Biztonsági csavarfejek

A csavarfejen - legyen bár süllyesztett, vagy D fej - kis, kerek kulcsnyílás található. A célszerszám egy speciális csavarhúzó, az éle helyén kis, kerek csappal, amelyek pontosan illeszkednek a csavarfej nyílásaiba. A nyílások átmérője, és távolsága változtatható, így tényleg csak az . Bíztonsági metrikus csavar domború fejjel torx behajtással.


Nagyon gyakori az olyan csavarfej , amely ugyan hosszában hornyolt, az általánosan használtakhoz hasonlóan, ám a közepükön van egy csapocska, ami miatt az ilyen csavarok a normál csavarhúzókkal nem hajthatók ki.

A megoldás e problémára, hogy egy megfelelő méretű csavarhúzó pengéjébe kis . Rongálás- és lopáselleni megoldások. Rozsdamentes és szénacél kivitel. Metrikus és lemezcsavar menettel.


A lapos fejű csavar fején található szám általában a szakítószilárdságot adja meg. Szemes, gyűrűs, kapupánt-, mosdórögzítő csavarok, különböző biztonsági csavarok. Torx csillagfejű csavar - A csillag alakú bemélyedés célja, hogy a bit ne tudjon kiugorni a csavarfejből.

Ezért a Torx csavart nyomatékhatárolós csavarozó géppel célszerű meghúzni. A bit élettartama a kereszthornyú tízszerese is lehet és a csavarfej is tartósabb. Biztonsági csavarfejek - Bizonyos eszközöket úgy terveznek, . Különleges csavarfejek I. A csavarok tartják össze az ember alkotta világ java részét. Kétcsavaros alakkal záró biztosítás. Az egyik közrefogott elemmel meghúzható csavarkötés.


Olajszint ellenőrző csavar. Hajtóművek legfontosabb csavarkötései. A4-7 amley nagy hajlítónyomatékot és jó csavarószilárdságot biztosít. Megerősített magkeresztmetszet, amivel nagyobb terpesztőerő és kihúzószilárdság érhető el. Homlokzatok rögzítéséhez is engedélyezett.


Széles mérettartományban gyártják, T1-től T-100-ig. A csavarbehajtókban leggyakrabban a T10–Ttartomány használatos. Annyiban különböznek a sima Torx-tól és imbusztól, hogy a csavar fejében kialakított csap pontosan illeszkedik a biten található furatba, megakadályozva a bit kiugrását a .

Egyéb csavartípusok: kapupánt csavar , ászokcsavar, szemes, gyűrűs, különböző biztonsági csavarok és rögzítő csavarok. Torx biztonsági profil A Torx csavaroknál mostanában az úgynevezett biztonsági Torx csavarokkal próbálják megoldani a korlátozott hozzáférést. Ezek olyan csavarok melyek kis méretű csappal vannak a csavarfej közepén így csak olyan Torx szerszámmal (TR) lehet oldani és meghúzni a csavart, mely a csillag forma. Hatlapfejű csavar anyával (közvetett csavarkötés): menet nélküli furatokkal kialakított alkatrészek összekötéséhez. Csavar és anyatakaró sapkák-kupakok.


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. Szedet ki valaki ledarált fejű csavart a notebookból?


Hogyan lehetne kicsavarni úgy,hogy nem kéne megfúrni,és a gép sem sérülne?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések