Belső diszburkolatok

Ahogy Önnek praktikusabb! Cégünk a minőségi fürdőszobai felszerelések forgalmazására jött létre, melyeket a legjobb áron juttatunk el az Ön otthonába. Beltéri falburkoló star 10x59x2. Legfőbb célkitűzésünk a versenyképes, legkedvezőbb árak folyamatos biztosítása, rendkívül széles kínálatunk mellett.


Igyekszünk minden igényt kielégíteni , moderntől az antik hatású kőburkolatig, Számtalan típussal állunk rendelkezésükre. A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal .

Falburkoló, Keros BG Minut. Prémium minőségű termékek - Stegu falburkolatok - Természetes. Pátra falburkolat, díszburkoló. Kültéri burkolat legújabb megjelenési formája termékeink között. A manufakturális előállításból eredően minden elkészített tégla különböző, ezért a Fabrostone Rustica külső megjelenésében teljesen megegyezik a hagyományos téglával, melynek köszönhetően homlokzat vagy belső tér díszét alkothatják.


A Rustica három különböző színben kapható. A színek árnyalata kis mértékben . Nagy választékban akár ingyenes szállítással.

Fürdőszoba csempék, járólapok, raktárról, vagy rövid szállítási határidővel. Akár ingyenes kiszállítással az egész ország területén. FA burkolataink megtévesztésig hasonlítanak az eredeti fára, velük igényes környezetet, teraszt, borospincét, és sok egyéb belső dekorációs felületet alakíthat ki. EGYEDÜLÁLLÓ ÖNTŐFORMÁK.


Manapság pedig nagyon népszerű a belső terek díszítésénél. Belül, díszítő és védő funkciót is elláthat a díszburkolat. Díszítheti azokat a falakat, ahol,. Imperia díszburkolat a Stegu-tól. De meg is védheti a falat az elkoszolódástól, a problémás helyeken.


Kőhatásu díszburkolat ,melyek fagy és hőállóak. Díszburkolatok a gyártótól! Javasoljuk lábazatra,kerítések burkolására,kéményre,. Célunk, hogy gazdag termékválasztékunkkal és megfizethető árainkkal minél szélesebb vevőkört tudjunk kielégíteni.


Az általunk gyártott falburkolatok és térburkolatok alkalmasak kerítések, külső és belső falak, lábazatok, kémények, kertek, járdák, lépcsők, teraszok, stb. A STEINBAU díszburkolatok jellemzői:. Dekopanel, Evia, Kolostorkő, Fénykő a Rozsnyói. Lengyel gyártmányú kül- és beltéri fali díszburkolatok.


A termékek megtekinthetők debreceni bemutató termünkeben, a Laguna lux fürdőszobaszalonban.

A katalógus letölthető innen. Rendelés előtt, kérem érdeklődjön a készlet után! Incana díszburkolat Arnhem (Crema). Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással!


Vevőbarát árak, szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás. Cégünk több, mint éve foglalkozik épületszobrász tevékenységgel – díszburkolat , homlokzatdísz, beltéri díszítőelem gyártással és kivitelezéssel. A kezdeti időszakban a hagyományos, manufakturális jellegű gipsz-stukkó készítése volt a fő profilunk. Az idő múlásával és a felhalmozott tapasztalatok alapján, valamint a .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések