Agglomerát

E termékek egyesítik a kő esztétikai megjelenését a hagyományos burkolólapok praktikusságával és gazdag színválasztékával. Mechanikai tulajdonságai hasonlóak, mint a köveké. Különböző adalékok és kvarcit hozzáadásával a gránit keménysége is elérhető.


Felhasználási területei: konyha- és fürdőszoba pultok, lépcsők, . Megbízhatóan, ugyan az a színe a kőnek. Ebből adódóan az agglomerát felveszi a kő előnyös tulajdonságait, megmunkálása a márvánnyal és a mészkővel azonos.

Az agglomerátot természetes márványból gyártják, amely olyan bányákból származik, ahol a geológiai adottságok miatt nem lehet szabályos márványtömböket kitermelni. Legelterjedtebb alkalmazási területek: mosdópult, fal- . Az így előállított agglomerát a márvány tulajdonságaival rendelkezik. A törmelékek többnyire vulkáni kőzetek, melyek márkopottan kerültek ki a vulkán kráteréből, úgy hogy voltaképen nem egyebek, mintkonglomeráttá halmozódott lapillik és . Az agglomerát alapanyaga -ban márvány, amit poliésztergyanta használatával vákuumoznak.


Az agglomerátnak két fő fajtája van: a minimál agglomerát (apró, max 8mm-es kőzetszemcsékből készül), és a tradicionális agglomerátok (nagy méretű, 8- 140mm-es kőzetdarabokból állítják elő). Mindkét típus elegáns kivitelezésű, eredeti és változatos színnel és szerkezettel rendelkezik, mely megbízhatóan azonos . A kő színe megbízhatóan ugyanaz.

Webáruházunkban több ezer építőanyag közül választhatsz. Nyitvatartás: hétfő–péntek 7-h-ig, szombat: 7-12h-ig. B( bézs Marfil) agglomerát.


Kamenárstvo – výroba, predaj a montáž výrobkov z granitu, mramoru a umelého kameňa. A NaturALL termékek természetes kőzetből készülnek, mindegyik egyedi darab. A kőpárkányok rendkívül tartósak és igényes megjelenést biztosítanak.


Nálunk akár on-line is bevásárolhat. Agglomerát , mészkő, gránit, márvány párkányok. Nyersanyagok Gránit Miért a gránit? Vulkáni eredetű természetes kőzet.


Természeténél fogva rendkívül kemény, ezért megmunkálása után felülete örökéletű (pl.: egyiptomi obeliszkek). Fizikai tulajdonságait megőrzi, nem vetemedik, nem repe nem korrodálódik és mérsékelt nedvszívó hatású. Savnak és lúgnak ellenáll. Márványból készül az agglomerát is, amit néha tévesen műmárványnak neveznek. Olyan bányákból származik, ahol a geológiai adottságok miatt nem lehet szabályos tömböket kitermelni.


Sok bennük a szenynyeződés, a zárvány, emiatt a tömbök töredezettek, nem . A mészkő jellemzően egyásványos, üledékes kőzet, amelynek legalább -a kalcit vagy aragonit. A fennmaradó rész főleg más karbonátásvány, kvarc vagy kova, agyag és szerves anyag.

Viszonylag rideg, merev, szilárd és állékony kőzet. Magyarország hegyvidékein sok helyen fordulnak elő különböző korú mészkövek . Stenarna och småkornen har bäddats in i askan, vilken så småningom hårdnat till bergart. Man skiljer mellan monomikta agglomerat med bara ett slags kantiga stenar och. Alapanyagként választhat agglomerátot, illetve márvány, mészkő vagy gránit kőzeteket. Wagglomerát - Naturall . A királyok köve, a kövek királya Cégünk mindent megvalósít kõbõl.


Márvány, gránit,mészkõ és agglomerát anyagok felfoldozásával foglalkozunk. Legyen az sírkõ, konyhapult, lépcsõ vagy ablakpárkány. Minden típusú kerámia burkolólap, agglomerát , mű- és természetes kő illetve márvány burkolólapok ragasztása falra és padlóra, bel- és kültérben. Gumi padlóburkolat (négyzethálós vagy fecskefark profilozott hátoldalú) cementkötésű burkolatra történő ragasztásához minden hagyományos bel- és kültéri aljzattípusra, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések