Penész a sarokban

Megkeseríti az életedet a penész ? Ne költs drága szerekre, ez a filléres ötlet hatékonyan elűzi! A legtöbb lakásnál a penész okozza a bosszúságot, időről-időre ugyanis folyamatosan előjön a falon. Nem kell azonban a drága módszerekhez.


A penész elleni küzdelem megkeserítheti a mindennapjainkat, ráadásul a sarokrészeken különösen agresszívan terjed – a felületi kezelés csak tűzoltásnak. Ha a penész a lakásban jelentkezik, akkor annak összetett okai lehetnek.

Gyűjtik a párát ahogy az tőlük telik. Az alábbi képek magukért beszélnek. Párátlanító berendezés alkalmazása. A párátlanító egy kompresszoros hűtve szárító gép.


A gép működési elve nagyon egyszerű: ha levegő olyan hideg felülettel találkozik ami . A penész állandóan ismétlődő megjelenésének számos oka lehet, melyek közül jellemzően egy sem a takarítás hiányának köszönhető. Bár tény, hogy a már megjelent penész nagyon gyorsan továbbterje így nem árt mielőbb eltüntetni, újra felütheti a fejét, ha a lakásban túl nagy a páratartalom, nem . Apró pettyekből álló több tenyérnyi foltok a falakon és a sarokban - ez minden háziasszony rémálma.

A penész nagyon rondán mutat, bárhol is üti fel a fejét, ám az hagyján, hogy egyáltalán nem esztétikus, még betegséget is okozhat. Az egészségre rendkívül veszélyes. Sokan nem nagyon foglalkoznak a penésszel , számukra csak esztétikai problémát jelent, ha jól látható sarokban telepszik meg. Alkalomadtán letörlik egy ronggyal, esetleg ráfújnak valami penészölőnek elnevezett szert. Pedig a penész egészségkárosító hatású lehet.


A páratartalom kicsapódik a hideg falon, sarokban , a penész életfeltételei már megvannak. Folyamatos, rendszeres szellőztetésre lenne szükség, ez viszont megnöveli a fűtés költségeket, hiszen az ablakon meleg levegő távozik. A lakók az utcát fűtik. A régebbi épületek rendelkeztek egy nem kívánatos légcserével, ami az . Szódabikarbóna - Magába szívja a nedvességet, valamint a kellemetlen szagokat is elnyeli.


Ha van olyan sarok a lakásban, ahol gyakran előfordul penész , egy kis tálba helyezz oda szódabikarbónát és többé meg sem próbál majd ismét előbújni! Macskaalom - Az egyik legjobb nedvszívó, így penész ellen. Az eddigi néhány sarok helyett megjelenik a penész , a falak minden függőleges és vízszintes találkozási élén, az ablakokról és az ajtókról literszám kezd folyni a víz, tönkretéve a padlószőnyeget, parkettát, a bútorokat és hadd ne soroljam. Az összes bútor mögött penész -tapéta fogja borítani a falakat.


Tanácsot szeretnék kérni! Kis konyhánk van, beépített szekrénnyel. Tél elején észrevettük, hogy a felső szekénysor fölött a sarok penészes , ami a külső fal felé van.


A legjobb szakemberek tudják, hogy akkor végeznek jó munkát, ha a legkisebb apróságokat is profin megoldják.

Ha nem fordítanak figyelmet a részletekre. A Lidl-ben lehet kapni Wpenész eltávolító tisztítószert. Hát nem tudom, ez pont a fűtőtest felett, kicsit mellett van, egy sarokban , részben függönnyel fedve. Aztán eszembe jutott, hogy a penészölő lötyinek hipó szaga volt, így fogtam a tömény hipót és rákentem a falra ahol penészes volt. Az ágyat kellett elhúzni-az is cm-vel került el a faltól és a mosógép van sarokban , ott volt sok gond.


Tudom, sok helyen beépítve vannak a szekrények meg macera, de igazából ez olcsó és járható megoldás és van, ahol tényleg csak ennyitől javul a helyzet. Régen ahol laktam, alig volt tároló hely, ami a falnak volt tolva, . Nagyon csúnya, frissen lett festve és most meg olyan csúnya fekete- penészes a sarok , sőt még a fal többi része is. Nagyon csúnya penészes a fal, pedig most lett kifestve, most festettünk ki a konyhában, mellékeltem képet, én szerkeztettem paint-be hogy egy kis segítséget adjak, a lenti sarokban egész . Saját bőrömön tapasztalhattam meg ennek egyik jelét, a penészfoltok megjelenését a falon. A penészgombák a földi élővilág szükséges részét alkotják , s fontos szerepet töltenek be a szerves anyagok lebontásában, az elemek körforgásában, azonban az egészséges emberi életfeltételek nem esnek egybe a penész.


Ha arra leszünk figyelmesek, hogy egy ideje saját otthonunkban sem érezzük magunkat jól -, köhögés, zihálás gyötör – lehet, hogy egy penészes apró sarok az oka. A penészes környezetnek való kitettség – még ha kis mennyiségben is – növeli az asztma kialakulásának esélyét a középkorúaknál . Penészes foltok a sarokban , penészgomba a falakon. Beázás esetén már pár nap után megjelenhet a penész , ilyenkor a gyors szárítás segíthet.


Penészgomba miatti szárítás, penész ellen párátlanítás. A fenti képen az elmúlt évek .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések