, elhalványul, és elveszít egy elülső kilátás, így meg kell tudni, hogyan kell fehéríteni megsárgult műanyag otthon. Műanyag termékek kezdődik alattomosan . Ma műanyag készül a legtöbb elektronikai, háztartási gépek, valamint az ablakok és párkányok, konyhai a konyhában, játékok gyerekeknek és sok egyéb háztartási cikkeket. Idővel, a műanyag változtatja színét és megsárgul, annyi csoda, hogy fehéríti megsárgult műanyag és juttassa vissza a terméket az eredeti.


Kiontottem egy kis muanyag edenyben es egy 5os helyre valo 3. H2Oben, a garazs ablakaban volt a napra . Megint nyújtózkodik, aztán előkotorja elvékonyodott, megsárgult műanyag palackját, és nagyokat nyeldekelve húgymeleg vizet kortyol. Két emelettel feljebb repedezett ajtó nyílik a tetőre. Napfény és hőség veszi körbe. Még a közvetlen napfényben is hűvösebb van, mint a szobában. Nem kell kidobni a beszürkült műanyag székeket, asztalokat!


Hófehérré varázsolhatók egyszerű házi módszerekkel! Bár sok régi mûanyag van jó állapotban, a szemrevételezés és a tudományos elemzés nyomán kiszûrhetôk a sebezhetô típusok. A leggyakoribb lelet a töredezett, megsárgult cellulóz-nitrát, a megvetemedett vagy ragadós cellulóz- acetát vagy PVC, a morzsálódó poliuretán hab, a repedezett poli(metil-metakrilát) (plexi).


Kiokádta az előző este elfogyasztott pizzát, azóta pedig túlságosan émelygett ahhoz, hogy akár csak megkóstolja a cseppet sem étvágygerjesztő reggelit. Tálcája ott pihent a cellája padlóján: hideg zabkása volt rajta egy egyszer használatos műanyag dobozban, két már megsárgult almaszelet és Harminckettedik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések