Lábazatok burkolása

Alkalmazási területek: Kültérre: falak, lábazatok , erkélyek, oszlopok, kémények, kerítéslábazatok, garázsok, kocsibejárók, boltívek, kútgyűrű falfelületeire. Beltérre : falak, kéményoszlopok, folyósók, eladóterek, irodák, üzlethelyiségek, kirakatok, lépcsőfeljárók, boltívek, válaszfalak, oszlopok, bárpultok lábazatainak, . Ezenkívül még számos kerámia homlokzati burkolólap, vékony, elasztikus, és tégla-, vagy terméskő struktúrát imitáló burkolólap is használatos a hagyományos dísztéglák mellet lábazatok burkolására. Fontos szempont, hogy a felerősített burkolóanyag könnyen tisztítható legyen.


Ezt természetes anyagoknál, pl.

Célunk, hogy gazdag termékválasztékunkkal és megfizethető árainkkal minél szélesebb vevőkört tudjunk kielégíteni. Az általunk gyártott falburkolatok és térburkolatok alkalmasak kerítések, külső és belső falak, lábazatok , kémények, kertek, járdák, lépcsők, teraszok, stb. A STEINBAU díszburkolatok jellemzői:.


Biztosan Te is láttál már olyan lábazatot , melyről a lábazati vakolat mállott, darabosan vagy foltokban jött le. Nos ez mind a felületi kezelések hibája, azaz a nem megfelelő felület miatt alakult ki. Ilyen esetben először mindig az alapfelületet kell kezelni.


Azaz a vizesedést, salétromosodást megszüntetni.

Ahogy a lábbelik védik a lábunkat az átázástól, a sérülésektől, ugyanúgy védi az épületeket a lábazat. A hasonlat a páraháztatartás szempontjából is megállja helyét. A megfelelő lábazat megválasztásához, elkészítéséhez több szempontot érdemes mérlegelni. Megválaszolásra váró kérdés a tisztítása, felújítása is.


A szeletelt tégla alkalmazási területének a képzelet sem szab határt! A képgalériában a lábazat és lépcső szeletelt téglával történő burkolása látható. Natur ko , tér kő, térkő, burkoló kő, szikla kő , vagott ko , granit, olcso ko, nagyon olcso ko, antikizalt ko.


Lábazat márványmintás szeletelt téglából 12. Támfalak, kerítések, lábazatok , házhomlokzatok, lakásbelsők burkolására használható. A Pietra rakott falhoz sarokelemeket, téglaszeletet, sőt még féloszlopokat, párkányokat is gyártunk, hogy tényleg csak a fantázia szabhasson határt!


Igazán eredeti mészkőfalat faragott antik formában csak OTTI tud készíteni ! A lábazat fel van vizesedve, mert a térkövet közvetlenül a fal mellé rakták, az esővizet pedig felszívta a vakolt lábazat. Ki kell várnom a jövő augusztust, hogy kiszáradjon, vagy van valami megoldás a vizes fal burkolására ? Esetleg ha valaki tudná, hogyan kellett volna rakni a térkövet, hogy a fal ne . Az épület lábazatát másként kell kezelni, mint a szabadon álló falakat, mert a lábazat belső földtöltése felől folyamatosan nedvességet kap a lábazat.

A mai építési szabályzat ugyan előír a lábazat belső felületére függőleges szigetelést, azonban régen ez nem volt szokás, gyakorlat, és manapság is . A kerítés tervezése és építése előtt, fontos meghatároznunk a kerítéshez kilalakítandó lábazat stílusát. Ma már számos lehetőség közül valaszthatunk. Figyelmbe kell venni a kerítés elemek színét méretét és stílusát. Burkoló anyagok az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás.


A kastello burkolóanyag rendkívül széles körben alkalmazható: leginkább belsõ felületek - nappali, ebédlõ, kandalló környéke, boltívek, pincehelyiségek stb. A delap elérhető árával, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések