Gömbfa árak

A gömbfák 8-m-es törzsmagasságban oltott díszfák, melyek különlegesen szép formájú lombhullató növények. Magasságuk 5-m, így ideális kisebb kertekbe, parkokba, illetve villanyvezetékek alá, ahol a magasabb fák gondot jelenthetnek. Változatos gömbfák közül válogathatunk: virágos, virág nélküli . Lombos fák, díszfák nagy választéka!


Földlabdás növény: A növény gyökere, és a körülötte lévõ föld juta-zsákszövettel van körbefogva. Levelei keskenyek, sötétzöldek, õsszel lilás-skarlátvörösre szinezõdnek.

Jó a várostûrõ képessége. Kíváló utcai sorfa , de . Akkor sincs gon ha a ház előtt villanyvezeték húzódik, a legtöbb gömbfa nem éri majd el őket. Acer platanoides Globosum Gömbjuhar Csoport: Díszfa, Díszfák Növekedés: A díszfa lombja 3-m átmérőjű. A gömb szivarfa egy magas törzsre oltott, lapos, félgömb alakú koronát nevelő sűrű ágrendszerű, nagyon dekoraatív alacsony utcai vagy parkfa. Kezdetben szabályos gömb formát nevel, majd idővel egyre laposabb, de szabályosan… Ár : 13.


Magastörzsre oltva tömött, lapított koronájú, lombhullató fa. Levele kisméretű, bőrszerű levelei fényes sötétzöldek.

Virága fehér… Bővebben. Nagyobb méretű kertekben különösen uralkodó jellegűek. Mint téralakító elemek a tér-határ felső szintjén fontos eszközeink mind méretük, mind koronáik körvonala révén.


E körvonal külön rendeltetése az, hogy érzékeltesse a térformát és dekoratív hatást keltsen. Mint térhatár különösen a magas, fejlett fa értékes, ezért . Budapesten 40ezerFt vásárlási összeghatár fölött tudjuk biztosítani yes ingyenes kiszállítás Bp-en már 20ezerFt vásárlási összeghatár fölött biztosított yes minden termék ára bruttó ár. Az itt feltüntetett árak iránymutatóak nem minősülnek ajánlat tételnek. Az árainkat befolyásolható tényezők, fa elhelyezkedése, fafaj, objektumok a . Visszaigazolást küldünk, melyben a szállítás várható időpontját megjelöljük.


Az árak telephelyi árak , a növények elszállítását Vevőink kérésére és költségére meg tudjuk szervezni. Reklamációt a növények elszállítása után nem fogadunk el. Szivarfa (Catalpa Bignonioides) terebélyes fa , amely trombita alakú virágokat hoz. A Szivarfákat természetes napernyõt formázó lombjuk miatt is kedvelik. A Szivarfa csak azután virágzik, miután a növény kifejlõdött.


Levelei kihajtáskor sötétbordók, nyáron zöldesebbek, ősszel narancsvörös. Az akác Európa legellenállóbb fa alapanyaga. Mezőgazdasági és kerti felhasználásra vitathatatlanul a legalkalmasabb, ára pedig nem éri el a telített fenyő termékekét.

Környezetkímélő, tartósságuk révén gazdaságos termékeket kínálunk Önnek! Elképzelheteten, hogy egy szépen gondozott, harmonikusan kialakított kertben ne legyenek díszfák! A díszfa választásnak számtalan szempontja lehet, ezért érdemes jó előre kigondolni, hogy milyen fát szeretnénk. Vegyük figyelembe a rendelkezésre álló hely méretét, a fa leendő magasságát, koronájának alakját, és azt is . Gömbakác (Robinia pseudoacacia Umbraculifera) méteres törzsre oltott gömb koronájú fa , amely formáját időnként alakítani kell metszéssel. Légvezetékek alatti utcafásításra alkalmas mérete miatt.


A Fejes Faiskola honlapja. PERBO Multikomfort rönkházak,gerendaházak árak ,online árkalkulátor, rönktípusok,gerendatípúsok leírásai. Kapcsolódó szolgáltatásaink: Fuvarszervezés .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések