Alkonykapcsolós dőlőbója

A többnapos, vagy akár több hetes horgászatok során a meghorgászandó, etetett helyet mindig érdemes valamilyen formában megjelölni. Kitekintve az ablakon fúj a szél, röpködnek a mínuszok és mindent körülfog a fekete sötétség. Ebben a képben színt csak az ablakban zöldessárgán világító alkonykapcsolós bójafej hoz aminek az elkészültét videón láthattátok és most tesztelődik, vajon mennyi időt bír egy készlet elemmel.


Az összes általunk igen fontosnak tartott kritériumnak megfelelve létrehoztuk az ICC Premium alkonykapcsolós dőlő bóját, amely tökéletesen használható akár a sekély méteres vízmélységtől egészen méteres mélységű vizekben egyaránt. Az igazán praktikus és egyszerű csatlakozóknak köszönhetően könnyedén . Az egyik legjobb alkonykapcsolós dőlő bója ár-érték viszonylatban, azokban az időkben, ahol az .

Eladó alkonykapcsolós dőlőbója. A minimális rendelési hossz méter,tetszés szerint hosszabb. A világítófej fél méter hosszú,és az alkonykapcsolót 2xAA-s ceruzaelem működteti. Carp Lights alkonykapcsolós dőlőbója , bója. A dőlőbója segítségével könnyen megjelölhetjük a meghorgászni kívánt területet.


Az alkonykapcsolós fej sötétedéskor automatikusan bekapcsol, majd nappal kikapcsol. A fluo vagy fényvisszaverős toknak köszönhetően a nap bármely szakaszában tökéletes támpontot nyújt . A Nikl bójákkal kompatibilis, de bármilyen más, akár házi készítésű bójákhoz is felhasználható. Az igazi különlegessége továbbá, hogy a végén található egy alkonykapcsolós teljesen vízhatlan világítófej, amely a sötétség beálltával magától bekapcsol, majd nappal kikapcsol, ezáltal több száz méterről is látható.

A világító fej egy igen kis fogyasztású led világítással működik, amelyhez az energiát 2db AA 5V ceruza . ICC First Class alkonykapcsolós dőlő bója világító fejjel. JABB, MÉG TÖKÉLETESEBB TERMÉK! Díszállat és Horgászcikk termékek diszkont áron, akciósan!


Big Carp-kompatibilis alkonykapcsolós dőlőbója fej,csatlakozása M6-os szabvány menet A csatlakozás körül gumitömítés található, így biztos nem ázik be, még tartósan víz alatt sem. A kis fogyasztású led-izzó, működtetéséhez egy darab ceruzaelemre vagy. Ez a világítós dőlőbója praktikus teleszkópos kivitelben készül, melyet méteres mélységű vagy akár méter mély vízben is használhatunk. Külön érdekessége , hogy a bójára egy teljesen vízhatlan világítást szereltek, mely sötétedéskor egy ceruzaelem segítségével önműködően bekapcsol majd nappal kikapcsol, ezáltal.


Sokszor több napig a parton ülve vadászunk pikkelyes barátainkra és az általunk nagy távolságokban megetetett és pontos horgászatára szolgál a dőlőbójánk. Alkonykapcsolós dőlőbója nélkülözhetetlen a modern pontyhorgászatban. ICC Prémium alkonykapcsolós dőlőbója világító fejjel, táskáv Külső hivatkozás. Dőlőbója max 25m vízoszlopig alkonykapcsolós világító fejjel!


Rövidebb szállítási hossz, hordtáska, nagyon jól látható világítófej. Peter Horvath Hello érdeklődnék mennyibe kerül egy bója ? Az összes fontos kritériumnak megfelelve létrehoztuk az ICC Classic PLUSZ alkonykapcsolós dőlő bóját, amely tökéletesen használható akár a sekély méteres vízmélységtől egészen méteres mélységű vizekben egyaránt. Elite Fishing alkonykapcsolós dőlőbója Részletei a Webáruházban.


CarpDoctor Leads- Dőlőbója súly - Duration: 1:10. Egyéb - Horgászat - Sport, fitnesz.

Hát nem tudom , szerintem kohm nem fogja megnyitni az áramkört, egy egérből kiszedett fototranzisztorral próbáltam de nem működött vele, annak is olyan 5ohm volt az ellenállása de akkor nagyon megvolt világitva, és semmi nem történt. Mondjuk ha párhuzamba kötnék vele valami ellenállást? Méretei 3db méteres 1db méteres db méteres tagok. Személyesen Budapesti átvétel esetleg postai úton. A feladó adatainak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!


Vadonat új horgászcsónak 4x4m eladó. Mélyvízi alkonykapcsolós LED bója 20méterig - 0.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések