Falba építhető tolóajtó

ECLISSE falba futó tolóajtók segítséget nyújtanak a hely teljes kihasználásában. A dupla ajtó szárnyai akár egy oldalra is csúsztathatók (a képen), vagy egy jobbra, egy balra. A rendszer elemei: egy falba építhető szerkezet, sín, görgők, átjáró keret fóliázott.


MDF felülettel a Porta SYSTEM színválasztékából. A burkolati színek megegyeznek .

Mivel a falnyílást a Megrendelő, azaz Te adod és mivel a kész legipszkartonozott szendvicsfalba nem lehet utólag felszerelni a falban futó tolóajtó sínjét, kicsit kooperálnunk kell. A vasalatnak szinte teljesen össze és felszerelve kell várnia az Ajtóházas telepítőket, akik csak az ajtó tokjával és lapjával hivatottak foglalkozni, . Szeretjük a tolóajtót ! Helytakarékosak, hiszen nyitott állapotukban sem lógnak be életterünkbe, a falban futó verziókat pedig nem is látjuk, csak amikor zsilipelnek. Minden dekora modell rendelhető tolóajtó kivitelben, tehát a Boston VI. Bilbao , New York, de akár az Oxford IV ajtóknak is létezik toló kivitele.


Beépítésük miatt a falban sikló tolóajtók vezetősínjei és egyéb szerelvényei nem láthatók, ezeket a tokozás takarja, így igazán elegáns kialakítást eredményeznek. Az előre gyártott tokszerkezetek megfelelő méretre kibontott falnyílásba illesztve építhetők be, hagyományos-, és a szárazépítési szerkezetű .

Amit tudok, hogy az Eclisse vagy a Scrigno tolóajtók (ezek falba tolható ajtók) szerkezetében van egy behúzó mechanika, ami az ajtót ráhúzza a falra vagy a. Az Eclisse keretet az Ajtocentum. Eclisse vakolt és gipszkarton falba építhető minőségi tolóajtószerkezetek típusai. ECLISSE gyártmányú tolóajtó szerkezetek minden faltípusba. Olaszország piacvezető terméke akciós áron már Magyarországon is elérhető akár egyedi méretben is. Falba építhető Eclisse tolóajtó — Olasz gyártmányú gipszkarton vagy vakolt tégla falba építhető rejtett szerkezetű beltéri ajtók, akár egyedi méretben is.


KOMPAKT falban futó tolóajtó szerkezet. Ezt a konstrukciót a gipszkarton falba építik be. A teljes készlet a következőket tartalmazza: - falba építhető. Egyszárnyú falba futó tolóajtó tokszerkezet vakolható és gipszkarton falhoz. Eclisse Unico a gyártó alap modellje, mely a legjobb megoldást nyújtja a kihasználatlan helyek megszüntetésére, és tökéletesíti az otthona vagy irodája praktikus helykihasználását.


Tolóajtó kiegészítők: Automata zár, Motorizált . A falba szerelt tolóajtó rendszer egy elegáns megoldás, amely biztosítja az adott helyiség alapterületének teljes mértékű kihasználhatóságát. Kompakt falba építhető rendszer. A Knauf fejlesztésű tolóajtó -rendszer ezt az ellentmondást oldja fel, és olyan megoldást kínál, mely szerelt (1. ábra) vagy falazott (2. ábra) falszerkezettel egyaránt elegán- san ötvözhető.


A tolóajtó szerkezeti elemei ugyanis láthatatlanul eltűnnek a fal belsejében. Függőleges szerkezeti .

Falban futó beltéri ajtó több változatban megtalálható az ABLAKABB Bt ajtó választékában. A Porta Doors gyártási filozófiája a lehető legszélesebb igények . Jutányos áron eladó egy újszerű állapotú, üvegbetétes olasz tolóajtó , tokkal.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések