Ütéscsillapító

Bármelyik Ütéscsillapító gumiburkolatok, gumitéglák választja, garantáltan meg lesz elégedve! Legyen az istálló, sportpálya, fitness létesítmény, játszótér, gumilapjaink, gumitégláink, homokozó profiljaink, gumilemezeink között biztosan talál . Közel év tapasztalat. Termékek › Lapok Tárolt változat Hasonló Tudástár.


Játszótéri eszközök, homokozók, szerepjátékok, hinták, mérleghinták, mászókák, egyensúlyozók, várak, csúszdatornyok, eszközök mozgássérülteknek, parkberendezések.

Galopp lapok, Puzzle lapok, homokozószegély, gumiszegély, Dupla “T” . A vállalat piacvezető ezekben a szektorokban. Ideális gyermek játszóterek eséstér burkolatának elkészítéséhez, vagy a játszóterek homokozójának feltöltésére homokozáshoz. Minimálisan 2m(5x40cmx1m2) rendelhető az ütéscsillapító homokból.


Szállítása és költsége külön egyeztetést igényel! A játszótéri gumilap mindenütt biztonságos kültéri burkolat. Esésvédő gumiburkolat kiváló ütéscsillapító hatással.

A többféle formában és esésvédelmi képességgel készülő rugalmas gumiburkolatok alkalmazási területe változatos: felhasználhatóak játszótereken, játszóeszközök ütéscsillapító talajburkolataként, sportpálya burkolatként, uszodák, strandok, medencék körüli csúszásmentes járófelületként, csökkentve egy esetleges . SZABVÁNYOK, SZABÁLYOZÁSOK. Az új szabványok közül. Alkalmazásuk elsősorban a súlyos fejsérülések kivédését szolgálja. A lehetséges ütéscsillapító talajok főbb mutatóit az alábbi táblázat ismerteti . Ennek a folyami, tavi kavicsok (gyöngykavics) maximálisan megfelelnek. Az ütéscsillapításra használt kavics nem tartalmazhat agyag-, nagyobb kavics és kődarabokat, szilánkos . Playtop ÜTÉSCSILLAPÍTÓ GUMIBURKOLAT Az angol PLAYTOP több mint éve foglalkozik öntött gumi burkolatokkal, mára egyike a világ vezető öntöttgumi burkolatot gyártó és kivitelező cégeinek.


Az öntött gumi burkolat az elmúlt évben folyamatos . A gumilapok használhatók játszótereken, játszóeszközök ütéscsillapító talajburkolataként megfelelő esésmagasság esetén,valamint sportpályákon, uszodák strandok medencék körüli csúszásmentes, balesetvédő járófelületként. Ezek a védő burkolatok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy egy esetleges baleset veszélyeit . Ajánlott: Víz alatti vadászathoz, monofil kötél rugalmasságának növeléséhez a szigonypuskán. Javasoljuk kisebb területek lefedésére is, pl.


Fő tevékenységünk az EU szabványoknak megfelelő esésvédő, ütéscsillapító játszótéri gumilap és gumiburkolat, gumitégla, és gumiőrleményből készült kiegészítő termékek gyártása és forgalmazása. Ha játszóterekrõl, játszószerekrõl beszélünk, elkerülhetetlen, hogy említést tegyünk a szabvány által kötelezõen elõírt ütéscsillapító talajokról.

Gumilap 50x50x2cm vörös. Annál is inkább, mivel - amellett, hogy a játszóterek egyik legfontosabb biztonsági kelléke - az esetek döntõ többségében nagyobb anyagi áldozatot követel, mint maga a játszószer. Egyaránt alkalmas iskolák, óvodák játéktereinek, valamint köztéri játszóterek burkolására.


Több, a piacon forgalomban lévő, alternatív burkolatnál tisztább, esztétikusabb, tartósabb. Semmelrock esésvédő, ütéscsillapító gumilap ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Válasszon tanúsított termékeket a szekcióból Ütéscsillapító burkolat (réteg) cseh gyártótól, kitűnő áron. Ezért ma már egy játszótérrel is rendelkező szép kert, sportpálya, vagy medence körüli tér elengedhetetlen kelléke az esésvédő.


GT Concept ütéscsillapító nyeregalátétek. Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy - bármennyire is igyekszünk kíméletesek lenni – minden erőfeszítésünk ellenére kisebb vagy nagyobb mértékű kényelmetlenséget okozunk lovaink hátának. Hiszen a ló nem nyereggel a hátán születik, és őseink választása .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések