Knauf kőzetgyapot

Kőzetgyapot termékeink. Természetes alapanyagú, bazaltból készült kőzetgyapotunk nem éghető (Atűzveszélyességi osztály) nem érzékeny a hőmérséklet ingadozásra, jó páraátbocsátó tulajdonságú, és típusától függően a legkülönbözőbb épületszerkezetekben (a pincétől a tetőig) alkalmazható. Termékpalettánkon egyaránt megtalálhatók a kisebb testsűrűséggel rendelkező kőzetgyapot szigetelőanyagok és a nagy teherbírású, lépésálló, illetve a vakolható, homlokzati . Bevonatolt kőzetgyapot hőszigetelő tábla.


Felhasználás: Homlokzat.

Hővezetési tényező: λD . We use cookies on this site to enhance your user experience. By clicking any link on this page you are giving your consent for us to set cookies. Choose another country. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat!


Nagyon népszerű termék, mivel műgyantakötésű kőzetgyapot szálakból készült. A kőzetgyapotból készült tábla nem éghető, hő- és hangszigetelő, továbbá hangelnyelő, formatartó, teljes keresztmetszetében hidrofóbizált, .

KNAUF MPN beltéri kőzetgyapot hő- és hangszigetelő tábla. Hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésre alkalmas, kiváló akusztikai tulajdonságú kőzetgyapot tábla. Az MPN többfunkciós, teljes keresztmetszetében víztaszító (hidrofóbizált), műgyanta kötésű kőzetgyapot tábla, alacsony hővezetési tényezővel és kitűnő szige. Az MPE kőzetgyapottábla kiváló akusztikai tulajdonsággal rendelkezik, nagyfokú merevsége és megfelelő sűrűség. Olyan családi házak, középületek és ipari létesítmények hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésére tervezték, ahol terhelésnek van kitéve, pl.


A műgyanta kötőanyagú, teljes keresztmetszetében víztaszító (hidrofobizált) tulajdonságú, kiváló páraáteresztő képességű kőzetgyapot tábla külső (határoló) falak külső oldalának hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésére alkalmas. A szigetelőanyag kis tes. A hőszigetelő rendszer külső része. KÜLSŐ FALAK (KONTAKT HOMLOKZATOK).


Az FKD teljes keresztmetszetében víztaszító (hidrofóbizált),kiváló páraáteresztő képességű, műgyanta kötésű kőzetgyapot tábla. KNAUF Insulation kőzetgyapot hőszigetelések akció, kedvező ár - Micorex tüzép és építőanyag kereskedés Miskolc. Ha már egyszer nekilátunk, gondolkozzunk hosszú távra! Komárom-Esztergom, Oroszlány. A termékpalettán egyaránt megtalálhatók a kisebb testsűrűséggel rendelkező kőzetgyapot szigetelőanyagok és a nagy teherbírású, lépésálló, illetve a vakolható, homlokzati . A légáteresztő képessége igen jó, magasan a legjobb hangszigetelő és hőszigetelő tulajdonságuk, és nem utolsó sorban a tűzállóság ami más hőszigetelő anyag nem tudhat magáénak.


Húzószilárdsága: 10kPa, Akciós Hőszigetelés.

Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai. Azonosított felhasználás. Műszaki alkalmazásokhoz, ipari alkalmazásokhoz és épületekhez . Kivitelezőknek, projektekre egyedi árakat adunk!


Nagyon jó szigetelőanyag árak! Ha gipszkartonra, gipszkarton rendszerre vagy . Knauf MPN kőzetgyapot hőszigetelő tábla. Merevsége és megfelelő testsűrűsége miatt optimális vízszintes felületek (padlás- vagy zárófödém, álmennyezetek fölé) hő-, hang- és . Hagyományos technológiával készülő táblás kőzetgyapot. Nagyon erős, alaktartó, nehezen összenyomható, a legmagsabb tűzállósági igényt (Aosztály) is kielégítő hőszigetelés.


Jó akusztikai és hőszigetelési paraméterekkel rendelkezik. Gyártói kapacitáshiány miatt a készleteink végesek!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések