Antik fenyő pác

Nekem is az antik Fagerland konyha volt az álmom, de anyagi megfontolásból is egyrészt, másrészt mert párom asztalos, antik fenyő (tulajdonképpen ugyanaz a szín, mint a Fagerland) bútorlapból készült a konyha. Ez azért jó megoldás, mert mégiscsak egy magas páratartalmú helységről van szó, és a . Ikea fenyő antik pác Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Ha kiválasztotta a kívánt fenyőbútort , akkor pácolt változatról IDE KATTINTVA kérhet árajánlatot. Az fenyőbútorok következő pác színekkel rendelhetők ( nagyításhoz kattintson a színmintákra):.


Bori lakklazúr dió színben.

Greywash natúr fenyőre. Kínál IKEA-Leksvik fenyő polc, antik pác : Eladó használt Leksvik polc Veszprémben, költözés miatt feleslegessé vált. Pácok és lazúrok helyes használata, színválasztás. A lazúr védi a fát, mind belső, mind külső használatra alkalmas.


Számos különféle fafajtát utánzó, természetes színtónusban kapható, a leghalványabb fenyőtől a legsötétebb mahagóniig. A pác díszítésre kizárólag beltéri célra használható, s még ott is be . A - Glaze pác antik stílusú bútorokhoz való. Az - iridol vizes bázisú pozitív pácokat elsősorban fenyőfélékhez , a jellegzetes pozitív páckép eléréséhez ajánlják a gyártók.

Lazúrfestékeket széles választékban kínálnak a kereskedők a színtelentől a természetes árnyalaton ( fenyő , tölgy stb.) . BÚTOR - Használt eladó IKEA bútorok ingyenes apróhirdetési oldala. Ami nagyon fontos, és a képeken nem igazán látszik: az ecet úgy megmarta a tükörsimára csiszolt fenyődeszkát , hogy annak tapinthatóvá vált az erezete… Magyarán az ecetes pác előtt nem igazán kell szerszámmal (mondjuk erős drótkefével) előre antikolni a fát, az ecet lényegében elvégzi ezt a melót is. IKEA - BEHANDLA, Pác , fehér, , Még tartósabbá, strapabíróbbá és személyesebbé varázsolja a kezeletlen fafelületeket.


OBI vastaglazúr, oldószeres fenyő , 3ml. Sadolin alapozó Base Plus HP l. Supralux vékonylazúr Xyladecor Classic l paliszander. SUPRALUX XYLADECOR CLASSIC VÉKONYLAZÚR 75L ANTIK TÖLGY.


SADOLIN CLASSIC HP VÉKONYLAZÚR 5L FENYŐ. Antik nappali összeállítás. A bútorok jó minőségű borovi fenyőből készülnek, amelyek rendelhető natúr lakkal, vagy különböző pác színekkel. PÁC SZÍNEK: Alappácok: antik fenyő. Rosner Lacke AQUA-RUSZTIKUS PÁC.


Jellemzők: Az Aqua-rusztikus- pácok pigmentekkel és festékekkel színezett vizes különleges pácok. Kifogástalan eredmény csak a következő utasítások figyelembe vételével érhető el: Alkalmazási terület: Az Aqua-rusztikus- pác lakó- és vendéglátóhelyek, szállodák egész bútorzata . Rusztikus megjelenésű ágykeret, melyet elegáns antik páccal tudunk kínálni. Gyönyörű megmunkálásának köszönhetően minden egyes bútordarab megismételhetetlen mestermű.

Az ágykeret rendkívül strapabíró kivitelezést kapott ezáltal hosszú éveken keresztül képes kiszolgálni használóját. A vízszintes felületen tartósan megálló víz a csomók, csomorok mentén beszivárog és a megduzzadó fa kiemelkedik a felületből, emiatt a lakk 2-mm szélességben felválik. A lazúrfestékek színe csak fenyőfa esetén egyezik meg a színmintával, más fa esetén próbafestést kell végezni. Van egy falépcsőnk (igaz, tölgy,nem fenyő ),d emost újra le kell csiszolni és abútorokhoz jó lenne,ha antik pác kerülne rá. Pácoljam vagy lakkozzam a fenyőbútort ? A pácolás lehetőséget nyújt a fa színének megváltoztatására, színezésére és annak megóvására.


Az egyik a méreg drága egyedi igényekre szabott és tervezett bútorkészítés, vagy a kifejezetten antik bútorok bemutatásra rendezett vásárok, boltok látogatása. Színválaszték: Natúr lakkozott, vörösfenyő , antik , dió, capuccino, fehér,rózsaszín,sárga, piros,kék, zöld. A színezett bútorok felárasak!


Kérjen tájékoztatót az üzletünkben! A megadott ár a natúr lakkozott kivitelre értendő! A Claudia szekrényekhez felső szekrény és . Egy hasznos tanács: használat előtt ellenőrizzük hogy a pác befogja –e a tapaszt , mert ha nem, akkor az anyagot jó megszínezni a páccal mielőtt használnánk.


Az antik bútorfelújítás nagyon türelmes munkát igényel, de megéri az időnket ráfordítani!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések