Obi csirkeháló

OBI barkácsáruház - az éllovas a barkácsolás, az építkezés és a kert világában. Ahogy Önnek praktikusabb! Aktuális Csirkeháló ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Tekercs hossza: m Magasság: 5mm Huzal vastagság: mm Huzalok távolsága: mm.

Műanyag csirkeháló , az egész ország területén díjmentes szállítással. Rombusz szemformájú műanyag rács, mely kiválóan alkalmas baromfi udvarok elkerítésére. Konkrétan a kerítés melletti tujákat szeretném elkeríteni egy alacsony (min fél méteres) dróthálóval a kutyák elől és a legjobb az lenne, ha nem ilyen szimpla fémszínü lenne, hanem esetleg narancssárga (nem is tudom már, hol láttam ilyet) vagy valami rikító szín. Obi honlapját néztem, de nem találtam ilyet. Drótfonatok, ponthegesztett hálók, táblás kerítés elemek, huzaltermékek kelet-magyarországi gyártója.


Különböző méretű, horganyzott és műanyag bevonatú drótfonatok kerítések építésére és mezőgazdasági célokra. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó kerítés, drótháló kategóriába tartozó termékek árait!

Anyaga acél színe fekete. Kerítés csirkeháló 100cm 25fm horganyzot. Akciós műanyag akár házhozszállítással is! Tisztelt Látogató, Kedves Érdeklődő!


Sajnos ez a honlap már kissé elavult, nehéz frissíteni. Ezért, valamint az Ön kényelméért készítettünk egy jobban áttekinthető, folyamatosan frissíthető weboldalt. Kérem, a linkre kattintva keresse fel megújult oldalunkat.


Nem titok, így eláruljuk ez nem lombháló, hanem egyszerű műanyag csirkeháló , csak mi lombháló helyett alkalmazzuk, mert bármely magboltba, kertészeti áruházba (pl. OBI ) beszerezhető . Praktiker, Baumax, Bricostore, OBI és még sorolhatnám, és nem is olyan gáz az ára. Van itt csirkeháló , madárháló, sűrű drótfonat, tüskés-, más néven szögesdrót, dróthuzal – minden méretben.


A bejáratnál balra, aztán egyenesen, a végén jobbra, és már ott is vagyunk a Szabadkai úti OBI leghátsó, kerti termékeket és kerítés-hozzávalókat árusító részlegén ahol a kerítések széles tárháza . Vegyük fel a gumikesztyűt és lapátoljunk néhány kanálnyi cementet a tortaformába. Kenjük szét, hogy mindenhol beborítsa a mintát egy ujjnyi rétegben. Most helyezzük bele a csirkehálót a nedves cementbe.


Tegyünk még egy ujjnyi cementet a hálóra. Használj méhsejtes rácsot de ami a képen van az sima csirkeháló amit obi -ba találsz :K.

Egy 100-as szög darabka új élete. Eladó egy zöld kaméleon…. Fémszövet, drótszövet, drótfonat, rostaszövet, szitaszövet, méhészszövet, csirkeháló , madárháló, műanyag háló, haidekker Kovács János lakatos mester műhelyéből.


Be kell jelentkezni a válaszadáshoz. Németeknél találkoztam fakeretre szegelt csirkehálóval. A mérete kb 2x2m leparkolás után az autó eleje alá teszik és amikor a nyest rálép zörög. Emiatt inkább elmenekül.


Ez azért is praktikus, mert fillérekből megvan és nem . Hálót a bazdaboltban, obi -ban kapsz. Tegyél a fiúknak a zöldség mellé vagy. A vékony betonvasat ki fogja dönteni a súly.


Nem tudom a csirkehálón fel tud-e kapaszkodni az uborka, az uborkahálóra szokta neki segíteni, feltekerem rá. A csirkehálóra nem tudod feltekerni, . Horganyzott - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk.


OBI -ban, Praktiker-ben lehet kapni ezt a láncot amit használtam hozzá, ahol én vettem, ott nem volt vékonyabb sajnos,azzal szebb lett volna. Szerintem jó ötlet a csirkeháló , csak az illesztéseknél, a végeknél, ahol a malackák hozzáférnek és megsebesedhetnek, ott hajlítsd vissza a drótszálak végeit . Az árak a házhoz szállítás költségét nem tartalmazzák. Minden ár magyar forintban értendô. Kínálatunk a készlet erejéig .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések