Hangszóró kábel méretezése

Lehetőség szerint meg kell találni egy középutat a keresztmetszet és a hossz között. A végfokokat helyezzük a lehetőségekhez mérten minél közelebb a hangfalakhoz. Az alábbi táblázat bemutatja, hogyan csökken a teljesítmény a kábelek hossza, keresztmetszete, valamint a hangfalak impedanciája függvényében. A kábel ellenállása sorba kapcsolódik a hangszóró ellenállásával, és együtt egy feszültségosztót alkotnak. Alapszabály, hogy a hangfalkábel ellenállása nem lehet nagyobb mint a hangszóró ellenállásának az -a.


Ekkor a csillapítás kisebb dB-nél. A hangszóró ellenállásának -val megegyező ellenállású kábel 0 . Tárolt változat Hallható különbséget mindig a kábel (túl nagy) ellenállása okozza. Connection kábelméretező. Miért is válasszunk vastagabb táp-, test- és hangszórókábelt ? A maximális teljesítmény elérését akadályozhatja egy vékonyabb kábel használata.


A járművekben végbemenő . A hazai audiofil legnagyobb hiányossága és egyben legalacsonyabb ingerküszöbe a kábelek hangminősége és a különböző rendszerekben tapasztalható hatása. A tapasztalt nők tudják, hogy azzal, hogy nagyobb lesz a méret , pusztán csak rajongótábort váltanak, de nem fogják többen megnézni őket. Kábel méretezés , keresztmetszet számítás.


Milyen keresztmetszetet válasszunk? Tru Components - rendelje meg otthonról, nap visszavételi garanciával a Conrad Electronic webáruházból. LS hangszóró vezeték rézvezetővel, transparent (átlátszó) kivitelben. KISFESZÜLTSÉGŰ VEZETÉKEK. LS Hangszóró vezetékek.


TQML, TQKM Telefon kábel. Riasztó-, biztonságtechnikai kábelek. Az olcsóbb kártyákon lévő lengő aljzatoknál lehetséges, hogy megtörik a kábel , és az így használhatatlanná váló részegység cseréje meglehetősen nehézkes - mindenesetre egy kis odafigyeléssel. Tehát nem feltétlen a méret , hanem az arány a lényeg: a hangszórónak megfelelő űrtartalmú legyen. Ha sikerül én is kiviszem ezeket a cuccokat megmutatni Nektek, és eldönthetitek, hogy tényleg hozzák-e a dolgot.


Pl csináltam egy 230V-os elosztót a 4mm2-es SAL hangszórókábelből , amely OFC rézből van. Egész jó lett, mert a mélyből semmit nem veszített az erősítő hangja viszont javult a magasátvitel . Sziasztok, Épp új lakásba költözés van folyamatban és lassan szeretném behúzni a kábelt az 5. Mivel elég kis teljesítményűek ezek a hangszórók (W - gondolom ez a MAX és nem az RMS, az jóval kisebb lehet), így ha cserélni akarod a kábelt , akkor . A legtöbb autóhifi tulajdonos azt gondolja, hogy az RCA és hangszóró kábelnek csak vezetnie kell az áramot és kész. Ennél azért sokkal többről van szó. Még a legvékonyabb hangszóró kábel is képes vezetni, akár 220V-ot is, akkor miért ne tudna megbirkózni azzal a csöppet sem rázós feszültséggel, ami a . Szállítási idő: RAKTÁRRÓL AZONNAL.


Az ár méterre vonatkozik, 20m-es tekercsekben vásárolható. Kiszerelés: 20m Tehát a mennyiséghez kizárólag 2 4 stb. A szett db banándugót tartalmaz. Norstone banándugókkal! Megengedett küls h mérséklet, rögzítve: -30.


Vezeték névleges keresztmetszet. Névleges feszültség U: 5V. Az erősítő és hangszórók közé húzott kábelek az utolsó előtti láncszemet jelentik az autóhifi rendszerekben.


A hifis köztudatba valahogy beszivárgott, hogy a hangszóró kábel fontos része a rendszernek. A fizika tankönyvek is így tudják, de nem csak a méret számít. Az Ön által keresett termékek: Kácsa, KCE-LS1 hangfalkábel, KCE-LSW1 KCE-LS2 KCE-LSW2 KCE-LS4 Inakustik, Exzellenz Atmos Air Silver 1, ezüstözött hangfalkábel, Premium Silver 2xmm, KCE-T4 KCE-BI4 KC-22 KC-23 KCS-FL07 KCS-FL1 KCS-LS1 Star 1fm 2x5mm, Star 1fm 2x 5mm, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések