Üvegfal profil

Födém szélére szerelhető alsó vonalmenti korlát profil. A termék tartalmazza a megfelelő mennyiségű tömítő, feszítő alkatrészeket. Fedelet is forgalmazunk hozzá, mellyel a lefogató csavarok rejthetjük el, de a szerelhetőség továbbra is megmarad. DEKO FG Egyrétegű üvegfalak.


Jöjjön el hozzánk és nézze meg beépítve is az üvegfal , üvegajtó választékot!

Minden üvegfal és üvegajtó egyedi, kérjen azonnali árat a saját elképzelésére! Az elegáns és modern üvegfal , vagy üveg térelválasztó fal bármilyen méretben, szinte bárhol, utólag is . Alumínium és rozsdamentes profilok. Beüvegező profilok , üveg fogadó sínek, éltakaró profilok , korlát lezáró U profilok , alu elox, alu natúr, vagy szál-csiszolt formában . Zuhanykabin üveg gyártási folyamata: Az üvegtáblából pontos méretre vágjuk a megrendelt üveget, ezután gépi élcsiszoljuk. Fix zuhanykabin megfogó rozsdamentes sín (U profíl ). A Colcom Minusco vízzáró profilok gombásosdásálló műanyagból készültek.


Alkalmazhatóak zuhanykabinokban a kriföccsenő víz csökkentésére minden egyedi gyártású, keret nélküli zuhanykabinban.

ESPRO rendszerrel készült beltéri üvegajtó. ZAMAK = Olcsó zuhanykabin zsanér család. SL szerelhető üvegezőprofil. KÁTÉ Kereskedelmi és Tanácsadó Kft. Ezen profilokat elsődlegesen ablakok, üvegfalak , üvegajtók beszerelésénél, tömítésénél alkalmazzák.


Főként EPDM-ből gyártjuk az üvegező profiljainkat a kiváló ózonállóság elérése érdekében. A speciális felhasználási terület miatt nem tartunk raktáron ilyen profilokat, igény esetén gyártjuk . Alsó és felső alumínium befogó profil. Választható felületek:. RAL színekben porszórt. Szálcsiszolt nemesacél.


BKS lapozható üvegfal. Leírás: mm-es üvegszállító alumínium profil. Az üveget ragasztásos technológiával rögzítjük. Bátran alkalmazható kültérre.


A szükséges profilok a helyszíni adottságoknak megfelelő kialakításban az általunk adott paraméterek alapján pl.

Az üvegfal rendszer erős alumínium profil és edzett biztonsági üveg (8mm-es) kompozíció, kiegészítve rugalmas és tartós tartozékokkal. Védelmet nyújt balkonjának és teraszának kellemetlen időjárás esetén, és látványosan csökkenti karbantartási költségeit. Emellett csökkenti a hőveszteséget és a beszűrődő zajerősséget . U PROFIL ÜVEG (KOPOLIT). A kopolit üveg egy U profilra húzott üveg. A lágyított alapüvegből formázott hosszanti toll megerősíti az üveg szilárdságát.


Ez a rendkívül tartós üvegforma lehetővé teszi a stabil és erős kivitelezés lehetőségét az épület belső illetve külső üvegezésénél, miközben a látható fényt nem tompítja. Egyrétegű tűzgátló üvegszerkezet, mely a különböző tűzgátlási követelmények kielégítése mellett megtartja az FG típusra jellemző filigrán, légies szerkezetet. Web áruházunk széles választékát kínálja a műanyag profiloknak, így bármilyen egyedileg épített zuhanykabinhoz megtalálja a kívánt terméket. Ez a profil többet nyújt mint elsőre gondolnánk. A DECO-SG nem csupán egy stilusos árnyékfuga profil.


Előnyös tulajdonsága, hogy mm széles U alakú vájat képes a különböző vastagságú biztonsági-üveg panelek befogadására. Gyorsan és biztonságosan rögzül a burkolati rétegrendben. Kérjen ingyenesen árajánlatot!


Hiánypótló, ritka szolgáltatásunkhoz folyamatosan bontunk és vásárolunk 25cm-es kopolitüvegeket. EU-szabvány szerinti 22cm .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések