Könyv kiadása árak

A könyvkiadás költségei. Négyféle csomag közül választhatsz a velünk. A keménykötés példányonkénti árát csökkentheti, ha egyszerre minimum 3példányt rendelsz, hiszen ennyi példánynál már nem kézikötésről van szó.


Az ár a paraméterek (oldalszám, méret, színes oldalak, borító, kötés, papír, példányszám stb.) függvényében változik. Az oldalszám tehát adott. A többi paraméter kiválasztásához pedig az alábbi lehetőségek vannak.

Borító Az árak tekintetében a legköltségesebb kivitelezés a . Válogatott Könyvkiadás ára és költségei linkek, Könyvkiadás ára és költségei témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked. A szerzői könyvkiadás során a szerző maga döntheti el a könyvek vételárát , és választhatja meg a számára legoptimálisabb értékesítési és reklámozási csatornákat. Nálunk a könyvkiadás költsége általában egy átlagos jövedelmű szerző számára is megoldható. Van olyan éves megrendelőnk, aki a nyugdíjából már 7 . Nincs egységes ár , amit most tudnék neked citálni, mert a tördelési díjak nagyon függnek a tartalomtól is.


Egy 2oldalas könyv tördelési díja a kb. Egy könyv kiadásának költsége sok tényezőtől függ.

Az ár a kiadandó könyv paramétereinek függvényében változik. Azt nem tudjuk, hogy ki lesz az, aki így fog tenni, de azt garantáljuk, hogy az Olvasó rátalál az alkotására. Elsősorban tehetséges elsőkönyveseket szeretnénk elindítani pályájukon, segíteni őket abban, hogy kéziratukból a boltok polcain megjelenő, valódi könyv legyen. A kézirat kiadását kísérjük végig a szakmai fejlődés útján, aminek végeredménye . A díjfizetés első részlete – a teljes ár -a – szerződéskötéskor, második - a nyomdába adáskor esedékes.


A LiLLi Kiadót a szerzők elsősorban magas minőségi követelményei mellett is kedvező árai miatt keresik fel. Azt mondják, Magyarországon nem lehet az írásból megélni. Meg lehet élni az írásból, nem is rosszul,. Könyvkiadás tekintetében a variációk száma meglehetősen csekély: elkezdhetünk kiadók, esetleg pénz után kalapozni, ugyanis a magánkönyvkiadás. Felajánlja kéziratát egy könyvkiadónak és ha az érdekesnek találja, illetve gazdasági szempontból is lát benne fantáziát, akkor létrejöhet a szerződés.


Ez esetben Ön mint szerző, szerzői díjat kap a kiadótól, aminek mértéke az általános gyakorlat szerint 8– közötti. Ez azt jelenti, hogy a megjelenő könyv fogyasztói . Publio Kiadó azért jött létre, hogy mindenki számára megnyissa a szerzővé válás útját. Támogatást nyújt abban, hogy bárki létrehozza elektronikus könyveit, széles ismertségre, méltányos szerzői honoráriumra tegyen szert.


Két fajta árat különböztetünk meg. Az egyik az ekönyv ár , melyet Ön határoz meg a publikálás során. A másik a nyomtatott könyv ár , mely az alábbi képlet alapján kerül kiszámításra: . A másik, szintén az árral összefüggő visszahúzó ok a könyvek ára.

Amíg nem érhető el, hogy az e- könyvek ára lejjebb kerüljön a jelenleginél, a kereskedő szerint nem lesz áttörés. Az e-book kiadást érintő, érvényben lévő szabályozás nem teszi számunkra lehetővé, hogy az e-bookra megtérülő . Az a célunk, hogy a kiadásra érdemes kéziratokat kiadóhoz segítsük, illetve a kéziratokat kereső kiadók munkáját egyszerűbbé tegyük. Az alábbi összegek nem minősülnek hivatalos ajánlatnak!


Lapul otthon néhány anyago amit szívesen összegyűjtenél egy egyedi könyvbe ? A nagymama receptjeitől gyerekkorod kedvenc meséin át a saját verseidig bármiből készíttethetsz magadnak egyedi könyvet , és egyáltalán nem olyan csillag áron, mint azt elsőre gondolnád! Esetleg gyakorlott íróként keresel lehetőséget .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések