Combplasztika árak

Ha csak a comb belső oldalán van zsír és bőrfelesleg, akkor belső combplasztikai műtétet végzünk. Műtéttel kapcsolatos költségek . A Da Vinci Magánklinika Magyarország egyik legexklúzívabb magánkórháza. A combplasztika segítségével visszaállítható a szövetállomány feszessége.


Formásabb, feszesebb comb plasztikai műtéttel, kedvező áron.

Jelentkezz most ingyenes konzultációra! A zsírszívás végezhető önállóan, vagy kombinálható kimetszéssel a jobb eredmény érdekében. A comb bõrének és bõr alatti zsír- és kötõszövetének – különbözõ okok miatt történõ – megváltozása okozza azokat a nemcsak esztétikai panaszokat, amelyek miatt a páciensek orvoshoz fordulnak és korrekciót kérnek az érintett testrészen.


A leggyakrabban elõforduló és a . A feszes, formás combok fő ellensége az idő és az egészségtelen életmó melyek következtében a comb bőre megereszkedik, és felesleges zsírréteg rakódik le. A természetes öregedés, illetve nagymértékű fogyás miatt is megnyúlhat a comb bőre, de a combplasztika segítségével visszaállítható az esztétikus comb. Feszes és formás combok.


Azonnal látható combfeszesítés.

Magabiztos megjelenés fürdőruhában is. Kérj időpontot combplasztikára, hogy ismét magabiztosan vállalhasd alakod! A comb bőre a gyakori testsúlyingadozások, genetikai adottságok miatt, ill. A feszes, vékony combok iránti igényt igyekszik a combplasztika megvalósítani. Ezen a területen a fogyás nyomai nagyon meglátszanak, és sok esetben a bőr sincs a legjobb állapotban.


A súlyingadozás következtében megereszkedett, feszességét . Tapasztalt plasztikai sebészek, saját műtő, minőségi ellátás kiváló környez. Karplasztika, 3ezer Ft-tól. Anyajegy eltávolítás, ezer Ft-tól. Combplasztika , 4ezer Ft-tól. Altatás (egy napos teljes klinikai ( Amelyik beavatkozásnál jeleztük az altatást, annak költségét az ár tartalmazza) . Plasztikai sebészet árak a Széptest Plasztikai sebészetünkön.


A konzultáció alkalmával beszéli meg plasztikai sebészével, hogy pontosan mik az elvárásai a combplasztikával kapcsolatban, milyen eredményre számít. Számos kérdést fog feltenni Önnek az egészségével, életvitelével kapcsolatban. Tudnia kell arról, ha bármilyen keringési rendellenessége, . Amennyiben szükséges, a combplasztika fenékplasztikával és más kontúrjavító műtéttel is kombinálható.

A comb belső felszínén jelentkező petyhüdtség főleg fogyás után jelentkezik gyakran. Ez csak a kor előrehaladtával jön létre. Nehéz elrejteni öltözködéssel, és kellemetlen érzést okoz a térdek összedörzsölődése, sőt intertrigo is könnyebben alakul ki.


Lábszár implantáció, 600. Intim-táji műtétek, 100. Ultrahangos vizsgálat, 15.


Szerintem egy kis bőrfelesleg miatt felesleges megnyúzatnod a combodat, hiszen az összes környező bőrszövetet fellazítják a feszesítés érdekében. A fájdalom hónapokig nagyon erős lehet a műtét után. Koffein tartalmú bőrfeszesítőket érdemes használni,egy kb 10kg-os fogyás nyomait néhány hó alatt .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések