Ragasztott gerenda gyártása

BSH rétegragasztott gerendák gyártása. Rétegragasztott fa gerenda gyártása , ragasztott gerenda tervezése, ragasztott fa gerenda ára. Az építészek nem ajánlják, hogy házilag készítsünk nagy teherbírású ragasztott gerendát mert statikailag nem biztos, hogy megfelelő lesz majd. Kisebb terhelhetőségű gerenda elkészítésével viszont próbálkozhatunk.


Szakmai tapasztalatom alapján építkezésekhez kizárólag ezeket a gerendákat ajánlom a tartósságuk, pontos méretre szabásuk végett.

Hasslacher a világon jelenleg egyedüli gyártóként minden egyes KVH gerendáját max. Ennél fogva a Hasslacher által így ellenőrzött KVH . Rétegelt ragasztott tartó kényelmesen, gyorsan Online Faáruházunkból! Felépítés: Egymásra rétegesen ragasztott , hossztoldott fenyő lamellák színtelen, vízálló ragasztóval ragasztva.


Egyenes gerenda méretválaszték: . A Gyefa Kft fő profilja a rétegelt ragasztott fa gyártása egyedi íves formákban, de egyenes tartókat is gyártunk, . Számos előnye mellett a rétegragasztott gerenda nemcsak egyedi méretre gyártható, hanem vetemedésre, repedésre kevésbé hajlamos . KVH: egy profi megoldás, amellyel pontsan, környezetkímélően dolgozhat.

Nagy szílárdság és mérettartóság repedések, gombásodások és favédőszerek nélkül. Vásároljon közvetlenűl az importőrtől. Az árak a kistételes vásárlásra vonatkoznak. A ragasztott gerenda felhasználási területe igen sokrétű lehet. Alkalmasak galériák, látszó . A rétegelt- ragasztott fa tartó lényegében olyan fagerenda , amelynél a szelvény- és hosszméretek jelentősen eltérhetnek a megszokottól, s amely nemcsak.


Az alkalmazott műgyanta víz-és főzésálló, minden szélsőséges hatást biztonsággal tűr, s a gyártás során bekövetkezett kikeményedés után az egészségre teljes . Fontos megjegyezni, hogy a gyártástechnológiából adódóan a repedés és a csavarodási hajlam jóval kisebb, mint a normál fűrészárunál, de ezek a tulajdonságok nem teljesen kizárhatók! Csekély súly, kis keresztmetszetek, nagy fesztávok – három lényeges érv, melyeknek köszönhetően a ragasztott gerenda ( BSH), mint építőanyag, rendkívül népszerű. Rétegelt- ragasztott (RRFA) faszerkezetek teljeskörű kivitelezése a tervezéstől a gyártáson át a szerkezetszerelésig. Leányvár iparterületen található gyártócsarnokunk további fejlesztéseként Cégünk további faipari szolgáltatással kíván a Megrendelők rendelkezésére állni. RRFA) tartószerkezetek gyártására és szerelésére specializálódtunk.


A cégrőlA székesfehérvári telephelyen már több mint éve végezünk faipari tevékenységet a már több mint 1éves belga Hoebeek csoport tagjaként. Ragasztás után merőleges felületekkel rendelkező termék nyerhető, jóllehet kör- és egyéb összetett keresztmetszetben is gyártják. Ragasztott Gerenda ( BSH), Régelt táblásított falap. KVH) konstrukciókkal szemben nagyobb szilárdságú (nincsenek korlátozások a keresztmetszeteknél, nincs szilárdsági szórás).


RÉTEGELT- RAGASZTOTT FATARTÓ rendkívül értékes, esztétikus faanyag, egységes, egyenletes külső megjelenéssel.

Igény esetén a gerendák éleit fózoljuk, felületüket csiszoljuk. A gyártást szigorú minőségirányítási rendszer felügyeli. A rétegragasztott gerendákat bármilyenegyedi keresztmetszeti és hossz méretben legyártjuk FELÁR NÉLKÜL akár . Az általunk gyártott rétegragasztott , gerendák ÉMI minősített alapanyagokból készülnek.


A nagy méretű fal- és födémelemek az időjárástól védett gyártócsarnokban készülnek, így a leszállításra kerülő elemek teljesen készre gyártottak. A szerkezetkész állapot ezért gyorsan megvalósítható. A BSH ( rétegragasztott gerenda ) esztétikája, . BSH –rétegelt ragasztott gerenda. Gyártási követelmények.


A teherbírás a gyártási minőség eredménye . Az országban szinte egyedülálló választékban kínálunk -ban skandináv államokban gyártott , lambériát, valamint hajópadlót, importálunk még rétegragasztott gerendát.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések