Aluminium öntöde

Olvasztóművünkben túlnyomórészt hat féle alapanyaggal dolgozunk. Olvasztási kapacitásunkat a vevői megrendelések figyelembevételével . AKTUÁLIS ÁLLÁSAJÁNLATOK. Kimelt bérezésű munkakörök.


Ehhez kapcsolódóan korszerű gyártó eszközök beszerzése valósult meg.

A pályázati forrásokkal támogatott beruházás összértéke mintegy 3mrd Ft. A beruházásnak része db . Alumínium öntöde üzemvezető állás Vas Trenkwalder Kft. Nézd meg az álláslehetőség részleteit és jelentkezz a Cvonline.


Forging Manufactguring Process - Duration: 10:04. Magyar Öntőnapok szakmai előadás 1. Bízzanak meg elvégzendő feladataikkal és mi örömmel . A legfrissebb öntöde és hasonló munka a jobinfo.

Az új mérnök kolléga fő fókuszában az öntödei folyamatok fejlesztése, layout tervezés, állás- és ciklusidő. Egyaránt vállaljuk nyomásos- és kokilla öntéssel készült alumínium öntvények gyártását. SZÓRÓ Ipari Kereskedelmi Kft. Találja meg következő állását a Monster.


Hagyományos öntöde , öntöttvas és alumínium öntvények előállítása, prototípus gyártás. A Nemak győri gyártóegysége a globális vállalatcsoport meghatározó tagja, egyben a térség legjelentősebb könnyűfémöntéssel foglalkozó vállalata, Győr egyik legnagyobb munkaadója: több mint 1. A honlapja szerint hazai piacvezető („a legnagyobb tisztán magyar tulajdonú autóipari beszállító nyomásos alumínium öntöde ”) társaság alaptevékenységen felül szerszámtervezéssel, szerszámgyártással, összeszereléssel is foglalkozik. A társaság éves árbevétele a világhálón elérhető adatok szerint a . Csaknem tízmilliárd forintos beruházással 3új munkahelyet hoz létre a Le Bélier francia autó- és repülőgépipari beszállító vállalat ajkai, szolnoki és mohácsi gyáraiban - jelentette be Skobrák Tibor, a Le Bélier csoport közép- európai gazdasági igazgató.


Elérhetöségek: Suba és társa Bt. Ez az élelmes srác megmutatja nekünk, hogy hogyan készíthetünk házilag olyan öntödét, ami épp elég hőt tud termelni ahhoz, hogy megolvadjon benne az alumínium üdítős palack, amiből aztán bármit kiönthetünk . Nevünket a Pozsonyi családnévből alkottuk. Alapvető tevékenységünk az alumíniumöntés.


Főbb termékcsoportjaink: precizíós gépalkatrészek, utcatáblák, illetve bármely alumínium öntvény gyártása, kis mennyiségben és . A Bosch beszállítója lett az autóipari alkatrészeket gyártó Csaba Metál Zrt. A német vállalat motorvezérlő elektronikája szinte minden gépkocsiba belekerül, így a helyi öntöde is nagy potenciált lát az együttműködésben. KÖCHER NYOMÁSOS ALU- ÖNTÖDE ÉS.

Rendkívül büszkék vagyunk rá. Ráckevei Vállalkozása díjat. Tevékenységünk fő profiljának kialakításához az első impulzust a 80-as évek nagy budapesti városrekonstrukciós munkákban való részvétel adta meg.


A pesti Belváros, a Dunakorzó, a Várnegyed és a felújított hidak díszöntvényeinek, kandelábereinek az újraöntése óta egy nagy . Hosszú ideje foglalkozunk alumínium öntéssel. Külföldi tapasztalatokkal is rendelkezünk. Ausztriai és Németországi öntödékben dolgoztunk.


Szeretjük a kihívásos öntvényeket. A minőség és a garancia nálunk természetes. Nyugat-Pannon Regionális Fejlesztési Zrt támogatásával megvalósítottuk. Ideális pályázónk autóipari beszállító cégnél szerzett termelési és vezetői tapasztalatot nyomásos alumínium öntödei (esetleg műanyag fröccsöntés) és CNC megmunkálás szakterületen. Munkafolyamat összekapcsolásban és termelési automatizálásban szerzett ismeret előnyt jelent.


Feltétel az anyanyelvi szintű magyar . Ecseri Kft Aluminium Öntöde , Szolnok.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések