Nagév rács méretek

A NAGÉV -csoport által gyártott termékek között kiemelkedő jelentősége van a járdarácsnak. Tulajdonképpen az induló termékek egyike, máig nagy a kereslet iránta itthon és külföldön egyaránt. Gyártásának közel éve során a piac igényeinek megfelelően változott a formája, anyaga és az előállítás technológiája is. A NAGÉV csoport egy 1 magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely ipari járórácsok gyártásával, és tűzihorganyzással foglalkozik. A cég fő irányelve a folyamatos fejlődés, modernizásás, a versenyképesség megőrzése.


A járdarácsgyártás a kelet-magyarországi Hajdúböszörménybe, míg a tűzihorganyzás három . Járdarács , Lépcsőfokrács , NAGÉV kerítésrendszer. Elsősorban építőipari beruházások, ipari létesítmények acélszerkezeteinek fedésére használt rácstermék , de szerteágazó alkalmazási lehetőségeit felismerve és kiaknázva egyre népszerűbb más területeken is. A lépcsőfokrács az egyenes vonalban vagy ívben . Keresse fel oldalunkat Nagév rácsért.


Nagyszerű feltételekkel, rugalmas hozzáállással várja webáruházunk Önt is! Kiinduló szőnyeg méret (mm). Tartóborda osztás (mm):. Mellékborda osztás (mm):. S 2JR (St 37-2) Acél.


Cégünk fő profilja a folyamatos fejlődés éllovasának lenni középvállalkozásként és segíteni a többi. Termékeink: Perfekta szalagradiátor, padlóradiátorok, padlócsatornák, díszrácsok és keretek, ventillátoros padlóradiátorok. Ipari járórácsok , járdarácsok.


NAGÉV cégcsoport tagjaként – negyedszázados gyártói tapasztalatának köszönhetően napjainkra a járdarácsgyártás meghatározó szereplőjévé vált. A járdarácsok és tartószerkezetek közötti gyors, oldható kapcsolatra a NAGÉV RÁCS Kft. Két vagy több szomszédos járdarács egymáshoz rögzítéséhez a rács - rács típusú . Egyedi igények esetén járdarácsainkat natúr, azaz bevonat nélküli kivitelben is értékesítjük.


Különlegesen agresszív környezetbe a korrózió- és saválló alapanyagból készült pácolt felületű rácstermékeinket javasoljuk. H – főbordairányú méret. L – mellékbordairányú méret t2.


Az alapanyagok és azoknak a költségei legyenek konkretizálva, hogy tudjuk miből gazdálkodhatunk. Máris előtérbe kerül a Nagév rács ár, ami elég változó. Ezt általában az befolyásolja, hogy milyen típust, méretet vásárolunk és természetesen mekkora mennyiségben. A Nagév egy cégcsoport elnevezése . Ma már a legkorszerűbb gépekkel és technológiával a legkorszerűbb járórács termékeket állítjuk elő nagy méret választékban az építőipar valamennyi területe számára. A saját gyártású termékek mellett, kínáljuk a Meiser csoport számos egyéb termékeit is.


Az immár világméretűvé nőtt, termékeivel piacvezetővé vált Meiser . Ennél nagyobb méretű rácsok gyártására is van lehetőség, de azok betervezése gyártástechnológiai, szállítási és telepítési nehézségek miatt nem javasolt. A csoporthoz tartozó vállalatok közötti munkamegosztásban a NAGÉV RÁCS Kft. A NAGÉV indulásától kezdve gyárt ipari járdarácsot , melyet a tiszacsegei üzemében lát el korszerű, több évtizedig tartós felületvédelemmel. Más típusú acélszerkezetet nem.


A tűzihorganyzás tömeges elterjedésének egyik akadálya a méretek korlátozottsága volt. A tiszacsegei cinkfürdő kádja is csak .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések