Lombtrágya árak

A gyártók szerint csoportosításban elérhető árlistáinkból megtudhatja az éppen aktuális eladási. Az árak gyakori változása miatt kérjen konkrét ajánlatot. A fajtatulajdonosok ajánlott végfelhasználói árából fajtától és mennyiségtől függően - tól -ig . Folyékony oldat lombtrágyák Zöld Arany levéltrágya, Miért használjunk lombtrágyát ? Levéltrágya Levéltrágyázás, lombtrágya , lombtrágyázás , Miért használjunk lombtrágyát ?

Damisol Lombtrágya Webáruház, Damisol Kft. Aktuális Lombtrágya ajánlatok az ÁrGép-en. HŐSÉG tressz és a légköri aszály elviseléséhez hozzájárulnak az időben és rendszeresen kiadott lombtrágyák. Hasonlítsa össze az árakat ! Búza és kalászos növények részére.


Elősegíti a növények harmónikus fejlődését, növeli ellenállóképességüket. Csöpp Mix lombtrágya liter részletes ismertetéséhez kattintson ide!

Prémium minőségű nagy hatóanyag tartalmú lombtrágyák. A kiszállítás díja a megrendelt termék mennyisége alapján, egyedileg kerül meghatározásra. A FitoHorm Kft kukorica lombtrágyázáshoz készült termékeivel a kukorica tápanyagellátása szempontjából fontos mikroelemek és tápanyagok kerülnek a növénybe. Szuszpenzós formuláció, magas hatóanyag tartalom.


Extra magas kéntartalom komplex formában. Növénycsoporthoz igazított mikroelem tartalom. Permetezéstechnikai adalékanyagok (egyenletes permetlé bevonat, kitűnő tapadóképesség). Kiváló keverhetőség növényŹvédő szerekkel. THIOTRAC 5FT, JELLO 850 . Péti Nitrokomplex Kft-től!


A pétfürdői telephelyű társaság kiskiszerelésű műtrágyákkal és speciális összetételű tápoldatokkal és tápsókkal jelen van az ország több gazdaboltjában, illteve az áruházláncok polcain. Főbb termékeik a következők: Mikroelem tartalmú műtrágyák: Mikromix termékcsalád. Genezis kukorica lombtrágya technológia.


Legmagasabb bór-etanolamin tartalmú lombtrágya , a terméskötődés elősegítésére. Az AminoBór 1előnyei. Javítja a terméskötődést.

Hozzájárul a növényi sejtfalak képződéséhez, a szénhidrátok szállításához, a stresszhelyzetek átvészeléséhez. Növeli az olajos növények olajtartalmát. Magas és a növény számára . Ezen elemeket nagyon nagy koncentrációban tartalmazzák a termékek. A SOLVITIS lombtrágyák a mezo-, és mikroelemeket kelát formában tartalmazza.


A kelátképző az EDDHSA (C18H20O12N2S2), amely - aminosav formulája révén- a hagyományos kelátképzőkhöz képest a mikro-, . A Prev-Bnarancsolaj alapú, bórtartalmú lombtrágya. A bór elősegíti a terméskötődést, javítja a növény erőnlétét, ellenálló képességét, fokozza a virágképzést és a termésnövekedést. A készítményben a bór vivőanyaga hidegen préselt narancsolaj, mely kiváló ned. PLONVIT GABONA - Folyékony, koncentrált lombtrágya , mely a mikro tápanyagokat a gabonafélék tápanyag igényeinek megfelelő arányban tartalmazza (különös tekintettel a rézre (Cu), mangánra (Mn) és a cinkre (Zn), melyek hiánya különösen veszélyes a gabonafélék számára), valamint a magnéziumot és a nitrogént, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések