Alapozók fajtái

A tökéletes sminkhez vezető út az alapozó kiválasztásánál és megfelelő felvitelénél kezdődik. A polcokon halomban álló termékek közül még a profiknak is kihívás egy jót választani, ezért gondoltam, hogy most bemutatom az alapokat, hogy némi időt és pénzt spórolhassunk nektek. Miután megismerted a bőrtípusodat, annak megfelelően válassz egy bőrtökéletesítő krémet. Jöhet a láthatatlan primer, ami egységesíti a bőrszerkezetet. Az alapozók fajtái , bőrtónusok.


Milyen alapozó illik a bőrtípusomhoz?

Száraz bőr: Reggelente húzó érzést érezhetünk, nincsenek tág pórusai, viszonylag hamar ráncosodik, ezért extra hidratálást igényel. Zsíros bőr: a bőr tág pórusokkal, . Folytatjuk a legnépszerűbb alapozókészítmények listáját! Talán ez a legnépszerűbb alapozófajta. Ennek oka, hogy könnyű felrakni, erősen fe a végeredmény pedig természetes lesz. Ráadásul a legtöbb bőrtípusra alkalmas.


Az a legjobb, ha az arcunkon is kipróbáljuk a terméket, így arról is tapasztalatot . Kérdés persze az, milyen alapozók vannak.

Színezett hidratálókrém A színezett. A legtöbbet eladott, legismertebb folyékony alapozó , mind professzionális, mind vásárlói körben. Erős a fedése, matt a finise és olajkontroll van benne.


Alapozd meg a sminkedet! Nagyon széles a színskála, vannak NC (sárgás), NW (rózsás) és C (semleges, bézses) árnyalatok belőle. Préselt krém alapozó vagy stift - erős fedését az anyag sűrűsége adja, ha jó a minőség akkor erősen pigmentált, miközben kényelmes viselet.


Krémes alapozó : ezek azok a sűrű krémek aminek az állaga a tégelyes nivea krémekhez hasonló, azaz olyasmi sűrűségű. A talajfajták alapozásra való alkalmasságának meghatározását a Geotechnika tárgy keretében megtanult feltárások, illetve talajvizsgálatok módszereivel kell. Először is az alapozók típusai (a teljesség igénye nélkül):.


A színezett hidratálók olyan kis fedőképességű, kevés festékanyagot tartalmazó készítmények, amelyek átmenetet képeznek az átlagos hidratálókrémek és az alapozók között, mert úgy ápolják, táplálják a bőrt, hogy időközben enyhe fedést és . Ilyenkor az alapozási sík megválasztását döntően a talaj rétegződése és teherbíró képessége határozza meg. A mélyalapozási módok esetében az alapozások cölöp rendszerű, kútgyűrű- vagy szekrény alakú, illetve . Zsírmentes alapozóra azonban nem ajánlatos ezt is feltenni, mivel az ilyen alapozó nem más, mint vizezett hintőpor, mely száradás után porszerű bevonatot ad. A plusz púder csak kiszárítaná a bőrt. Port az alapozó színéhez hasonló árnyalatban válassz.


Vásárolhatsz olyan színtelen, áttetsző fajtát is, mely . Tisztában kell lennünk azzal, hogy a bőr színe, típusa és a bőr szükségletei ugyan meghatározzák az alapozó fajtáját , ami számunkra a legideálisabb, ám idővel e három tényező bármelyike megváltozhat, és ezzel az alapozó fajtája is, amit használnunk kell.

Ezen kívül a bőr színe nyáron gyakran más . Ha sminkekről beszélünk, akkor nem lehet eléggé kiemelni az alapozás jelentőségét. Hiszen legyen bármilyen szép is a techniká kifinomult a márka, amivel később dolgozol, ha bármi hibádzik a kezdésnél, veszni hagyod a későbbi harmonikus összképet. Hogy mire érdemes figyelned az alapozó. Léteznek már krémes, por és folyékony változatban. Hőszigetelő rendszerekre azonban csak bizonyos fajtái kerülhetnek.


Szükségletek fogalma, fajtái. Az egyén és a közösség szubjektív hiányérzete, életfeltételeinek elsajátítása iránti belső igény. Maslow-féle szükséglethierarchia.


Gazdasági szükségletek kielégítésének eszközei: javak. A termék fogalma és jellemzői.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések