Favédő lazúr

További termékkategóriák. Favédelemmel, alapozással, a fa lazúrozásával, dekorációs festésével foglalkozunk. Kínálunk vastaglazúrt, vékonylazúrt, gomba és kártevő mentesítőt.


Időjárási igénybevételnek kitett fafelületeket Supralux Xylamon impregnálószerrel végzett alapozás után színes kültéri lazúrral kell átvonni. Dekoratív, oldószertartalmú, vékonyrétegű, időjárásálló lazúr számos nemesfa- színárnyalatban új és felújító festéshez, minden nem mérettartó kültéri fa szerkezeti elem (pl. belátásgátló kerítések, előtetők, tetők alsó részei, fedett gépkocsibeállók, kerítések, erkélykorlátok stb.) kezeléséhez. Az OBI favédő lazúr mélyen .

XYLADECOR CLASSIC FAVÉDÕ VÉKONYLAZÚRIdõjárásnak kitett faszerkezetek (pl. oromfal, ereszalja, nyílászárók, kerti bútorok, korlátok) védelmére és dekoratív kezelésére. Favédőszer, alapozó és lazúr egyben? Ft irány a bolt kohazy.


Véd a kék gomba ellen, megakadályozza, hogy a farontó gombák, rovarok megtelepedjenek és elszaporodjanak. Ezen felül széles spektrumban . A feltüntetett árak kizárólak online megrendelés esetén érvényesek. CikkszáJedynka Vékonylazúr.


Kategóriák: Festékek fára, Favédelem.

Cimkék: favédelem , kerti bútor védelem, lazúr. A SWINGCOLOR vékonyrétegű, alkidgyanta favédő lazúr ideális redőnyök, pergolák, kerítések, továbbá lombos vagy tűlevelű, illetve szabadtéri faanyagok festésére. Időjárás- és UV-álló, víztaszító, porózus és nedvességszabályozó, kül- és beltérre. A favédelem leggyakrabban választott módja a lazúrfestés.


A több színben kapható lazúrok speciális adalékanyagaik révén megvédik a fát az időjárás viszontagságaitól, az UV sugárzástól és az elszíneződéstől. Kültéri alkalmazása esetén, elengedhetetlen a fakonzerváló alapozó alkalmazása, amely . Az AQUALUX lazúr egy gazdag színválasztékban elérhető vizes bázisú lazúr , amely védi a fa felületeket az időjárás viszontagságaitól. Delta építőipari fóliák, felületszivárgók.


Egy kompakt termékprogram a tökéletes favédelemért: Oldószeres, vagy vizes bázisú impregnáló-beeresztő anyagok, favédő lazúrok és fedőfesték bevonatok. Kompakt Termékválaszték. DELTA Woodprotection Termékválaszték.


Teljes méretben való megjelenéshez kattintson ide! Színe: Színtelen, Dió, Mahagóni, Paliszander, Teak, Tölgy, Zöl Fenyő, Gesztenye, Cseresznye, Ében. Találatok száma: - 1. Bondex Vintage Effect l. Vagy a készlet erejéig!


MOST MINDEN SZEMPONTBÓL JÓL JÁR!

Lazurán AQUA 3infavédő lazúr , gyorsan szárad kültéri és beltéri felületekre - Borovifenyő Nagyításhoz kattints a képre! A termékhez nem tartozik rövid szöveges leírás! Termékértékelés : Fa felületre Gombásodás elleni védelem Kékpenész elleni védelem Korhadás elleni védelem Rovarok elleni . LAZURÁN FAVÉDŐ LAZÚR 3INOLDÓSZERES.


Casa Legno impregnáló dekoratív, favédő , félvastag lazúr ami UV-álló, gombaölő és penészgátló. A bevonatrendszerrel megelőzhető a farontó gombák kártétele és biztosítható az időjárás elleni tartós védelem.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések