Öntapadós díszléc

Mennyiség: Kosárba teszem. Díszléc Króm öntapadós 2m szál 7mm széles vékony. Az aktuális árak a kiszállítás díját nem tartalmazzák! Bővebb tájékoztatásért kattintson ide.


Az áruházban szereplő képek tájékoztató jellegűek!

Igaz ugyan, hogy most a minimál stílusú bútorok a divatosak, ám akinek ezek túl ridegnek tűnnek, vagy régebbi bútorainak ma már jellegtelen frontfelületeit szeretné kissé „feldobni”, ezt némi kreativitással könnyen megteheti. Erre találták ki az öntapadó díszidomokat, díszléceket , amelyek a bútor-szerelvényüzletekben. Kilincs, zár, lakat, széf, faház, kulcs, bútor és konyha kiegészítő, ajtózár, zárbetét, postaláda, széf, fogantyú, gomb, alu létra, alumínium létra, mosogató. Mi forgalmazunk ilyen öntapadós díszléceket , arany, ezüst és fehér színben, de nem Pesten, hanem Székesfehérváron. Remélem segítettem hszi.


Króm dísz öntapadós Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Díszlécek , stukkók nagy választéka, a legjobb áron nálunk! Kínál Öntapadós flexibilis króm színű díszléc : Eladó a képeken látható 6mm széles, 3mm magas díszléc , az ár méterenként értendő.

Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg. Falak tetoválása öntapadós matricákkal. A fotók felett egy nonfiguratív mintába bújtatott korona is látható, így biztos királykisasszonyként érezheti magát a szoba. A lakótér díszléccel való dekorálása egyéni stílust kölcsönöz otthonának. A gipszhatású, polisztirolból készült modern stukkódísz kiválóan igazodik a különféle stílusú épületekhez, továbbá a díszléc finom, egyben dekoratív átmentet biztosít a mennyezet és a fal között.


Felragasztása, festése könnyedén megoldható . D-profilú, díszcsík a gyári drága díszlécek helyett univerzálisan felhasználható, könnyen felrakható a rajta lévő kétoldalú ragasztóval, 5m hosszú a tekercs. M) 3M Öntapadós felnicsík, íves, több színben. Króm díszléc , D profil univerzálisan felragasztható 3M-es ragasztóval ellátott, hajtható, vágható.


Az egyszerű, sima profil minden stílushoz illik. Segítségével hangulatos rejtett világítás alakítható ki. Bármely DECOSA díszléccel kombinálható, akár utólag is.


DECOSA univerzális ragasztóval könnyen felhelyezhető. Rendelhető méterre a készlet erejéig. Egyedi stílus tökéletes. Ft irány a bolt arumania.

Ragasztás: M öntapadó fóliával. Vágás: ollóval könnyen vágható. Hajlítás: hőlégfúvóval. Felület: tartós, magasfényű króm . Luxus termékek remek áron az Ön otthonába. Szerethető dísztárgyat, egyedi falmatricát, kivételes ékszertartót, különleges bögrét, népszerű képkeretet, illatos díszt, textil virágot, színes szappanrózsát, látványos díszdobozt, színező könyveket, aprócska díszlámpát, mozaik matricacsempét, . A nagyon hajlékony díszléceket egy minőségi öntapadós fóliával rögzítik.


Autó díszléc , díszcsík, króm, . Ezeknél a díszléceknél az elején van kialakítva egy nút, amelyben egyszerűen beragasztható pld az öntapadós Led világítás (Led szalag). Oldalfali díszléc : az oldalfalra kell . A garázsban kiszálláskor, szûk parkolókban védik az ajtókat az úgynevezett rányitásos sérülésektõl, horpadásoktól, illetve eltakarják a már meglévõ horzsolásokat és mindeközben díszítik az autót. Az öntapadós oldalvédõ- díszlécek esztétikusak,praktikusak és olcsók. A 3M ragasztó gondoskodik arról , hogy a díszléc a .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések