Teakfa burkolat ár

Kültéri egzóta fa parketta burkolat ár. Tömör, felület kezeletlen trópusi svédpadló Tömör, felületkezelt svédpadló. A trópusi fák két- háromszor olyan tömörek, mint az európai fa fajták, kiemelkedő a rágcsálókkal, gombás fertőzésekkel, és az időjárás viszontagságaival szembeni ellenálló képességük.


Ezek a fatípusok eredeti . A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, ugyanis euró és dollár függőek! Felület kezeletlen 15x90x300- .

Cégünk több mint éve alakult vállalkozás, melynek fő profilja a különböző fából, de különösen trópusi tömörfákból készült kültéri fa teraszburkolati rendszerek forgalmazása, beépítése országszerte. Cégünk már a kezdetekkor fontos szerepet vállalt a kiemelten tartós, exkluzív egzotikus teraszburkolatok hazai . A Cumarut más néven Brazil Teak -nek is nevezik. Színe a világos barna és mahagóni barna között mozog.


Megjelenésre kétféle színű cumaru-t különböztetünk meg, a világos arany cumaru -t, illetve a sötét vörös cumaru -t. Az arany színű sárgás-barna, míg a sötét színű sötét vöröses-barna. A cumarura jellemző a . Az elmúlt évek során párját ritkító választékot alakítottunk ki trópusi fa termékekből, így megvásárolhatók nálunk a fa terasz kellékei, a teraszburkolattól egészen a kerti bútorokig.

A lakásbelsőbe is prémium minőségű cikkeket kínálunk, készletünkben szerepel többek között fa parketta, munkalap és falburkolat. Teak svédpadló , - A teakfa Burmában őshonos, hírnevét tartósságával, változó időjárási körülmények közötti stabilitásával és gyönyörű megjelenésével érdemelte ki. Színe meleg barna, sötét csokoládébarna mintázattal. Tapintásra a faanyag olajos. A kültéri fa burkolat természetes megjelenést biztosít a teraszunknak, melegséget , otthonos hangulatot sugároz, a mindennapok „nyugalom szigeteként” fogható fel.


Látogasson el budapesti bemutatótermünkbe, s tekintse meg kültéri fa burkolat kínálatunkat. Európai kültéri fa padló ára – br. Fa teraszburkolatok , Szélesség, Magasság, Hossz, Bruttó ár.


Fa járólapok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Vörösfenyő teraszburkolat , Borovi fenyő teraszburkolat , thermowood teraszburkolat fa terasz szerkezeti fák nagy választékban a Skandináv Fatelepen Győrben, raktárról, kedvező áron , kedvezménnyel! Thermory PaC-System² ARIZONA (hőkezelt) Borovi Fenyő Teraszburkolat D45J. A modern összeállítási technológiának köszönhetően egy Flexiteek burkolat felrakása nem több mint egy nap. Thermowood Pecan dio keményfa padló burkolat – göcsmentes.


A Flexiteek egy új technológiával műanyagból készül, így jóval kevesebbe kerül, mint a hagyományos teakfa burkolat. Ezzel az ellenállóképességgel - akácunkon kívül - egyedül a trópusokról érkező egzotikus fa anyagok rendelkeznek, ám ezek ára jellemzően jóval . Más trópusi keményfa (aloldal) . A faterasz előnye a természetes kinézet, a többféle szín és kialakítás, valamint a fenyő és az akác esetében az ár is, hiszen olcsóbbak mint a WPC. Használja teraszburkolat kalkulátorunkat!

Környezetbarát, vegyszermentes kezelésüknek köszönhetően egészen más kategóriát képeznek a hagyományos szárított és vegyszerekkel tartósított, fa teraszburkoló anyagokkal szemben. Profi és egyenletes hőkezeléses .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések