Szállodai szőnyeg

Kérjen árajánlatott szállodai szőnyegre , padlószőnyegre, PVC-re, linóleumra, lábtörlőre, egyedi logós szőnyegre! Szállodai árajánlatkérő. MOST kérjen árajánlatot tölünk! A szállodai padlószőnyeg igen fontos jellemzője a komfortfokozat, ami a kellemes járást és tapintást foglalja magában.


Egy irodai padlószőnyeg felhasználásánál sokkal lényegesebb, hogy strapabíró legyen, bírja a nagy forgalmat, illetve a görgős székek alatt se kopjon ki.

Mind a két esetben nélkülözhetetlen a könnyű . Az ALBINA szőnyeg esztétikus megoldás szállodákba, panziókba, vendégházakba a halltól a fürdőszobáig. Könnyen tisztán tartható, strapabíró, gyakori. Referenciái között csak a legutóbbit kiemelve: a Costa Concordia utód hajója 24.


Polyamid szálakból készíti. A Sit-In szőnyegeit 1 6. A szálfestés a legmodernebb Chromojet technológiával készül, amely tartós, . A különböző kategóriájú szálláshelyek: 2-csillagos szállodák, panziók, apartmanházak, üdülők, játéktermek, casinok, mozik, színházak mind megtalálják a számukra megfelelő szőnyeget, hiszen a tűfilctől a gyapjú szőnyegig több, mint minőségi .

A legkedvezőbb árú ,szennyfogó szőnyeg Termékek. A több ezer mintát és színállást felölelő kollekciókban egyaránt megtalálhatóak a klasszikus és modern minták, az irodai és a szállodai rendeltetésű termékek. A háromféle hátoldallal (textil, latex, extra hangszigetelő) szállítható szőnyegek között minden funkciónak, esztétikai igénynek megfelelő típus megtalálható. A több mint ezer mintát és színállást felölelő kollekcióban egyaránt megtalálhatóak a klasszikus és modern minták, az irodai és a szállodai rendeltetésű termékek. Balsan irodai modulszőnyeg és szállodai szőnyeg újdonságok a Mészáros és Társa Kft.


A padlószőnyeget bátran használhatjuk közösségi terekben, otthon szobákban, nappaliban vagy folyosón, de megállják helyüket irodai használat során vagy akár kiállító-, előadó termekben, szállodákban is. A legújabb trendeknek megfelelően a szőnyegpadló változatos szín- és mintavilága az önkifejezés kitűnő eszköze . Több mint 500-féle padlószőnyeget kínálunk, az egyszerűtől a különlegesen át a magas minőségű, és a közületi felhasználásra is alkalmazható típusokig. Akár év rendszergarancia, magas minőségű termékek.


Nagyobb forgalmú nappalikba, közlekedő folyosókra, kisebb irodákba, szállodai szobákba már erősebb strapabírású ajánlott. Nagy forgalmú irodaházakba, gurulós szék alá, lépcsőkre, szállodai folyosókra, tárgyalótermekbe extrém strapabírású szükséges. További hasznos információk Önnek padlószőnyeg vásárlásához.


Divano Design a természetes szőnyegek és padlóburkolatok otthona. Természetes szőnyeg otthonába és garantált az egyedi hangulat, valamint stílus. Hálószobába érdemes, magas szálú, komfortosabb szőnyeget választani, hiszen ott általában mezítláb járunk, színben a világosabb pasztell színeket érdemes előnyben részesíteni. Nappalikba, közlekedő folyosókra, kisebb irodákba, szállodai szobákba már erősebb strapabírású padlószőnyeg ajánlott.


Magas-mélyszövésű padlószőnyeg , 4-5m széles, többféle színben.

Opus Shaggy padlószőnyeg 4m szélességben, filcháttal, többféle színben 2. Quartier Strapabíró hurkolt padlószőnyeg , 4-m szélességben, textilháttal, irodai, szállodai használatra is!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések