Hőszigetelt harmonikaajtó

Ajtók - hőszigetelt tolóajtók, harmonikaajtók akár hat méteres szélességben is, tolható szárnyakkal. A harmonikaajtók és tolóajtók segítségével a megfelelő beépítés esetén nagy tereket tudunk létrehozni. A Visofold három légkamrás, hőszigetelt harmonika ajtó rendszer.


Kétféle küszöb kialakítással: a) a küszöb a felső és oldalsó keret azonos profil folytatása b) a padlóburkolatba süllyesztett tényleges küszöb (az ajtószárnyak erre dupla kefetömítéssel záródnak) A szerkezet kialakításánál – , vagy ennél több mozgó . A hőszigetelő harmonika erkélyajtó a szárnyak harmonikázó mozgásáról kapta nevét.

A szárnyak eltolási iránya és darabszáma szerint többféle is lehet. A hőszigetelt harmonika rendszerű tolóajtók teljesen nyithatóak anélkül, hogy a kilátást és a kilépést bármi is gátolná. Az ajtószárnyak harmonikaszerűen oldalra tolhatók. Különleges szerkezeti felépítésének köszönhetően akár méteres szélességben is gyártható.


A műanyag harmonika rendszerű . Egyedi méretre gyártott műanyag harmonikaajtók. Kérejük megrendelésor adja meg a nyílás méretet, ahová a harmonikaajtó beépítésre kerül szélesség x magasság megosztásban.

Elkészítési és szállítási idő 8-munkanap. Kizárólag előrendelésre! Ablakként is alkalmazható. Ebben az esetben a íves küszöb helyett a keret profilt használjuk az alsó oldalon is.


A harmonika ajtó egy sínen gurul, így az ajtószárnyak tömege minimálisan terheli a pántokat. Maximális gyártási méretek. Három rétegű, hőszigetelt üveg Low-E- ar- – ar- L owe.


Nyílászáró hőszigetelésének javítására. A télikertek, teraszok elképzelhetetlen megfelelő nyílászáró beépítése nélkül. Mi csakis hőszigetelt rendszerrel dolgozunk. Kültéri Műanyag toló-bukó ajtó, harmonika.


Hőszigetelt harmonikaajtó ,harmonikaajtó budapest,üveg harmonikaajtó,beltéri harmonikaajtó,harmonikaajtó jászberényben,harmonikaajtó szolnok,kültéri harmonikaajtó. A VISOFOLD három légkamrás, hőszigetelt harmonika ajtó rendszer. A SLIDE COLD belső tolóajtó rendszer.


A profilrendszer nem tartalmaz hőhídmegszakítást.

A kerekek a tolóajtószárny alsó részébe vannak beépítve. A rendszerből kettő illetve háromsínes keret szerkezetek készíthetők. Az üvegvastagság - mm között változhat.


Kilincs, zár, lakat, széf, faház, kulcs, bútor és konyha kiegészítő, ajtózár, zárbetét, postaláda, széf, fogantyú, gomb, alu létra, alumínium létra, mosogató. Akiknek kiemelten fontos a nagy fokú hőszigetelés. Akik azt szeretnék, hogy gyermekeik is könnyen ki tudjanak jutni a teraszra. Fa harmonika nyílászáró, két rétegű hőszigetelt üvegezéssel. Nagy stabilitású fa harmonika nyílászáró rétegű hőszigetelő üvegezéssel, elsősorban üdülők és nyaralók terasz-kert kapcsolatának létrehozására.


A Solarlux SL harmonikaajtó ára függ a magassági mérettől és az opcionális kényelmi funkcióktól. Homlokzati harmonika falak exluzív extra nagyméretű küszöb nélküli hőszigetelt harmonika ajtó. Műanyag harmonika ajtó , bejárati ajtó, szigetelt ajtó, hőszigetelt ajtó, hanggátló ajtó, tűzgátló ajtó, biztonsági bejárati ajtó gyártás cégünknél. Szerkezeti sajátosságok. Gyártunk alumínium harmonika . Kívulről hőszigetelt fal metszetrajza.


Maghőszigetelt falszerkezet metszetei. Fából készult fal metszetrajza. Belulről hőszigetelt vasbetonfal metszetei.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések