Tv falra szerelése magasság

Természetesen ez a saját helyzetétől is függ. Jó ötlet egy a TV -jével nagyjából azonos méretű kartondarabot a falhoz tartani. Amikor megtalálta a megfelelő . Blake Patterson, flickr.


Ha problémánk lenne vele, hogy pontosan hova is helyezzük el a tévét, arra is van pár egyszerű, idevonatkozó szabály.

A legfontosabb, hogy a lapos képernyős TV alsó szélének a padlótól legalább egy méter magasságban kell lennie. Régóta használok lapos tévét,de idén jött el a pillanat amikor először rakom fel a tévét a falra. Képernyő közepe szemmagasságban ez az alap, ettől azért lehet feljebb menni de semmiképpen ne legyen a szemmagasság felett a tv alja. Akit jobban érdekel a szerelés , szívesen mesélek. Dekorációs szempontból remek lehetőséget rejt a tv mögötti falrész esztétikussá tétele.


Lehet közvetlenül a falra szerelni az eszközt, de úgy is oda lehet helyezni, hogy annak segítségével később dönthető és forgatható legyen a készülék. Tehát olyan magasságban kell a falon elhelyezni,hogy a legtöbbet használt nézési szöggel párhuzamosan legyen a TV kijelzője.

My years old tv (Panasonic tx28ck1p) worked perfectly, but i bought a new led tv (LG 42lb671v). A festett fal is lehet jó háttér. Egyszerű megoldás, ami főként kisebb szobákban lehet előnyös.


Ilyen esetekben az egész falat célszerű a többitől eltérő színűre festeni, és a készüléket közel szemmagasságban , fali állványra szerelve ajánlott a falra erősíteni. Alá még elhelyezhető egy alacsony szekrényes . A készülék helyét így persze még körültekintőbben kell kiválasztani, mint korábban, hiszen a falra szerelve , tapétával, háttérfestéssel kiemelve, gipszkartonnal körülvéve a döntésünk hosszú távra véglegesnek ígérkezik. Ha előre tudjuk a berendezést és a készülék pontos helyét, akkor általában . Tehetjük a tévét egy állványra vagy komódra, elrejthetjük egy szekrényben vagy felszerelhetjük a falra is egy fali konzol segítségével. Esetleg lelógathatjuk a. Ezen belül is a televíziót tehetjük a falra , tv -állványra, de zárható szekrénybe is, ahonnan a képernyőt csak a használat idejére „varázsoljuk” elő.


A tv elhelyezése akkor ideális, ha a képernyő közepe kényelmesen ülve szemmagasságban van. Rögzítésekor ezt is figyelembe kell venni. Tehát egy rögzített tartó a TV -hez lehetővé teszi a plazma vagy LCD panel falra szerelését. Ha ilyen típusú csatolást használ, az eszköz a legközelebb áll a fal síkjához. De egy ilyen javításhoz érdemes megfontolni, hogy a tévét a közönség szemszögéből kell elhelyezni.


Ez azt jelenti, hogy a falra szerelt TV - magasság.

A idealheight attól függ, hol a szobában akarja. Olcsó plazma TV fali tartók összehasonlítása, rendkívüli LCD TV fali tartó akciók az Árukereső árkereső oldalon. Hol a legjobb tv fali tarto? Nagyon fontos magasság TV szerelés a falra.


TV , meg kell, hogy vegye figyelembe az összes kívánságát és körülményeket. Persze, meg kell telepíteni a készüléket, ez kényelmes, de nem mindig lehetséges. Meg kell figyelembe venni a . A modern LCD TV -knek, a lapos televízió készülékeknek már nincs mélysége, mint a régi televízió készülékeknek, így ezek a falra szerelve érvényesülnek a legjobban. Ha magasabbra, vagy alacsonyabbra szereljük fel a fali tartó konzolt, akkor a képernyő közepe máshol helyezkedik el, mint ahol a szemmagasságnak.


Kattints a képre a galériáért! Emellett a konzol karja és annak a végén, a tévé tartó elem is 180°-ban forgatható. Igaz, egy tipikus tévé, a falra szerelve nem fordulhat ennyit, mert ahhoz a legtöbb modell esetében . LCD TV SZAKSZERŰ FELSZERELÉSE GIPSZKARTON FALRA. A lapos plazma TV -k, LC vagy éppen LED készülékek véglegesen beköltöztek lakásainkba, sőt irodáinkba.


Az épületek belső tereiben a. Expert g-k burkolatú fal.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések